Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

ewsyg 21:00, 15 sty 2014

Danusiu, teraz podziwiam lato i róże, och jak pachną
ewsyg 21:01, 15 sty 2014

Co to za odmiana ? Cudeńko

Gabrysia_ 21:02, 15 sty 2014

No to fajnie sobie zorganizowałaś dzień,ja byłam z synem u lekarza na mieście,ale po sklepach nie latałam,jakoś weny brak
nebel 21:11, 15 sty 2014

Danusiu jak zwykle 'az milo poparzec' na to co pokazujesz, szczegolnie w te zimowe dni.
U mnie dzisiaj byla piekna pogoda. W nocy wprawdzie spadlo troche sniegu, ale od rana swiecilo slonce i w dzien bylo +5, taka zime to nawet lubie
Pozdrawiam wiec slonecznie
Bogdzia 21:17, 15 sty 2014

Piękne zdjecia ptaków i ogrodu a niebieska sikorka na czerwonym jabłku zachwycająca.Pozdrawiam .
ewsyg 21:19, 15 sty 2014

Ale sympatyczne kobietki

boguslawa_ma... 11:52, 16 sty 2014

Danusiu mam nadzieje że spotkamy się w PisarzowicachPozdrawiam
Agania 20:55, 16 sty 2014

Danusiu wszystko mi się u Ciebie podoba, ja też mam wiele wszystkiego i jeszcze niewiele tego wszystkiego czego bym chciała, byle radość była i odpoczynek, tera czeka nas wyprawa wiosenna do Pisarzowic pasuje Ci sobota 17 maja, mus, sie deklarować

pozdrawiam z pełnego radości i rozterek ogrodu
danuta_szwajcer 16:33, 17 sty 2014

Gabrysia_ napisał(a)
No to fajnie sobie zorganizowałaś dzień,ja byłam z synem u lekarza na mieście,ale po sklepach nie latałam,jakoś weny brak

Gabrysiu a ja od stycznia mam wene zakupy tez robie bo w koncu wybieram sie na pare dni do wnusi to i prezenty koniecznie muszą byc a to sama radosc kupowania i obdarowania Z lekarzem to wspolczuje ale mam nadzieje ze tylko przeziebienie, ciesze sie, ze tej jesieni i zimy u mnie grypy i inne zapaenia mnie omijają i oby tak dalej
danuta_szwajcer 16:37, 17 sty 2014

nebel napisał(a)
Danusiu jak zwykle 'az milo poparzec' na to co pokazujesz, szczegolnie w te zimowe dni.
U mnie dzisiaj byla piekna pogoda. W nocy wprawdzie spadlo troche sniegu, ale od rana swiecilo slonce i w dzien bylo +5, taka zime to nawet lubie
Pozdrawiam wiec slonecznie

Ewuś ta zima mi też pasuje U nas dalej slonecznie i cieplo i zero śniegu Tylko niestety zadymienie i zapylenie duze, ze raczej wole jak nie musze na zadne spacery nie chodzic az zal, bo pogoda sloneczna. Zawodowo mam troche latania na powietrzu i to wystarczy. Pozdrawiam