Kochani, znikam z Forum do niedzieli wieczór, wyjaśnię, jak wrócę. Mam nadzieję, że czekają mnie miłe chwile. Pozdrawiam Was serdecznie, do zobaczenia. Dla Was jeszcze jedna fotka, no, może dwie.
Dziś pojechałam do szkółki po hortensje ,ceny wysokie dwa razy takie jak w Pisarzowicach,no ale hortka też wysoka najgorsze że nazwy nie było i nie wie co kupiłam
Jak myślicie czy może to być limka?
Bardzo ładny murek z kamienia ...... a może przy różach tak zwiewnie z trawką ???
nie mam pojęcia jak i co z powojnikami ......może bardziej powojnik puścić na jakimś obelisku biało malowanym ???
o różach szczepionych również jak Ania ..... wiem tyle , że przemarzają ..... ja mam swoje w donicy i tej zimy wstawię do ogrodu zimowego choć nie wiem czy nie będzie im za ciepło
Budowa ogrodzenia od sąsiada rozpoczęta. Mąż z Teściem nieźle się namęczyli - jest strasznie sucho - łopata nie dawała rady - kilof poszedł w ruch.
A oto pierwsze widoki które cieszą niezmiernie Moje oczy
Z rewizyta przyleciały wróbelki - zaciekawione nowymi słupkami.
fajnie czyli można coś pomodzić samemu, ja teraz kupuję buk fountain purpurea i świerk inversa i niestety już nic nie wcisnę nie chcę robić sobie "śmietnika" z ogródeczka bo co za dużo to nie zdrowo, muszę to przemyśleć bo juz niektóre rzeczy wykopuję bo chcę nowe i brak i miejsca a dziłkę mam dopiero 2,5 roku jestem strasznie niecierpliwa a to zła cecha ogrodnika, twój ciekawy czekam na efekty zaglądam do ciebie codziennie bo tak mi imponują twoje nasadzenia że nie mogę się napatrzeć-przepiękne!! pozdrawiam cieplutko i dziękuję za info.
fajnie czyli można coś pomodzić samemu, ja teraz kupuję buk fountain purpurea i świerk inversa i niestety już nic nie wcisnę nie chcę robić sobie "śmietnika" z ogródeczka bo co za dużo to nie zdrowo, muszę to przemyśleć bo juz niektóre rzeczy wykopuję bo chcę nowe i brak i miejsca a dziłkę mam dopiero 2,5 roku jestem strasznie niecierpliwa a to zła cecha ogrodnika, twój ciekawy czekam na efekty zaglądam do ciebie codziennie bo tak mi imponują twoje nasadzenia że nie mogę się napatrzeć-przepiękne!! pozdrawiam cieplutko i dziękuję za info.