Witaj Madziu po dłuuuuuuuuuugiej nieobecności. Storczyk piękności, a widoki za oknem jak dla Mnie bombowe, kosmiczne, rewelacyjne .............oj długo by pisał. Ja osobiście uwielbiam Twoją rabatkę przy ogrodzeniu, a ogrodzenie swoją drogą też mi się bardzo podoba. Może kiedyś taką rabatkę i ogrodzenie będę miała w Dolinie Muminków
Pozdrawiam.
Chciałabym tak dużo powiedzieć i dużo pokazać a tu pustka w głowie .Ogród tworzymy z mężem -to "złota rączka" Dom kupiliśmy stary ale w pięknym miejscu ,dobudowę zrobiliśmy po kilku latach .Mamy dwa pieski i trzy kotki .Czas szybko płynie a tyle jest do zrobienia.
z racji tego, że uwielbiam nasze wrzosowisko i widzę, że Wy też lubicie - dodam kilka zdjęć z września tego roku jak widać w zeszłym roku kolory były bardziej wyraziste, ale nadal bardzo mi się podoba
specjalnie dam zdjęcia z floksami i sasankami, które teraz może nie są piękne, ale za to wiosną zdobią to miejsce
To Twój ogród jako pierwszy zobaczyłam na ogrodowisku i nieustannie do niego wracam piękny jest!
Mam pytanie: kiedyś pokazywałaś u siebie kompozycje letnie w donicach.Czy możesz podpowiedzieć gdzie można takie czarne donice/wazony znaleźć? szukam pomysłu na prezent i przypomniały mi się te piękne donice własnie! Byłyby idealne!
Gosieńko GRATULACJE. Piękności jestem Super że już na świecie cały i zdrowy Wszystkiego najlepszego dla Całej Rodzinki dużo zdrówka.
Myślałam w szpitalu często o Tobie, nawet do Męża mówiłam - ciekawe co tam u Gosieńki, a tu miła niespodzianka po powrocie.
Dziękuję za życzenia imieninowe
Buziaki.
Nie umiem pięknie fotografować, ale lubię się bawić obróbką.
Jedno zdjęcie może mieć wtedy wiele, różnych odsłon
Fajne zajęcie na długie jesienno-zimowe wieczory.
Florka chyba od razu mnie wyczuła, bo wtedy w lesie byłam z koleżanką a psinka przylgnęła akurat do mnie.