To zdjęcie odzwierciedla jak cudownie musi się czuć właściciel chodząc po nim! Nie dość, że ogród dojrzał w rok to jeszcze wpisał się w otoczenie. Ten dąb (?) wygląda jakby był częścią ogrodu. Gratuluję
Moje dzieciaki podeszły do sprawy praktycznie i dostałam maszkety ... Na wodzie do kwiatków zaoszczędzę , ale czy moja waga będzie się cieszyć to tego nie wiem .... Natomiast dostałam jeden prezent poprostu niemożliwy ... Zobaczcie same
No no niezły z Ciebie zawodnik na szerszenie z sekatorem podziwiam, wiem co te stworki potrafią, i jak pognać gościa przeszkadzającego im w posiłku, miałem ogromne gniazdo w garażu, strażacy napierali a one się broniły, niezłe widowisko z za szyby oczywiście, boję się tego draństwa i nie wchodzę im w drogę,
ten wiąz holenderski super ciekawym kiedy mój taki będzie. pozdrawki,.
pokażę jak niesamowity jest berberys Maria, który mam posadzony jako mały żywopłocik:
oto jego jesienne kolory - pomimo że zdjęcia nie oddają prawdziwych kolorów twierdzę, że jest niesamowity: od letniego seledynowego koloru potrafi przejść jesienią w ogniście czerwono-różowy odcień
a tak go widać na rabacie z daleka (nie patrzymy na trawnik, na którym widać już działanie roundapu):