Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Żywopłotki cisowe.

Żywopłotki cisowe.

Mala_Mi 15:17, 07 gru 2013

Haniu.... masz czas za to na forum... a zdrową rączką pokazuj co do zrobienia.. bez oporów... bo my takie Zosie Samosie.. a to błąd..
Mój M jak kiedyś rozwalił staw barkowy, powiedzieli, że rękę będzie miał sprawna max 10%... zaparł się i ręka sprawna w 100%. Ale śrub już nie poszedł wyciągać... i chodzi pośrubowany 20 lat..
W gipsie do pasa nauczył sie nawet jeździć autem.. .. biegi zmieniał lewą ręką.. a kierownicę blokował kolanem... potrafił jechać nawet do Warszawy
Będzie dobrze, do wiosny będziesz jak nowa
Trzymam kciuki.. ale bólu nie zazdroszczę.,
Anabell 18:26, 07 gru 2013

Ewa - dobrze piszesz ten psychiczny gorszy, a co dzień nadchodzi. T dopiero poczatek.

Irenko - mimo wachań mysle, może to ostrzeżenie, trzeba nauczyć sie chodzić odpowiednio do wieku, a nie w podskokach.

aniu - masz racje, ale takie gatunki zosi samosi też musza nauczyć sie pokazywać palcem.

w pierwszym dniu jak wróciłam ze szpitala najstarsza wnuczka krzyczy hura....... to beda swieta u babci. a 14 letni wnuczek jak sie dowidział, to jego słowa kto zrobi swieta. synowa mówi do niego ja z ciocia czyli moja córka. on - to nie bedzie to samo.

jednak dla tych dzieci wypracowany trud swiateczny bardzo sie liczy.

dziekuje za słowa.
paniprzyroda 18:35, 07 gru 2013

Zdążę? Na setną stronę? Pozdrawiam.
JoannA 19:15, 07 gru 2013

Haniu Stuknęła seteczka, gratulacje z tej okazji!
Pozdrawiam
boguslawa_ma... 19:27, 07 gru 2013

Gratki na pierwszą setkę posyłam i zdrówka życzę
Współczuje ci bólu wiem co to znaczy bo dwa lata temu sama tego doświadczyłam na święta
złamałam kość udową i rzepkę ,cała noga w gipsie.. ty masz ten komfort że możesz chodzić,do marca byłam w gipsie i tak ja u ciebie pierwsze pytanie dzieci i wnuka a co ze świętami?Pozdrawiam
Bogdzia 19:39, 07 gru 2013

Anabell napisał(a)
Ewa - dobrze piszesz ten psychiczny gorszy, a co dzień nadchodzi. T dopiero poczatek.

Irenko - mimo wachań mysle, może to ostrzeżenie, trzeba nauczyć sie chodzić odpowiednio do wieku, a nie w podskokach.

aniu - masz racje, ale takie gatunki zosi samosi też musza nauczyć sie pokazywać palcem.

w pierwszym dniu jak wróciłam ze szpitala najstarsza wnuczka krzyczy hura....... to beda swieta u babci. a 14 letni wnuczek jak sie dowidział, to jego słowa kto zrobi swieta. synowa mówi do niego ja z ciocia czyli moja córka. on - to nie bedzie to samo.

jednak dla tych dzieci wypracowany trud swiateczny bardzo sie liczy.

dziekuje za słowa.

To w tym nieszczęściu przynajmniej się dowiedziałaś ze bardzo Cię cenią i to jest bardzo mile , masz nagrodę za ból.

Gratki na setkę.
Anabell 00:10, 08 gru 2013

Mariolko - Joanno - sama nie wiedziałam, że stówka dziekuje.

Bogusiu - ciesze sie z odwiedzin rzeczywiscie miałas gorszy przypadek, dobrze, bo prace w ogrodzie zakończone jeszcze mam okrywac, a z tym czekałam aż po pierwszych mrozach.
może dam rade jak zdejma gips.

Bogdziu - miła wizyta, dziekuje, to nasze role matek, babć by zachować w ich pamięciach dom rodzinny,
radość swiatecznego nastroju.
Rench 00:11, 08 gru 2013

Kwiatek na 100

I szybkiego powrotu do zdrowia życzę
janina_zawada 08:42, 08 gru 2013

Też współczuję złamanej ręki ,miałam tak samo rok temu tylko po nowym roku .. Zauważyłam że wszystko co się przygotowuje na wigilię i święta lepiej smakuje wszystkim niż robione w innym czasie ..
A przecież robimy tak samo ,może tylko z myślą o wspólnej kolacji z cała rodziną i ta miłość przelewa się na smak potraw ..
Życzę szybko sprawnej ręki bo trudno przyzwyczaić się do robienia tylko jedną ręką ..
paniprzyroda 17:21, 10 gru 2013

Haniu, dzisiaj otrzymałam od Ciebie liścik, bardzo dziękuję. Swój wysłałam wczoraj, też powinien lada moment dotrzeć. Jak samopoczucie? Mam nadzieję, że jest już lepiej. Buziaki.