Mala_Mi
15:17, 07 gru 2013

Haniu.... masz czas za to na forum... a zdrową rączką pokazuj co do zrobienia.. bez oporów... bo my takie Zosie Samosie.. a to błąd..
Mój M jak kiedyś rozwalił staw barkowy, powiedzieli, że rękę będzie miał sprawna max 10%... zaparł się i ręka sprawna w 100%. Ale śrub już nie poszedł wyciągać... i chodzi pośrubowany 20 lat..
W gipsie do pasa nauczył sie nawet jeździć autem.. .. biegi zmieniał lewą ręką.. a kierownicę blokował kolanem... potrafił jechać nawet do Warszawy
Będzie dobrze, do wiosny będziesz jak nowa
Trzymam kciuki.. ale bólu nie zazdroszczę.,
Mój M jak kiedyś rozwalił staw barkowy, powiedzieli, że rękę będzie miał sprawna max 10%... zaparł się i ręka sprawna w 100%. Ale śrub już nie poszedł wyciągać... i chodzi pośrubowany 20 lat..
W gipsie do pasa nauczył sie nawet jeździć autem.. .. biegi zmieniał lewą ręką.. a kierownicę blokował kolanem... potrafił jechać nawet do Warszawy

Będzie dobrze, do wiosny będziesz jak nowa

Trzymam kciuki.. ale bólu nie zazdroszczę.,