Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 22:11, 18 sie 2013

Do góry
Trochę obrazków z ogrodu mam

Na różance znalazłam trochę miejsca na kolejne rozsady i w ten sposób pojawiły się tu żurawki Chocolate Ruffles i Marmelade. Próbuję rozmnożyć.

O....! 22:09, 18 sie 2013

Do góry
marzena napisał(a)
ale jesteście szalenie miłe/li wszystkie/scy !
Marta, tak mi sie wydawało, że ta fotka spodoba Ci się
Kalamandyna, witam, dzięki ale i czuję się trochę niepewnie po Twoich słowach... bo to zdjęcia... a
tylko Ania asc wie, że jeszcze sporo do zrobienia na tych moich hektarach...

ale proszę zaglądajcie, patrzcie, gapcie się...
Wasze słowa naprawdę dopingują do dalszej pracy w ogrodzie dając pozytywną energię, ale czasem też trochę czuję , że to jakby ocena na wyrost, na zachętę, jak to bywało niekiedy w szkole...

przy ostatnich upałach mogę sobie posiedzieć tu...czyli pobyć na pn tarasie trawiastym/wgłębniku czy jak tam...bo długo jest tu miły cień...( ale to tylko możliwość...bo nie mam na to czasu...)

Marzenko ale to bardzo miłe miejsce, no i przy pełnej piwniczce, bliziutko
O....! 22:06, 18 sie 2013

Do góry
ale jesteście szalenie miłe/li wszystkie/scy !
Marta, tak mi sie wydawało, że ta fotka spodoba Ci się
Kalamandyna, witam, dzięki ale i czuję się trochę niepewnie po Twoich słowach... bo to zdjęcia... a
tylko Ania asc wie, że jeszcze sporo do zrobienia na tych moich hektarach...

ale proszę zaglądajcie, patrzcie, gapcie się...
Wasze słowa naprawdę dopingują do dalszej pracy w ogrodzie dając pozytywną energię, ale czasem też trochę czuję , że to jakby ocena na wyrost, na zachętę, jak to bywało niekiedy w szkole...

przy ostatnich upałach mogę sobie posiedzieć tu...czyli pobyć na pn tarasie trawiastym/wgłębniku czy jak tam...bo długo jest tu miły cień...( ale to tylko możliwość...bo nie mam na to czasu...)
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 22:04, 18 sie 2013

Do góry

Dziś chyba zacznę 500 stronkę Ale idę już spać, bo jutro do pracy trzeba wcześnie wstać. Dziękuję za odwiedzinki i dobrej nocy życzę.

Buziaki dla Was

Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 22:02, 18 sie 2013

Do góry
monteverde napisał(a)

ten floks ma bardzo ładny delikatny kolorek pozdrawiam Aniu
Aniu mam go od wieków fotka robiona pod zachodzące słońce, a wis a wis tak wygląda

jeśli chcesz to przywiozę ci sadzonkę do Kubusiowa, dla Gosi też będę przygotowywała
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 21:58, 18 sie 2013

Do góry
Poznajcie drugie życie moich czosnków. Wylądowały w dolnej toalecie

I trochę niedzielnych fotek

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :) 21:58, 18 sie 2013

Do góry
anna_g napisał(a)
Jak ona pachnie...

a ta już mniej

Aniu cudna ta lilia i jak póżno kwitnie Pieknie u Ciebie, wrzosy sliczne masz no a ciacha rewelka az chce się zjeść Bardzo apetyczne i zapewne bardzo dobre. Pogoda jest piękna więc nie nalezy myslec , ze wkrotce wrzesien Zapowiadaja kolejne słoneczne dni Pozdrawiam serdecznie Urlop spedzasz w domu czy gdzies wyjezdzasz?
Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 21:57, 18 sie 2013

Do góry
an_tre napisał(a)
Jolu dzięki za odwiedzinki ja również życzę miłego letniego wypoczynku

ten floks ma bardzo ładny delikatny kolorek pozdrawiam Aniu
Kubusiowo II 21:57, 18 sie 2013

Do góry
Gosiu goście już liczą kilometry i czas do spotkania

pozdrawiam
Kondziowy Ogród :) 21:57, 18 sie 2013

Do góry
monteverde napisał(a)
Pisma obrazkowego brak, więc zostawię kwiatucha na 600 stronkę
będą niech tylko spadnie deszcz bo roslinki nie nadają się że by je pokazywać obiecuję że będą jak sie wyprostują
Ogrodnik Mimo Woli cd 21:55, 18 sie 2013

Do góry
Mireczko - wstawiam fotki, ale nie mam przez to czasu poszwędać się po innych watkach... jak zwykle coś za coś ..

Kindzia.. poszło w liście, zostaw...za rok pokazą co potrafią.. a może i w tym I obstawiam, że w tym jeszcze zakwitną, moje niektóre nowe też dopiero zaczynają wychylać łodygi z kwiatem...tzn kwiatu nie widać, ale wiem, że to będzie kwiat I widzę, że to będzie jeżówka z tych wysokich, a te białe to z niskich są, też mam takie.one są 3 razy niższe od normalnych jeżówek ...... Chyba bym przesadziła ją, bo zarośnie te niskie

Agnieszko - niektóre wrzosy rosną już 4 lata, niektóre z pokazanych 3 lata, a te z ostnicą to sadziłam w zeszłym roku... (ale białe w tle to już mają 5 lat.

Kondzio - tulam też

Marzena - dziewczyny są jakie są, a kompozycje też są jakie są... ale dążymy do lepszego Oczywiście z kompozycjami

Miałam nie zaglądać....ale to chyba nałóg

Kwiatowy ogródek Monteverde 21:53, 18 sie 2013

Do góry
monteverde napisał(a)

U mnie było do obiadu gorąco potem znośnie nawet po obiedzie na spacer wyszłam a potem wieczorkiem podlewałam w ogrodzie
Ja dziś nie podlewałam, według prognoz ma w nocy padać i jutro cały dzień, zobaczymy niedzielę spędziłam rodzinnie, odwiedziły mnie najmłodsze wnuczki, było baaraadzo wesoło i głośno
Kwiatowy ogródek Monteverde 21:49, 18 sie 2013

Do góry
an_tre napisał(a)
Pozdrawiam Aniu w śliczną słoneczną niedzielę
jest nie za gorąco w sam raz
miłego dnia

U mnie było do obiadu gorąco potem znośnie nawet po obiedzie na spacer wyszłam a potem wieczorkiem podlewałam w ogrodzie
Kondziowy Ogród :) 21:46, 18 sie 2013

Do góry
Pisma obrazkowego brak, więc zostawię kwiatucha na 600 stronkę
ogrodoweimpresjejolki 21:33, 18 sie 2013

Do góry
jotka napisał(a)
A dziś na dzień dobry proponuję pompony Anabelle Dostałam od Dawida

O widzę Jolu, że zgodnie z obietnicą horti zasadzone. Też popieram, jest zamrażalka to należy z niej korzystać.
Skarpa w ogrodzie 21:28, 18 sie 2013

Do góry
Moja skarpa wygląda tak
Moje trudne początki, domek przy lesie. 21:20, 18 sie 2013

Do góry

Trawa rośnie kiepsko, ale nic z tym nie zrobie narazie, bardziej nie pdooba mi się to, są 2 jałowce, a między nimi tawuły, które chyba pochorowały po wsadzeniu, i w środku juki, i niewiem jak tą rabate wykończyć, bo wyglada kiepsko, (te deseczki wsadziłam na czas obsiewania trawą), pomyślałam że możez jakiś żywopłot wkoło, np z tzrmieliny. Poradzcie coś, prosze.
Donice drewniane 21:16, 18 sie 2013

Do góry
Ja znalazłam taką starą skrzynię w ciocinej piwnicy. Trzymała w niej ziemniaki A u mnie rosną w niej kwiatki Jest w nienajlepszym już stanie, ale może jeszcze trochę pociągnie
Latarenki, lampiony i ... 21:08, 18 sie 2013

Do góry
Witajcie, a ja mam taką latarenkę na moim maleńkim tarasie.
A takie lampki kupiłam w markecie
znalazłam w Jysku
Ogródek Hanusi - kolejny sezon 21:01, 18 sie 2013

Do góry
Haniu fajne wygaworki sobie ze Zbyszkiem uskuteczniacie
może i ja z waszych rad skorzystam, tylko, że na spacer chyba z kiciusiem pójdę

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies