Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

RRR - różane rozmaitości Renaty i nie tylko różane :) 22:06, 15 lut 2017

Do góry
Rench napisał(a)
anna_t - a zrobiłaś kopczyk po posadzeniu ?
Jesli tak,to powinny przetrwać.
Tak na marginesie,kopczyki się robi zawsze po posadzeniu,nawet wiosną.

nie
no to będę plakać wiosną...
Renia wrzucisz link do Twojego poprzedniego wątku? strasznie malo w tym obecnym fotek z dalsza
RRR - różane rozmaitości Renaty i nie tylko różane :) 21:48, 15 lut 2017

Do góry
anna_t - a zrobiłaś kopczyk po posadzeniu ?
Jesli tak,to powinny przetrwać.
Tak na marginesie,kopczyki się robi zawsze po posadzeniu,nawet wiosną.

asiak -mam nadzieję,że coś ciekawego wypatrzysz

anulajda - jak się bardzo chce,to zawsze można upchać coś

Podmiejski ogródek 21:45, 15 lut 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
dołączam do klubu miłośników tegorocznej zimy jest piękna!
pewnie bardziej bym narzekała gdybym musiała jak za studenckich czasów kilkanaście minut na przystankach tramwajowych marznąć ale teraz według mnie jest cudowna...właśnie nie mrozi za bardzo i wciąż mamy biało

nie rozumiem....ja wole zielony
RRR - różane rozmaitości Renaty i nie tylko różane :) 20:42, 15 lut 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

spis róż przejrze napewno, narazie jestem na 289str
Artemisy przesadzałam w październiku i zapomniałam ich okryć na zimę, czy przezimują? niewiem... pluję sobie w brodę

Aniu, jesteś lepsza... ja jestem na str 100
RRR - różane rozmaitości Renaty i nie tylko różane :) 20:34, 15 lut 2017

Do góry
Rench napisał(a)
anna_t - Witam cieplutko
Odnośnie białej rabaty,to jest ona nasadzona zgodnie z sugestią Magnolii
Na plecy gracillimusy, przed nimi róże,pomiędzy różami białe ostróżki i na przodzie lawenda granatowa.
Ja dosadziłam białe lilie św. Antoniego i wciskam co jesień tulipany,białe i czarne,żeby było wiosną kolorowo,zanim zaczną robić show róże.

Myślę,że Twoja różanka z Artemis,to dobry wybór. Kiedy się rozrosną,będzie niesamowity efekt.
Muszę przyznać,że moje Chopiny po tej zimie będą chyba do całkowitej wymiany.
Co roku ścinałam je nisko,bo przemarzały,a teraz już są całkiem czarne.
Już w tamtym sezonie zaczęłam je stopniowo wymieniać i przymierzałam różne inne.
Póki co wygrał Jan Paweł II ma podobne w wielkości kwiaty i na dodatek pachną. Zobaczymy w tym sezonie,jak będą się prezentowały gabarytowo te nowe nabytki. Na tej rabacie rośnie też jedna Polarstern, też obficie kwitnąca biała,ale nie pachnie.

Nowym ubiegłorocznym odkryciem jest Avalon,jest mała,ale kwiaty ma prześliczne w każdym stadium rozkwitu.Zerknij do mojego alfabetu,na literkę A str 496

spis róż przejrze napewno, narazie jestem na 289str
Artemisy przesadzałam w październiku i zapomniałam ich okryć na zimę, czy przezimują? niewiem... pluję sobie w brodę
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 20:19, 15 lut 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
cudny avatar kusisz wiosnę u mnie jeszcze z 10cm sniegu ale myślę ze do końca tygodnia zniknie.. podjazd solą wysypałam żeby szybciej stopniało bo juz mam dosyć tej bieli

CwaniaraU mnie już takie ilości, że dam im szansę na naturalne zniknięcieDzieciaki chciały dziś wskoczyć na rowery i szusować-też poczuły wiosnę
RRR - różane rozmaitości Renaty i nie tylko różane :) 18:04, 15 lut 2017

Do góry
anna_t - Witam cieplutko
Odnośnie białej rabaty,to jest ona nasadzona zgodnie z sugestią Magnolii
Na plecy gracillimusy, przed nimi róże,pomiędzy różami białe ostróżki i na przodzie lawenda granatowa.
Ja dosadziłam białe lilie św. Antoniego i wciskam co jesień tulipany,białe i czarne,żeby było wiosną kolorowo,zanim zaczną robić show róże.

Myślę,że Twoja różanka z Artemis,to dobry wybór. Kiedy się rozrosną,będzie niesamowity efekt.
Muszę przyznać,że moje Chopiny po tej zimie będą chyba do całkowitej wymiany.
Co roku ścinałam je nisko,bo przemarzały,a teraz już są całkiem czarne.
Już w tamtym sezonie zaczęłam je stopniowo wymieniać i przymierzałam różne inne.
Póki co wygrał Jan Paweł II ma podobne w wielkości kwiaty i na dodatek pachną. Zobaczymy w tym sezonie,jak będą się prezentowały gabarytowo te nowe nabytki. Na tej rabacie rośnie też jedna Polarstern, też obficie kwitnąca biała,ale nie pachnie.

Nowym ubiegłorocznym odkryciem jest Avalon,jest mała,ale kwiaty ma prześliczne w każdym stadium rozkwitu.Zerknij do mojego alfabetu,na literkę A str 496
Z Pszenicznej ... 14:41, 15 lut 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
a skąd ty wiesz że to kosówka a nie pan kos?

bo jabłko zjadła a nie zjadł
RRR - różane rozmaitości Renaty i nie tylko różane :) 13:06, 15 lut 2017

Do góry
Rench napisał(a)
Białe lilie zakwitły

szczeka mi opadła! no szok... bajeczna ta rabata. napisz mi co na niej rośnie? wiem że chopin
ja na jesień robilam nowa bialą rózankę z artemisami ale patrzac na Twoja juz wiem że chcę ją powiekszyć. czy moglabyś mi opisać jakies 2-3 białe róże które sa Twoimi ulubionymi? powtarzająca i jak najmniej chorowite
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 13:05, 15 lut 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

ale wiecie co jest jeszcze najgorsze że to my kobitki jak zwracamy uwage to jest zawsze gorzej odbierane.. facet faceta jak opieprzy to luz ale baba to zaraz laleczke wudu by w domu robili bo zołza
dupki!

Nic dodać nic ująć... Mi ze zlosci lzy sie cisły bo argument ze brakuje 2cm do tego co zmierzone a wykonane panów montażystów nie przekonywał...dopiero eM musial zabrać glos...i sie dogadali...
Tak faceci to dupki
Doświadczalnia bylinowo-różana 12:36, 15 lut 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

oby! liczę ze widok ogrodu bez sniegu może mnie trochę ogarnie i buty jakieś nowe wiosenne koniecznie

No i torebkę na nowy sezon
Ogród z pergolą 12:22, 15 lut 2017

Do góry
u mnie jeszcze biało ale na szczęscie bardzo słonecznie to liczę ze w weekend krajobraz się zmieni fotki zza okna ;D

Asia, Ewa tnx tfu tfu!
Ewelina czaaad ja tez uwielbiam takie klimaty..cegła, czarne oświetlenie mniam!
Doświadczalnia bylinowo-różana 12:07, 15 lut 2017

Do góry
Anda napisał(a)

Przepadniesz na pewno, ale może Cię to trochę pobudzi do działania

oby! liczę ze widok ogrodu bez sniegu może mnie trochę ogarnie i buty jakieś nowe wiosenne koniecznie
Madżenie ogrodnika sezon 2017 11:42, 15 lut 2017

Do góry
melduję się obowiązkowo
nie zawsze się odezwę bo nie zawsze mam coś mądrego i cennego do powiedzenia ale na podglądzie będziesz non stop
buziolek!
RRR - różane rozmaitości Renaty i nie tylko różane :) 11:32, 15 lut 2017

Do góry
ach no i dodam że masz zajebisty avatar
RRR - różane rozmaitości Renaty i nie tylko różane :) 11:25, 15 lut 2017

Do góry
cześć Renata przywitam się tylko i czytam dalej bo po tych widokach to muszę poznać cały Twój wątek cudnie!
ja tez kocham róże i chyba u Ciebie przepadnę
Doświadczalnia bylinowo-różana 11:24, 15 lut 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

ooo nie znałam tego wątku.. znowu przepadnę
mam podobnie jak Ty, różyczka zaatakowała cały mój organizm

Przepadniesz na pewno, ale może Cię to trochę pobudzi do działania
Doświadczalnia bylinowo-różana 11:22, 15 lut 2017

Do góry
Anda napisał(a)

Zobacz u Reni

https://www.ogrodowisko.pl/watek/5054-rrr-rozane-rozmaitosci-renaty-i-nie-tylko-rozane?page=512#post_4

Mysle, ze tak

ooo nie znałam tego wątku.. znowu przepadnę
mam podobnie jak Ty, różyczka zaatakowała cały mój organizm
Ogród Mirelli 11:18, 15 lut 2017

Do góry
ale masz super..u mnie też słonecznie ale topi się powoli. trochę się obawiam widoku mojego trawnika po zimie :/
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 11:16, 15 lut 2017

Do góry
kasja83 napisał(a)

Znam to...Ja to teraz naprawdę każdemu patrzę na ręce.najgorzej jak się człowiek na czymś nie zna,bo przecież nie musi-i mu bubel chcą pocisnąć.

ale wiecie co jest jeszcze najgorsze że to my kobitki jak zwracamy uwage to jest zawsze gorzej odbierane.. facet faceta jak opieprzy to luz ale baba to zaraz laleczke wudu by w domu robili bo zołza
dupki!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies