Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Kawa 10:02, 15 lut 2017

Anda napisał(a)

Uwielbiam wszelkie watki różane Dziewczyny pokazują takie śliczności, ze palce lizać Z tego wszystkiego planuje nowe donice z różami, zwariowałam już kompletnie

hihihi szallona kobieta
asiak 11:13, 15 lut 2017

Ewa, a ja mam pytanie... Ty jak masz te róże w donicach, to dajesz coś do tych donic, żeby ziemia szybko nie schła. Jak często je podlewasz?
Anda 11:18, 15 lut 2017

Kawa napisał(a)

hihihi szallona kobieta

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
anna_t 11:22, 15 lut 2017

Anda napisał(a)

Zobacz u Reni

https://www.ogrodowisko.pl/watek/5054-rrr-rozane-rozmaitosci-renaty-i-nie-tylko-rozane?page=512#post_4

Mysle, ze tak

ooo nie znałam tego wątku.. znowu przepadnę
mam podobnie jak Ty, różyczka zaatakowała cały mój organizm
Anda 11:22, 15 lut 2017

asiak napisał(a)
Ewa, a ja mam pytanie... Ty jak masz te róże w donicach, to dajesz coś do tych donic, żeby ziemia szybko nie schła. Jak często je podlewasz?

W donicach mam tylko ziemię a na dnie kawałki z innych, potłuczonych donic, aby odpływ się nie zatkał. Donice są duże, z tworzywa sztucznego i stoją na północnym tarasie, słońce jest tu dopiero od 14, więc aż tak szybko jak terracota nie wysychają. Jednak podczas dużych upałów podlewam codziennie.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
asiak 11:24, 15 lut 2017

Dziękuję Ci Ewuniu
Anda 11:24, 15 lut 2017

anna_t napisał(a)

ooo nie znałam tego wątku.. znowu przepadnę
mam podobnie jak Ty, różyczka zaatakowała cały mój organizm

Przepadniesz na pewno, ale może Cię to trochę pobudzi do działania
Anda 11:25, 15 lut 2017

asiak napisał(a)
Dziękuję Ci Ewuniu

Proszę bardzo
anna_t 12:07, 15 lut 2017

Anda napisał(a)

Przepadniesz na pewno, ale może Cię to trochę pobudzi do działania

oby! liczę ze widok ogrodu bez sniegu może mnie trochę ogarnie i buty jakieś nowe wiosenne koniecznie
kamila66 12:30, 15 lut 2017

Anda napisał(a)

Zobacz u Reni

https://www.ogrodowisko.pl/watek/5054-rrr-rozane-rozmaitosci-renaty-i-nie-tylko-rozane?page=512#post_4

Mysle, ze tak

Ewa weszłam do rrr... i serce mi chyba pęknie
Nie wiem czy powinnam kontynuować oglądanie hehe
Leonardo Da Vinci od razu mnie zachwyciła, cieszę się, ze ją zamówiłam