Winchester Catedral
Easy Does It powojnik Cassandra zapomnialabym o pęchcińskiej piękności miniaturce pomimo kory jakieś paskudztwo podjada mi hosty pod gruszą President nadal kwitnie
Przewspaniala Aachener Dom, kwiaty nie boją się deszczu, a liście plamistości, dumnie, sztywno rośnie New Dawn Natasha Richardson to chyba Pastella
Lions Rose
witaj Edytko u mnie jak widać nie ma na razie u mnie czego podziwiać, ale może za te 2-3 lata ale cieszę się z każdego gościa tego nowego i stałego bywalca tak samo mam nadzieję, ze zawitasz u mnie na dłużej oczywiście zapraszam
pozdrawiam i dziękuję za piękną cynię z motylkiem :*
Nie będę na tego wieczoru wracała do sprawy mojej rabaty - chociaż nadal bardzo proszę o porady Ale dzisiaj Wam chciałam pokazać co innego. Wybrałam się na Babie Lato w Ogrodzie do pisarzowickich szkółek i mam kilka zdjęć Zapraszam do oglądania
Ana drzwi to mój fioł ilestam ... jakiś rozbierany dom i moja wizja, żę je kcem ... potem kilka tygodni skrzybania setek warstw farby ... oj jest w narodzie siła do zamalowywania ))) ... pasta wybielająca i kiedyś mają stanowić plecy dla biurka ... ... ale o tym już pisałam ...