Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 14:54, 19 maj 2013

Do góry
Pokazałaś ten wianek....no i jak mam zrobić swój, gdy już materiał nakupiłem?....No dobra - wszystko oprócz wianka Szczegół.....Tak czy inaczej jak żyć?
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 14:35, 19 maj 2013

Do góry
ponieważ od dni kilku siedzę w foto inspiracjach to muszę go wkleić ... wianek ...

takie małe doniczki widziałam w Praktikerze ... ale pewnie są w kazdym z marketów budowlanych ..

wiankowe potfffory ... do dzieła ???

Ogród z platanem. 23:39, 09 maj 2013

Do góry
gierczusia napisał(a)

Te gałązki możesz wykorzystać do zrobienia wianka ...

Piękne te derenie będę czekać na zdjęcia letnie ...nie wiedziałam ,że one są aż tak bardzo intensywnie czerwone.. Achhh

Witaj Filipie,
Wianek - to była moja pierwsza myśl jak zobaczylam te gałązki.
Ale równiez same w wazonie wyglądałyby cudownie
Podpatrzone - zapisane, do zrobienia.

Wracam do czytania
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:36, 08 maj 2013

Do góry
finka napisał(a)
marzenie Marzenko to białe poletko, a w środku Ty.

Zapracowana na maxa jestem, za tydzień komunia Marianny, sadzenie wre, wiosna w pełni. Grabów na Górnym Śląsku niestety nie było. . Teraz nie mam pomysłu skąd by tu jeszcze można było je ściągnąć.

Zapraszam do mnie godzinka z minutami

Martuś dzieki za fatygę. Współczuję stresa związanego z komunią Marianna zapewne będzie slicznie i anielskow wyglądać. Zrobisz jej wianek z margerytek ?

Nie ściągaj grabów.... Botanik ma jeszcze poszperać ale radził aby sobie dać spokój i poczekać aż te ruszą... Uzbroję się w cierpliwośc.
Martuś nie wiem jak do Ciebie dojechac, w ten weekend musz podziałać w domu, mam weekend tzw gospodarczy, w przyszły kermasz z dziewczynami i chyba pojadę do mamy, następny prawdopodobnie na delegacji....
Gdybyś była we Wrocławiu i przypadkiem posiadała piękne biale surfinie (zwisłe ) - chciałabym pęłne to z 10 szt bym zakupiła. Nie będziesz we Wrocławiu?
Boćkowe perypetie ogrodkowe 20:39, 07 maj 2013

Do góry
Rozowa bakopa mnie zauroczyla

I mam taki sobie wianek - nie najpiekniejszy, ale co tam

No dobra

Pamietacie to miejsce???

Ostatnio wygladalo tak:

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:02, 30 kwi 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Miały być zdjęcia z ogrodu, ale padam, bo na nogach od 6 jestem.... Późnym rankiem byłem w Hurtowni kwiatowej w Bielsku - bardziej z ciekawości, ale kilka rzeczy kupiłem - skrzydłokwiat na wymianę do salonu

Gigantyczną latarnię do salonu - jedynie ten czarny element przemaluję na biało lub brązowo - i będzie mi już całkowicie konweniować

I kfffiatki na kolejny wianek - są przemiłe w dotyku

Super zakupy Sebek, latarnia przecudnej urody
pozdrawiam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:40, 29 kwi 2013

Do góry
Miały być zdjęcia z ogrodu, ale padam, bo na nogach od 6 jestem.... Późnym rankiem byłem w Hurtowni kwiatowej w Bielsku - bardziej z ciekawości, ale kilka rzeczy kupiłem - skrzydłokwiat na wymianę do salonu

Gigantyczną latarnię do salonu - jedynie ten czarny element przemaluję na biało lub brązowo - i będzie mi już całkowicie konweniować

I kfffiatki na kolejny wianek - są przemiłe w dotyku

Holandia...patrzę......i podziwiam:)..i uczę się :) 10:17, 28 kwi 2013

Do góry

i jeszcze Keukenhof
taki wianek

świetny wianek, bardzo mi się ten pomysł podoba
Holandia...patrzę......i podziwiam:)..i uczę się :) 11:02, 25 kwi 2013

Do góry

jak słodko usnęła, tak tylko dzieci potrafią

i jeszcze Keukenhof
taki wianek

Miniaturowy ogródek 23:58, 22 kwi 2013

Do góry
Niedziela była piękna. Cudownie było pierwszy raz w tym roku położyć się w słońcu na trawie. Walczyła we mnie chęć leniuchowania z koniecznością wiosennych porządków.

Udało mi się chociaż parę zdjęć zrobić.

Głowy dostały wiosenne fryzury:

A drzwi zeszłoroczny wianek:

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 08:48, 22 kwi 2013

Do góry
Czyżby wianek w tonacji biały- fiolet-niebieski ???
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 07:41, 20 kwi 2013

Do góry
...a ja stawiam na to, że jakiekolwiek Danusiu wybierzesz będzie bosko....tak jak zawsze u Ciebie... czekam z niecierpliwością na Twój wianek bo będzie dla mnie inspiracją...
...to lustro - koło...fiu fiu..znowu zaskoczyłaś...
...pozdrawiam...miłego dnia...
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 21:03, 19 kwi 2013

Do góry
Uplotłam nowy wianek z szarych gałęzi jakie cięliśmy w obecnym ogrodzie

Zgadnijcie jakiego koloru będą na nim kwiaty?
Trzy kolory plus zielony.

Nadmieniam, że już mam takiego koloru kompozycje w donicach - całkiem nowe

Kubusiowo 23:52, 14 kwi 2013

Do góry
kaisog1 napisał(a)
I wianek

Zdolniacha!
Kubusiowo 23:37, 14 kwi 2013

Do góry
I wianek

Kubusiowo 23:35, 14 kwi 2013

Do góry
Dzisiaj miałam pracowity dzień Najpierw pojechaliśmy do Anulki i Witka (Szefowa na mieście grasowała ) po patyczki hortensjowe. U Anulki, Jej Paweł zapytał mnie "po co Ci te badyle? Na opał?" a u Danusi Witek "w tej torbie śmieci przecież są. To mam Ci dać?" - a przecież to najdroższe patyki świata! Później pojechaliśmy do Teściów, na obiad. Jednak doszłam do wniosku, że chyba wszyscy zarazili się ode mnie szaleństwem ogrodowym bo skończyliśmy na pracy w ogrodzie Paweł i ja przycinaliśmy wielką morelę. Później przycięłam tuje i winobluszcz, który na nie wchodził. Szkoda mi było tych fajnych "sznurków" z winobluszczu więc w dwie minutki uplotłam z nich wianek, który pojedzie do Kubusiowa. Panowie wybierali też "złoto ogrodnika", które także zostanie przetransportowane do Kubusiowa na warzywnik
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 16:55, 14 kwi 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Wreszcie wianek wielkanocny do czegokolwiek pasuje...

Aaaaaaaaaaaa jak ładnie !!!!!!!!
A miało być tak pięknie.... 15:55, 14 kwi 2013

Do góry
Renia, u mnie od wczoraj deszcz na zmiane ze słońcem - wiatr tak wieje, że wianek na drzwiach cały czas mi się tłucze...
Norweski ogródek... 22:59, 13 kwi 2013

Do góry
Przepiekny wianek!
I zycze slonca, jak juz deszcz wszystko oplucze

PS I chyba wolalabym miec zjadane przez jelenie i sarny niz paskudne slimaki bezskorupkowe - bleh :]
Ogród Magdalenka 20:37, 13 kwi 2013

Do góry
noemi napisał(a)

Marzenko , zdjęcia jutro .... zaraz mam gości .... nie wyrobię się ....

kupiłam dwa ciemierniki , nową skrzyneczkę na rojniki, wianek z podstawką na kwiatka i różę okrywową szt. 1 na próbę czy będzie u mnie rosła....

Poczekam cieprliwie baw się dobrze
Zmartwiłaś mnie tymi opuchlakami...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies