Jestem zadowolony z zakupu - ostatnio była w naprawie, ale teraz śmiga
Jednak mam pytanie - ile macie koszenia? Bo jeśli dużo wywijania to kosiarka z napędem jest niepotrzebna, ja u siebie właściwie nie używam. Napęd przydaje się na dużych nawierzchniach - a najbardziej jak jest pod górkę
Czesc Seba. Avatarek pierwsza klasa, fotka robiona w szkolce do ktorej sie wybieram i wybrac nie moge Ale Twoj avatarek zawiera element mobilizacyjny
Wszystko Ci rosnie jak na drozdzach, bylinowa super. U nas przestalo wreszcie lac
Wczoraj po powrocie od lekarza zahaczyłem o centrum ogrodnicze - kupiłem dwie kulki, ale o tym później
Na początek nowy wianek Podkład troszkę wybieliłem
Dużo mamy do koszenia. Działka ma prawie 21 arów, z czego 15 do koszenia, górki i dołki. Gardena elektryczna wymięka, ale działa, bo kupowaliśmy lepszy model, więc jeśli uda nam się jakieś rabatki stworzyć, to się przyda do wywijasków. Tam gdzie mamy sad i wolny obszar potrzebujemy czegoś mocniejszego.
A co się zepsuło? Oddawałeś do naprawy w sklepie, czy w serwisie? Czy obsługa jej jest łatwa czy raczej klopotliwa? Czy trzeba ją w okresie gwarancji serwisować, czy wystarczy postępować zgodnie z instrukcją?
Dziękuję i pozdrawiam
Kosiarka nie wchodziła na obroty...i jakiś kabelek urwałem.....Obsługa jest bardzo łatwa - wystarczy mocno pociągnąć za sznurek i już Potem naciskasz na napęd jak chcesz
Kosiarkę oddawałem do serwisu - nawet nie wiem czy jeszcze mam gwarancję na tą kosiarkę....
Wg mnie kosiarkę raz na rok powinno się oddać do serwisu - żeby ją naostrzyć, wymienić olej, itd. - jak z autem