U mnie nie jest zbyt wietrznie i kratka wkopana w metalowych szpikulcach, mocno przylega do ściany. Deska w poziomie ma na celu ją bardziej usztywnić.
U Ciebie najlepiej zakotwić do muru, będzie pewniej.
buźiaki Hanuś u ciebie też jeszcze widać super kolorki i róże i inne kwiatuszki u mnie tylko maczki się trzymają do pierwszych mrozów i rdeścik a i jeszcze trzykrotka ma pąki ii fiolet nasadziłam się na wiosnę i udało się buźiam na nockę jutro zrobię fotkę jak się uda bo bardziej rozkwitły i muszę uwiecznić bo możliwe, że ktoś może wpaść na pomysł wykopania bo rosną przy drodze ha ha
Kochani, wracam po ponad tygodniowej nieobecności i już widzę że niektórych wątków nie nadrobię, tyle tego naprodukowaliście.
Impresje włoskie zamieściłam właśnie w stosownym wątku, obejrzałam na południu i północy kilka pięknych ogrodów, w tym kolejny zaprojektowany przez Russela Page'a - Giardini La Mortella. Jest przepiękny, tu mała próbka tylko:
I moim zdaniem lepsiej zdecydowanie...
Zachwyt nad astrem płożącym ponawiam... dałaś jeszcze piękniejsze jego zdjęcia. Cudo dywan. Nazwę spisałam. Pozdrawiam cieplutko
Kofffana ... Drzwi dla Ciebie są zawsze szeroko otawrte ... Jak tylko znajdziesz czas to zapraszam .. Teraz to już łysina , czyli glaca , co tu mowić ... Ale możesz przyjechać zawsze