Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Rench 23:28, 22 paź 2013

O i u Ciebie zmiany się szykują

gierczusia 20:26, 23 paź 2013

Rench napisał(a)
O i u Ciebie zmiany się szykują

Nooo szykują mam taką nadzieję.. Zamierzam zmienić kształt trawnika i nie bardzo wiem , jak eMusiowi o tym powiedzieć ... Zaś kopanie , zrywanie darni , a najgorsze w tym wszystkim jest przekładanie i sztukowanie systemu nawadniającego....
gierczusia 20:29, 23 paź 2013

Agania napisał(a)
Elu, a o klonie czerwonym zapomniałaś, Crimson Senrty bordowy jest, przebarwia się na pomarańczyk,
przyjdzie mroźna zima od siatki wieje mojego perukowca w średnim wieku, prawie wymroziło całego, buk Rohanii może, albo wogóle bukkkkk kolumnowy ten co fontannę udaje

Agatka ... Ja tak z tym krzokiem po prawej stronie to tak sobie pojechałam ... Jeszcze nie wiem kompletnie co tam będzie.. Tam jest mega patelnia i mega wygwizdów i ńie wiem jak klon się do tego ustawi... Przed domem rośnie mi jeden od tegorocznej wiosny ale tam jest zacisze i słabe słóńce , testuję go teraz

A buk Purple fountain rośnie tuż obok po lewej...
gierczusia 20:32, 23 paź 2013

Ogólnie to teraz mam zmianę koncepcji kolorystycznej... Bo chciałam czerwono żółty a teraz mnie kusi Agusia z Jurajskiego na czerwono srebrzysty ....

A ja bidna jak ten konik , co między żłobami pełnymi z głodu padł ....
anna_g 20:36, 23 paź 2013

Rany bossssskie - ja nie wierzę... Dalej upychasz.... Chociaż w sumie jak tak patrzyłam na ten Twój płot z jednej i drugiejs strony kiścienia.... to myślałam, że to zrobisz.... że to tylko kwestia czasu... Jesteś wielka miszczyni ... Będzie pięknie... Normalnie muszę obejrzeć w realu ten Twój ogród bo ja go sobie nie mogę wyobrazić... tam Ci się tyle mieści.... Buziolki od nieczasowej...
gierczusia 20:37, 23 paź 2013

Pamiętam , że jak byłam małą dziewczynką mama mi mówiła ,że jak jakaś roślina ma ci rosnąć to najlepiej ją ukraćś , a ńie pytać o zgodę ... Ach te drobne dziecięce głupotki.... Ale wiecie coooo , tu jest kradziony mokro kawałek rozchodnika i zobaczcie jak on teraz jeszcze pięknie kwitnie

A mo Tulipanowiec , to już kompletnie oszalał ... Zresztą w ubiegłym roku było tak samo ... Najpierw przymrozek wrześniowy .. Ślag trafił wszystkie liście... Potem była piękna złota jesień.. On oszalał , zaczął wypuszczać młode pędzi listeczki ... Potem była już zima w grudniu i powtórka z marznięcia ... Ciekawe jak to jest mieć dwie zimy w jednym sezonie

gierczusia 20:45, 23 paź 2013

anna_g napisał(a)
Rany bossssskie - ja nie wierzę... Dalej upychasz.... Chociaż w sumie jak tak patrzyłam na ten Twój płot z jednej i drugiejs strony kiścienia.... to myślałam, że to zrobisz.... że to tylko kwestia czasu... Jesteś wielka miszczyni ... Będzie pięknie... Normalnie muszę obejrzeć w realu ten Twój ogród bo ja go sobie nie mogę wyobrazić... tam Ci się tyle mieści.... Buziolki od nieczasowej...

Kofffana ... Drzwi dla Ciebie są zawsze szeroko otawrte ... Jak tylko znajdziesz czas to zapraszam .. Teraz to już łysina , czyli glaca , co tu mowić ... Ale możesz przyjechać zawsze

Nie martw się ,żeś nieczasowa .... Joooo tyszzzz
malgorzata_s... 21:14, 23 paź 2013

U nas też się mówiło że najlepiej przyjmuje się kradzione
Mala_Mi 21:17, 23 paź 2013

gierczusia napisał(a)

Nooo szykują mam taką nadzieję.. Zamierzam zmienić kształt trawnika i nie bardzo wiem , jak eMusiowi o tym powiedzieć ... Zaś kopanie , zrywanie darni , a najgorsze w tym wszystkim jest przekładanie i sztukowanie systemu nawadniającego....

Daj swojego M na szkolenie do mojego...... od razu go pocieszy, że u Ciebie to bułka z masłem..
malgorzata_s... 21:24, 23 paź 2013

My kobiety mamy swoje sposoby aby eMusia przekonać