Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Spotkanie w ogrodzie u stóp klasztoru - lipiec 2013 23:04, 27 lip 2013

Do góry
Spróbuję jeszcze raz wgrać zdjęcia

Po prostu ogród... 23:03, 27 lip 2013

Do góry
Jak ja lubię te tawuły, są takie bezproblemowe i urocze

Ogród dla Agusi 23:02, 27 lip 2013

Do góry

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 23:02, 27 lip 2013

Do góry
Cześć Kochani!
No to ja będę pierwsza z fotkami, jako że wyszłam dość wcześnie, czego strasznie żałuję, ale mam chorą mamę u siebie i jeszcze u syna jest gościnnie kolega z Niemiec, więc niestety trzeba było z żalem wracać

Najpierw chcę serdecznie podziękować gospodyni naszego spotkania - Alinie, za ciepłe przyjęcie nas wszystkich, wspaniałą organizację i osobiście za werbenę i bodziszki

Alina dałaś radę- jesteś wielka A Twój ogród jest na żywo jeszcze piękniejszy, niż na fotkach. Mój mąż prawie całą drogę do domu gadał o Twoim ogrodzie Jeszcze do Ciebie kiedyś przyjadę, jeśli pozwolisz, tak na spokojnie Mieszkasz w bajecznym miejscu, strasznie mi się te okolice podobają

I dziękuję pozostałym uczestnikom spotkania za fajną atmosferę i fantastyczne spotkanieMiło było się znów z Wami spotkać i poznać face to face osoby,które znałam dotychczas tylko z netu.

Największym zaskoczeniem jest dla mnie Syla wiesz, dlaczego Podziwiam
Gabik i Iza Konstancja- postaram się Wam zrewanżować fakt, że w tym szaleństwie zapomniałam o roślinkach dla Was. Stoją bezpiecznie w garażu w pudełku (dobre dziecię schowało przezornie), więc jak mi podacie Wasze adresy, to mogę wysłać DHL-em

A teraz fotki Trochę tego będzie Ale powoli się wgrywają, więc proszę o cierpliwość

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 23:01, 27 lip 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Cudnie!!
Spotkanie w ogrodzie u stóp klasztoru - lipiec 2013 22:59, 27 lip 2013

Do góry
Cześć Kochani!
No to ja będę jedna z pierwszych z fotkami, jako że wyszłam dość wcześnie, czego strasznie żałuję, ale niestety trzeba było wracać
Jednak fotki mi nie chcą na tym wątku wchodzić, pewnie ktoś inny wkleja w tym samym czasie, więc zapraszam do mojego wątku.

Najpierw chcę serdecznie podziękować gospodyni naszego spotkania - Alinie, za ciepłe przyjęcie nas wszystkich, wspaniałą organizację i osobiście za werbenę i bodziszki

Alina dałaś radę- jesteś wielka A Twój ogród jest na żywo jeszcze piękniejszy, niż na fotkach. Mój mąż prawie całą drogę do domu gadał o Twoim ogrodzie Jeszcze do Ciebie kiedyś przyjadę, jeśli pozwolisz, tak na spokojnie Mieszkasz w bajecznym miejscu, strasznie mi się te okolice podobają

I dziękuję pozostałym uczestnikom spotkania za fajną atmosferę i fantastyczne spotkanie Miło było się znów z Wami spotkać i poznać face to face osoby,które znałam dotychczas tylko z netu.

Bawcie się tam dobrze, pewnie dopiero teraz wieczorkiem impreza rozkręciła się na całego

Gabik i Iza Konstancja- postaram się Wam zrewanżować fakt, że w tym szaleństwie zapomniałam o roślinkach dla Was. Stoją bezpiecznie w garażu w pudełku (dobre dziecię schowało przezornie), więc jak mi podacie Wasze adresy, to mogę wysłać DHL-em
Iza -dziękuję za prezencik

Ogród zapachów u Jasi 22:58, 27 lip 2013

Do góry
Aniu to przekwitający dyptam.

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:57, 27 lip 2013

Do góry
Leżakowanie

Spotkanie w ogrodzie u stóp klasztoru - lipiec 2013 22:55, 27 lip 2013

Do góry
Silna grupa

Niektórzy goście wystąpili w pięknym kapeluszu.

Ogród dla Agusi 22:41, 27 lip 2013

Do góry
Milin w rozkwicie.

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:41, 27 lip 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Wpadam, że niby fotki jeżówek miały być i nie ma? Wierzę że nie ma No to siedzimy wspólnie doma, a plany jakoby były wcześniej nieco inne

Jeżówek nie kupiłam tylko lobelię speciosa
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 22:40, 27 lip 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Noooo, bardzo się można zdenerwować i to człeka wyprowadza z równowagi a bezsilność ogarnia.
...o rany !!! ... nie jestem na bieżąco, więc czytam do tyłu, a tu TAKIE wieści! Danuś, po prostu płaczę nad Tobą! Że też i Ty musiałaś tego doświadczyć . To wprast nie do pomyślenia w Twoim ogrodzie!!! No skąd do Ciebie ta cholera przyczłapała? A może to jest tak...? On po prostu po raz pierwszy zobaczył takie srebrne kule, jeszcze trochę się im poprzygląda i pójdzie sobie . Tak będzie! Pocieszam Cię i obłapciam czule...
Ogród dla Agusi 22:39, 27 lip 2013

Do góry
To jeszcze obecny widok z dnia dzisiejszego.

i na lewo..

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:36, 27 lip 2013

Do góry
To zacznijmy rozmawiać ogrodowiskowo
Dzisiaj był bardzo leniwy, relaksujący dzień, nie miałam żadnego planu, tylko jedne cel odpocząć z rodziną
Pogoda sprzyjała leżakowaniu .... M-a i Tytusa

Ogród dla Agusi 22:36, 27 lip 2013

Do góry
To jeszcze obecny widok z dnia dzisiejszego.

i na lewo..

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 22:36, 27 lip 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Ale pięknie
Spotkanie w ogrodzie u stóp klasztoru - lipiec 2013 22:35, 27 lip 2013

Do góry
Kochani wiem że czekacie na foty. Wróciliśmy szczęśliwie od Alinki. Jak zawsze było cudownie. Nie zostaliśmy na ognicho bo jutro mamy inne ważne rodzinne wydarzenie. Mam ogromne kłopoty z wstawieniem fotek. Ale chociaż kilka może się uda. O ogrodzie Alinki napiszę jutro .
Po drodze tam podziwialiśmy piękne okolice a za sterami była nasza córa. Tablica informacyjna u Alinki.

Spotkanie w ogrodzie u stóp klasztoru - lipiec 2013 21:56, 27 lip 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Wpadłam na pomysł i wysłałam sobie z MMsa na maila. Jednak głowa jeszcze myśli.

To od Sebka MMSy

Ale luzik
Ogród dla Agusi 21:56, 27 lip 2013

Do góry
Poziomka napisał(a)
Z gorącymi życzeniami śpieszy Jasia

Coś przegapiłam??? Anna???
No to wszystkiego naj naj naj....
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 21:53, 27 lip 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Mistrzostwo świata, nie da się tego skopiować. Kocham w takie obrazki patrzeć, nawet jeśli chciałby ktoś zrobić podobny projekt i realizować go na własnej platformie, to jest to niemożliwe, bo składa się na to praca wielu lat i potęzna praktyka, nie tylko projektancka, ale i pielegnacyjna.
Jeszcze sobie chwilkę popatrzę
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies