Ależ ja jestem Cały czas do Was zaglądam i czekam na obiecane Twoje zdjęcia Tylko mało piszę u siebie, bo nic się u mnie specjalnie ogrodowego nie dzieje. Szara codzienność, koszenie, plewienie, podlewanie i tak w kółko. Gruzowisko oczyszczone Gruz wywieziony. Teraz mnie czeka wkopanie jakiś krawężników przy siatce, bo nam pies sąsiadów się podkopuje i nawiezienie ziemi. Ale najpierw muszę porządki w truskawkach zrobić i zlikwidować ich część. A te wszystkie prace są nudne i mało fotogeniczne. Do tego wolno idzie, bo ciągle są jakieś tematy zastępcze, typu warsztaty plastyczne. Dzieci strasznie się wciągnęły w te rysowanki i ciągle po południami domagają się pomocy. Pani prowadząca warsztaty namawia nas na konkurs plastyczny, więc trochę czasu zajmuje nam wynalezienie plenerów, technik, materiałów itd. Jak już zrobimy te nasze prace, to może pokażę Jak będziemy zadowoleni z efektu końcowego oczywiście
Witam po chwilowej przerwie.
Dziękuję Wszystkim za zaglądanie do mojego bardzo chaotycznego wątku!
Wynika to jednak z tego, że za dużo spraw naraz i nie wiadomo w co ręce włożyć!!
własnie rozpoczął się u mnie remont generalny mieszkania!! MASAKRA!!
Huk i kurz od rana.
Miał mnie M wywieźć na działeczkę, ale w ostateczności zostałam. Chłopców trzeba napoić i nakarmić. Pracują ciężko!
Będę oczywiście zaglądać na ogrodowisko! trzymajcie kciuki za mnie cobym nie ześwirowała
Fantastyczne zestawienie. Rewelacyjne. Dzięki wielkie, zgapiam
Acha, byłabym zapomniała. Ja uniżenie suplikę wnoszę o więcej zdjęć z szerszej perspektywy. Masz tak piękne kompozycje, pokaż, pochwal się, pozwól nam się napawać tymi pięknościami