Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

monteverde 20:46, 29 wrz 2013

Kasiu ja myślę, że na święta chyba choinkę w domku przystroicie, teraz już poleci widzę okrągłą stronkę zostawię kwiatka z mojego ogródka, pozdrawiam
KasiaWB 20:48, 29 wrz 2013

monitka napisał(a)
Kasiu jak fajnie mury się pną do góry gratuluję i powodzenia życzę na dalszych etapach
Co do dachu to się nie martw u nas dachówkę w styczniu kładli

ok, już się nie martwię )) ........... ale....... )))
Chciałabym już mieć wszystko skończone i tylko zajmować się nasadzeniami w ogródku )) Na froncie szybko nie podziałam, ale boki będę już anektować od wiosny
Pozdrawiam
KasiaWB 20:53, 29 wrz 2013

monteverde napisał(a)
Kasiu ja myślę, że na święta chyba choinkę w domku przystroicie, teraz już poleci widzę okrągłą stronkę zostawię kwiatka z mojego ogródka, pozdrawiam

Aniu, piękna róża i zdjęcie choinka na pewno będzie, prędzej czy później, ale będzie
Pozdrawiam cieplutko
Madzenka 21:24, 29 wrz 2013

KasiaWB napisał(a)

ok, już się nie martwię )) ........... ale....... )))
Chciałabym już mieć wszystko skończone i tylko zajmować się nasadzeniami w ogródku )) Na froncie szybko nie podziałam, ale boki będę już anektować od wiosny
Pozdrawiam

Kasiu nie szalej Najpierw dom a potem dopieszczanie ogrodu Przecież ogród już masz
Hogata 21:14, 30 wrz 2013

KasiaWB napisał(a)
Jeszcze jeden widoczek z otworu kuchennego na pewno będą tutaj zmiany

Serdecznie pozdrawiam

Fajne masz widoczki na swoje roślinki. Dom w budowie a juz można przez okno wyglądać
kitek81 22:39, 30 wrz 2013

powodzenia w dalszej budowie, na pewno się wszystko ułoży-nie martw się na zapas
pozdrawiam :*
marzena 22:54, 30 wrz 2013

Kasiu, czyli wszystko biegnie tak jak miało być... powodzenia w budowie wymarzonego domu
Elik 18:07, 01 paź 2013

Kasiu, u mnie też w grudniu fachmeni po dachu skakali, bo zima łagodna i prawie jesienna była. Stan surowy szybko pójdzie, nawet się nie obejrzysz. Wykończeniówka bardziej się ślimaczy. A z doświadczenia poradzę, że ogród lepiej zostawić na PO zrobieniu elewacji. Styropian strasznie się śmieci No, chyba, że nie będziecie ocieplać...ale to zależy już od technologii
rozajerycha 18:19, 01 paź 2013

Gratuluję z okazji 700 ,ale jeszcze bardziej tego okenka
Idziecie jak burza - pomyślności Katarzyna !
Ściskam mocno .
KasiaWB 13:00, 06 paź 2013

witajcie wszystkim miłym gościom dziękuję za odwiedziny w moim wątku
mury pną się do góry i parter już jest
Nad wszystkim czuwa mała inwestorka

Ekipa bardzo uważa na roślinki

nawet kształt dobrany do kształtu rabaty ) całe szczęście, że dla konstrukcji nie ma to większego znaczenia, bo i tak rośliny te będą przesadzane, ale póki co nie ma konieczności wykopywać bo nie mam na to zupełnie czasu, nawet cebul jeszcze nie posadziłam