Anetko gdybys miała chwilke to zajrzyj do mne, potrzebuje porady jak zakomponowac hortensje vanilki i pinky-winky w szpaler z trawami - twoje piekności były i sa moja inspiracja. Z góry dziekuje
dzięki
w takim razie idealnie będą stanowić u mnie ogrodzenie mniej więcej okrągłe za którym bedzie rosło trochę owocowych przsmaków- już tam rosną dwie małe jabłonki. Dumam nad tym czym oddzielić tą owocowa część od reszty ogrodu i padło na "zywplot " z vanilek
a u mnie była dzisiaj przepiękna pogoda, CUDNA w krótkim rękawie sadziłam cebulki. Teraz bąlą mnie łapki od sadzareczki, ale kolejna spora porcja cebulek wylądowała w ziemi i to tych które trzeba sadzić głęboko czyli korony i narcyzy.
A prognozy pogody mówią że jeszcze przynajmiej 2 tygodni będzie pięknie idzie ocieplenie!!!
i już nie zobaczysz bo mróz zmroził... i grujecznikowi liście padły, i miłorzębom i wiele jeszcze by wymieniać Jako że zamotana jestem w cebule nie robiłam fot bo czas mi się dziwnie skurczył... Może jutro cykne foty tych biedot moich