Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lindsay80"

Jak to wszystko ogarnąć? 00:18, 22 lis 2016

Do góry
TeresaK napisał(a)
A ile Córka ma lat. Wiem, że jesteś z Orzesza, zastanawiam się gdzie jeździcie na koniach?

Napiszę Ci na prive wszystko
Jak to wszystko ogarnąć? 00:07, 22 lis 2016

Do góry
TeresaK napisał(a)
Edytko, przyznaję że początki na forum były trudne. Nie potrafiłam się połapać gdzie byłam, z kim pisałam, kogo odwiedziłam. Ale zaczynam sobie radzić i już na pewno Ciebie z nikim nie pomylę - dzięki tej wpadce Trochę mi głupio
A co Córci się stało? Nie spadła z konia?

Nie traktuj tego jako wpadkę, przez myśl mi to nie przeszło nawet
Dobrze, że masz przed sobą zimę, najlepszy czas na oswojenie się z forum, wyłuskanie najlepszych pomysłów, a wiosną do dzieła!
Z końmi mamy same dobre doświadczenia i oby tak zostało.
Jak to wszystko ogarnąć? 23:47, 21 lis 2016

Do góry
TeresaK napisał(a)

Witaj Edytko , miło mi, że zainteresował Cię mój skromny wątek. Na razie mało się w nim dzieje, mam na myśli przede wszystkim pismo obrazkowe, ale wierzę, że wiosną będzie ciekawie.

Mój ML kupiłam w zeszłym roku pod koniec maja. Miał cztery źdźbła, ale już wtedy zakwitł. Myślę, że to za sprawą końskiego obornika, którego u mnie nie brakuje i gliniastej ziemi, która trzyma wodę. Ale może się mylę; )

Na pewno trafię do Ciebie z rewizytą, bo jestem ciekawa Twojego miejsca na ziemi

A Ty już u mnie byłaś kilka razy, wtedy sobie Twój wątek zaznaczyłam do przeczytania, wreszcie się udało
Masz podobnie brzozy posadzone jak ja, napisz jaką powierzchnię ma u Ciebie ta rabata?

Moja córka również zakochana w koniach, na razie ma przerwę bo jest po operacji, ale już przebiera nóżkami, kiedy znowu będzie mogła wsiąść w siodło
Typografia ogrodu 23:41, 21 lis 2016

Do góry
Przepiękna wizytówka!
Jak to wszystko ogarnąć? 23:22, 21 lis 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Witaj Tereso, przeczytałam Twój wątek, będę teraz na bieżąco.
Ile lat masz ML? moje nie kwitły.

Witaj Edytko , miło mi, że zainteresował Cię mój skromny wątek. Na razie mało się w nim dzieje, mam na myśli przede wszystkim pismo obrazkowe, ale wierzę, że wiosną będzie ciekawie.

Mój ML kupiłam w zeszłym roku pod koniec maja. Miał cztery źdźbła, ale już wtedy zakwitł. Myślę, że to za sprawą końskiego obornika, którego u mnie nie brakuje i gliniastej ziemi, która trzyma wodę. Ale może się mylę; )

Na pewno trafię do Ciebie z rewizytą, bo jestem ciekawa Twojego miejsca na ziemi
Jak to wszystko ogarnąć? 21:10, 21 lis 2016

Do góry
Witaj Tereso, przeczytałam Twój wątek, będę teraz na bieżąco.
Ile lat masz ML? moje nie kwitły.
Coś jeszcze, coś więcej... 20:41, 21 lis 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
no jak juz choinka przed drzwiami jest to właściwie okres oczekiwania na BN rozpoczęty.
Na mojej krótkiej uliczce, gdzie jest zaledwie 6 domów przed dwoma już od kilku dni stoją świecące świąteczne dekoracje, nie będę mówić jakim słowem mój eM to określił jak zobaczył

konkurencja?

Ogród Nety- moje marzenie 20:27, 21 lis 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Znam tą inspirację na ścianę wodną, spasowała by u Ciebie, w takim razie wypada życzyć żeby eM został przekonany

Trzymaj kciuki Edytko.
Lawendowy zawrót głowy 20:19, 21 lis 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Edytko ja nie mogę ! W grudniu się wybieram na hiciory Studia Buffo hihi

Z emusiem )(

No patrz
Ale ja muszę dłużej poczekać, dopiero w marcu idziemy do Spodka, za to miejscówki eM wybrał wyborne
Ogród Nety- moje marzenie 19:21, 21 lis 2016

Do góry
Znam tą inspirację na ścianę wodną, spasowała by u Ciebie, w takim razie wypada życzyć żeby eM został przekonany
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 19:17, 21 lis 2016

Do góry
Pięknie Kasiu podsumowałaś swój pierwszy roczek, mnóstwo pracy za Wami i efekty już widoczne.

Może i ja zimą na jakieś serial się skuszę.
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 19:08, 21 lis 2016

Do góry
oj szkoda, że wcześniej do Ciebie nie zajrzałam, bo właśnie eM wczoraj kliknął mi odkurzacz ogrodowy Nac, zaraz jak dojdzie będę sprawdzać czy ciężki dla mnie.
Lawendowy zawrót głowy 19:02, 21 lis 2016

Do góry
Ten Kogut w rosole może być przezabawny, muszę się kiedyś wybrać.
A Ty z jakąś babeczką idziesz czy z eMem?
Parę dni temu kupiliśmy bilety na Metro, zawsze mi się marzyło.
Coś jeszcze, coś więcej... 18:58, 21 lis 2016

Do góry
no jak juz choinka przed drzwiami jest to właściwie okres oczekiwania na BN rozpoczęty.
Na mojej krótkiej uliczce, gdzie jest zaledwie 6 domów przed dwoma już od kilku dni stoją świecące świąteczne dekoracje, nie będę mówić jakim słowem mój eM to określił jak zobaczył
Tu ma być ogród :) 18:43, 21 lis 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Cudne te drzewa! Idealnie tam pasują

Ty widziałeś na żywo to miejsce, skoro Ci się podoba, to znaczy, że dobrze to sobie wykombinowałam
Tu ma być ogród :) 18:43, 21 lis 2016

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Co tam... Wyskoczył tylko 100 km w bok.
Edytko, sporo. Ale teraz nie ma odwrotu. To także jego ogród
Zaliczył chrzest

Edytko, ja też odgruzowuję dom. Utknęłam w papierach
Dziś planowałam zdjąć tapetę w pokoju córci. I mi się nie chciało

Matko, utknąć w papierach to najgorsze co może być, też mnie to czeka.
Tu ma być ogród :) 18:32, 21 lis 2016

Do góry
Kindzia napisał(a)
Drzewa piękne egzemplarze! Specjalnie po nie jechał??? Niesamowite!

Mądre rzeczy wypisujecie...muszę częściej stosować docenianie, trudne to

Kasiu specjalnie nie jechał, nadrobił troszkę ponad 100 km z miejsca gdzie akurat był w pracy, ale najważniejsze, że w ogóle mu się chciało.
Tu ma być ogród :) 18:04, 21 lis 2016

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Edytka, chyba poczekam do wiosny, bo zimą bym zmarzła w ogrodzie
Światowa się stajesz

Iwonka, jak mogłaś pomyśleć, że bym Cię na dworze zostawiła - miejsca w domu dość
Powoli ogród idzie w odstawkę i zamierzam się zabrać za odgruzowywanie 2 pokoi, które do tej pory są zastawione pudłami z przeprowadzki, trzeba je w końcu urządzić, będzie więcej miejsca dla gości
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies