Nie traktuj tego jako wpadkę, przez myśl mi to nie przeszło nawet
Dobrze, że masz przed sobą zimę, najlepszy czas na oswojenie się z forum, wyłuskanie najlepszych pomysłów, a wiosną do dzieła!
Z końmi mamy same dobre doświadczenia i oby tak zostało.
A Ty już u mnie byłaś kilka razy, wtedy sobie Twój wątek zaznaczyłam do przeczytania, wreszcie się udało
Masz podobnie brzozy posadzone jak ja, napisz jaką powierzchnię ma u Ciebie ta rabata?
Moja córka również zakochana w koniach, na razie ma przerwę bo jest po operacji, ale już przebiera nóżkami, kiedy znowu będzie mogła wsiąść w siodło
Witaj Edytko , miło mi, że zainteresował Cię mój skromny wątek. Na razie mało się w nim dzieje, mam na myśli przede wszystkim pismo obrazkowe, ale wierzę, że wiosną będzie ciekawie.
Mój ML kupiłam w zeszłym roku pod koniec maja. Miał cztery źdźbła, ale już wtedy zakwitł. Myślę, że to za sprawą końskiego obornika, którego u mnie nie brakuje i gliniastej ziemi, która trzyma wodę. Ale może się mylę; )
Na pewno trafię do Ciebie z rewizytą, bo jestem ciekawa Twojego miejsca na ziemi
oj szkoda, że wcześniej do Ciebie nie zajrzałam, bo właśnie eM wczoraj kliknął mi odkurzacz ogrodowy Nac, zaraz jak dojdzie będę sprawdzać czy ciężki dla mnie.
Ten Kogut w rosole może być przezabawny, muszę się kiedyś wybrać.
A Ty z jakąś babeczką idziesz czy z eMem?
Parę dni temu kupiliśmy bilety na Metro, zawsze mi się marzyło.
no jak juz choinka przed drzwiami jest to właściwie okres oczekiwania na BN rozpoczęty.
Na mojej krótkiej uliczce, gdzie jest zaledwie 6 domów przed dwoma już od kilku dni stoją świecące świąteczne dekoracje, nie będę mówić jakim słowem mój eM to określił jak zobaczył
Iwonka, jak mogłaś pomyśleć, że bym Cię na dworze zostawiła - miejsca w domu dość
Powoli ogród idzie w odstawkę i zamierzam się zabrać za odgruzowywanie 2 pokoi, które do tej pory są zastawione pudłami z przeprowadzki, trzeba je w końcu urządzić, będzie więcej miejsca dla gości