Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogródek Hanusi - kolejny sezon 07:24, 26 lip 2013

Do góry
Haniu, niech Twoje życie będzie usłane różami

Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 07:15, 26 lip 2013

Do góry
Imieninowe zyczenia wszystkiego najlepszego Aniu , przesyłam.

W kamiennym kręgu od początku 07:14, 26 lip 2013

Do góry
Wszystkiego najlepszego Aniu w Dniu Twego Świeta.

W ogródku Ani 07:09, 26 lip 2013

Do góry
Aniu wszystkiego najlepszego w Dniu Twego Święta.

Dwa światy 07:07, 26 lip 2013

Do góry
Haniu wszystkiego najlepszego w Dniu Twego Swieta.

Tu odpoczywam 07:04, 26 lip 2013

Do góry
Grażynko wszystkiego najlepszego w Dniu Imienin.

Ania i róże i cała reszta :) 07:00, 26 lip 2013

Do góry
Aniu Imieninowe serdeczności przesyłam z zyczeniami by Ci zawsze kwitły najpiękniejsze róże , Twoje ukochane.Dziś jedna ode mnie.

Lecę w kulki... 06:57, 26 lip 2013

Do góry
Wszystkiego najlepszego Aniu zycze.

Ogródek Hanusi - kolejny sezon 06:56, 26 lip 2013

Do góry
Haniu pomocnika masz fantastycznego a ogródek kolorowy jak w bajce.
W Dniu Imienin życzę by tak było zawsze , kolorowo , wesoło i wsród przyjaznych i kochajacych ludzi. Imieninowe buziaczki przesyłam.

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :) 06:52, 26 lip 2013

Do góry
Wszystkiego najlepszego Aniu, spełnienia wszystkich marzeń.

Mój mały raj na ziemi :) 06:50, 26 lip 2013

Do góry
Wszystkiego najlepszego Anulka.

Mój kawałek raju II 06:47, 26 lip 2013

Do góry
Aniu wszystkiego najlepszego w Dniu Imienin.

Ogrodnik Mimo Woli cd 06:46, 26 lip 2013

Do góry
Zdrowia , szczęscia , pomyślności
i marzeń spełnienia,
a na codzień moc radosci
i się nam nie zmieniaj.

Tysiące buziaków.

Mój jesienny ogród 03:47, 26 lip 2013

Do góry
Weroniko, już daję fotki podzielę post na dwa to wsadzę od razu 20
Haniu, Ty zawsze sypniesz fajnym tekstem. Z Wami już nakręciłem trochę kilometrów i też mi się raźniej podróżuje.
Bogdziu, już wyjaśniłem wyżej, swoją nieobecność. Co do papugi masz rację, ale tylko te wielkie tak bardzo się przywiązują do właściciela, taki jak żako i amazonka żółtoczelna, moje ulubione. Moja jakoś sobie radzi beze mnie już prawie rok, potem przywiązała się do mojego pracownika, który zginął miesiąc remu i znów została sama. Jak pisałem ma bardzo trudny charakter i chyba to daje jej taką siłę przeżycia. Tak jak i po wypadku, cud że w ogóle go przeżyła i wytrzymała moje zastrzyki 2 x dziennie, przez dwa tygodnie. Nie jest to papuga stadna jak większość, tylko musi walczyć o swój rewir. Ale jest bardzo fajna, gdy się będę wybierał do Ciebie to zabiorę ją ze sobą. Uwielbia siedzieć na kierownicy, gdy jadę to mój autopilot.
Rozjerycha, żeś napisała takim makiem, że ledwo Cię zauważyłem.
Już zaplanowałem sobie kilka fajnych wycieczek ale o tym później, na razie tyle i pozdrawiam Was.

Mój jesienny ogród 03:41, 26 lip 2013

Do góry
W czwartek tydzień temu, miałem akcję pożarniczą, jak z amerykańskiego filmu. Miałem iść się kąpać była 9 i słyszę syrenę i koło domu ucichła, myślałem że może jakiś wypadek na ulicy, ale za chwilę znów to samo i znów i tak w kółko. Więc znów ubieram się i idę zobaczyć co się dzieje z telefonem oczywiście a widzę że wozy strażackie stoją już pod domem. Po wyjściu na ulicę dostałem oczopląsu od tych wszystkich świateł, stało już 8 wozów i 2 karetki ale cały czas coś nowego przyjeżdżało, nawet autobus ambulatorium i ciężarówka szpitalna, może z namiotem szpitalnym? nie wiem. Coś się smrodziło w bloku 12 piętrowym, ognia nie było ale dym się ulatniał. Myślę, że powodem takiej akcji był blok, gdyby wybuchł pożar, to ofiar mogło by być dużo. Samych wozów strażackich było 12, Kilka karetek i dwa policaje. Przez to całe zamieszanie nie wyspałem się a do tego te gorące noce. Rano wstaje cały zlany potem a o temperaturze w dzień nawet nie wspomnę. Teraz jechać gdzieś dalej aż strach. Pokaże fotki z miasta Niagara, to będą ostatnie, na razie wystarczy i cztery z opisywanej akcji i dołożyłem jeszcze te z mojej wyprawy do centrum. Dokończenie po fotkach. Dereń rośnie przy domu w którym malujemy,

Mój jesienny ogród 03:29, 26 lip 2013

Do góry
Witam, nie było mnie kilka dni, gdyż po pracy chodziłem po mieście i zaliczyłem kilka centr handlowych i wysłałem fotki do domu, już dawno tego nie robiłem. Musiałem kupić sobie coś do ubrania, bo moja skrzynia jeszcze leży w Kelowna. Powiem Wam, że takich ciuchów i butów nie widziałem, wybór jest tak ogromny że aż trudno sobie czegoś nie kupić. Muszę się przyznać że bardzo lubię buty i mam tu duży orzech do zgryzienia, kupił bym sobie ze 20 par. Nie dość że sama centra robią wrażenie, to wystrój, muzyka i ten specyficzny klimat robi swoje. Najlepiej to wychodzić z domu bez pieniędzy. Wczoraj kupiłem trochę polskich artykułów i pierwszy raz od roku zrobiłem sobie ulubione kanapki z super chlebem i z twarogiem polanym miodem, nareszcie odprawiłem sobie żądze. Tak w ogóle to mam mało czasu, po pracy za czym zrobię jedzenie u się wykąpię, to trza iść spać a w piątek i w sobotę to idę o 8 żeby mieć siłę buszować cały dzień po okolicy. Niestety siły coraz mniej, chyba serducho mi już nie wytrzymuje. Tu przerwę i wstawię fotki, ciąg dalszy w następnym poście. Będą trzy i 30 fotek.Te wi fi które miałem koło domu już mi o hasłowali, kilka dni temu zobaczyli i już im było szkoda, musiałem jechać do pizzerni.

Rozpoznawanie chorób i szkodników 00:35, 26 lip 2013

Do góry
Ja również bardzo proszę o pomoc. Strasznie mi zależy, ponieważ rzecz dotyczy prawie 30-letniego tulipanowca. Najpierw zauważyłam rdzawy nalot na korze:

Ogród w Tarnowie 00:29, 26 lip 2013

Do góry
Ten bluszcz to dla ciągle zmieniającej rabaty Miry, ale będzie za to po " angielsku"

Anglia czerwiec 2013 00:07, 26 lip 2013

Do góry

świetne obręcze do podtrzymywania roślin...były na wystawie, no ale...lot!

Irenko a ja już takie mam ! i mąż mi zrobił - stalowy drut kupiony 6 mm pocięty na 2,5 metra i jakoś to wygina - no cóż proste to jak drut
Czarodziejskie miejsce na ogród dajany 00:06, 26 lip 2013
Do góry
Danusiu, już jestem, ale Ty wiesz, że bez przyczyny nie milknę Kochana jesteś, za te uściski dziękuję, jak Ty zawsze do pionu potrafisz mnie postawić ale czytam, że zmagasz się z poważną awarią, dobrze, że nie sprawdził się najczarniejszy scenariusz i Twoja praca nad trawnikiem nie została zmarnowana. Na weekend życzę Ci wytchnienia i samych przyjemności, a mnie czeka nie lada wyzwanie - muszę przetrwać zapowiedziane ekstremalnie upalne trzy dni z temperaturą 35 stopni. Od poniedziałku ma być chłodniej, ale już zbyt długo jest tak gorąco, duszno i bez opadu. Ogród podlewamy bez opamiętania wodą z sieci, bo studnia już jest pusta, ale to i tak zbyt mało, poza tym brak możliwości wypoczynku prawdziwego. Coś nam się w tym roku pogoda nie udaje.
Róże masz piękne Kwitną jeszcze? Moje już przekwitły.

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies