Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Anglia czerwiec 2013 22:43, 24 cze 2013

Do góry
no macie rację wstawiłam kiepskie zdjęcie powinno być to - choć tak po prawdzie to nie wiem jakie są spustoszenia po sezonie i co Pani tak naprawdę sobie myśli - ale chyba lubi się dzielić

Mój 4 arowy azyl... 22:39, 24 cze 2013

Do góry
Debra napisał(a)

Nie przesadzaj z tym zaniedbaniem! Calkiem ładny ogród, no może tylko kancików nie ma )))))

Hehehe, to tylko najlepiej utrzymany fragment całości a i tak chwaściorów w ciągu pół godziny całe wiadro wyrwałam
A reszta? A trawnik koniczyną i innymi chwastami porośnięty? I co robić z winobluszczem, który sąsiadka przy granicznej siatce nasadziła i który spływając girlandami po córki stronie się ukorzenia. Zresztą nie tylko winobluszcz, inne rośliny też przełażą, że o chwastach nie wspomnę

Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 22:39, 24 cze 2013

Do góry
EPODLAS napisał(a)
Aniu, ślicznie wygląda ten zakątek pod starym świerkiem, taki nastrojowy. Czy termin 20 lipca na nasze spotkanie odpowiada ci. Podaje wcześniej żebyś sobie tak poukładała, że byś mogła przyjechać. Daj znać.
Bożenko zakątek zachęcająco zaprasza do wypoczynku, często tam sobie siadam i patrzę na kwitnące rośliny i nic więcej mi nie trzeba
a tu pozostawione same sobie roślinki przy drodze wjazdowej, nie poddały się i kwitną, chociaż ich nie pielęgnowałam zabieram stamtąd byliny na nową słoneczną rabatę, pozostaną tam tylko krzewy

Ogrodnik Mimo Woli cd 22:38, 24 cze 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Muszę skomentować zanim doczytam do końca: pazurki, fyzura, marynarka !!! Zdjęcia som.???

Edit byly!! Ktora to Ty w bagażniku a ktora synowa(????) obie piekne laski!

Poznasz po wzroście
Czyt. długości nóg........
I 3 pokolenia kobiet.....
Odnowa, regeneracja (wertykulacja, aeracja) trawnika 22:36, 24 cze 2013

Do góry

na pierwszym zdjęciu ziemia po zwałowaniu ale ponownie rozgrabiona i wilgotna, na dwóch kolejnych po wałowaniu na mokro tyle że już sucha

Marzenia i plany vs. rzeczywistość 22:36, 24 cze 2013

Do góry
Aktualna sytuacja na placu boju

Rabata czeka na rośliny - juz się nie mogę doczekać sadzenia

Duzo mi dziś M. pomógł - w sobotę dałam radę tylko darń zedrzeć i zostawić ja...Siły już brakło, dnia i deszcz co chwile przeszkadzał...
Jutro na pewno poustawiam rośliny - sama jestem ciekawa jak to będzie wyglądać...

To lece troche na kominki
Ogródek Hanusi - kolejny sezon 22:36, 24 cze 2013

Do góry
Aniu! Dzięki za piękną różę. U mnie wyrosła taka. Na metce było Queen of England, ale za bardzo bursztynowa wg mnie.

Mój kawałek raju II 22:31, 24 cze 2013

Do góry
Aniu obejrzałam większość relacji, wasze uśmiechnięte i szczęśliwe buziaki i powiem szczerze, że ogromnie mi żal, nie nie mogłam dojechać ale trudno życie przed nami i niejedno spotkanie też

Połowa działki - czyli mam powoli dość 22:30, 24 cze 2013

Do góry
zawitka napisał(a)
W tę sobotę po 4 latach na stałe zjadą Wnuki z dziadkiem do domu i żeby mieli co robić babcia przygotowuje Im robotę .Pokażę Wam ale nie śmiejcie się .Zbiłam budkę dla owadów będzie druga jeszcze z daszkiem skoszonym w drugą stronę ------inaczej na wstępie byłaby wojna.Będą malować kleić patyczki ,szyszki ze 2 dni będą zajęci a dalej pomyślimy .

A prosiłam żeby się nie śmiać ha ha Pozdrawiam zaglądających

O, będzie domek dla owadów..super
Zakątek z fioletową ławeczką 22:30, 24 cze 2013

Do góry
No i doczekałam się Ptaszki nie tylko piją wodę z poidełka, ale też w nim nurkują Tutaj akurat kąpieli zażywała sikorka

Powojnik - Clematis 22:28, 24 cze 2013

Do góry
bogumila_bienko napisał(a)
Veronica'sChoice...

ale cudo !!!!!!

ele2001 napisał(a)
..Pięknie kwitnie ostatnio kupilem trzy jako towarzystwo dla pnącej róży powiedz Zbyszku jak i kiedy go przycinasz?

Przemo wszystkie powojniki tnę bardziej na wyczucie, ten typ na wysokość około 1m (mam przerwę miedzy siatkami na których są rozpięte)
Ogródek Hanusi - kolejny sezon 22:28, 24 cze 2013

Do góry
Haniu
Szkodniki róż - problemy 22:27, 24 cze 2013

Do góry
proszę o pomoc!!!!

coś zrzera moim różom liście...są to regularne, jakby wycięte nożyczkami półkola...zresztą sami spójrzcie

będę wdzięczna za szybką odpowiedź

Ogrodnik Mimo Woli cd 22:27, 24 cze 2013

Do góry
TheMagda napisał(a)
Aniu uwielbiam Twój ogród, no po prostu UWIELBIAM!!!
Każdym razem niby jest to samo, ale inaczej pokazanie i gdybym nie kliknęła z premedytacją że kcę oglądać wątek ASC to nie wiem czy bym się połapała gdzie jestem

A ja uwielbiam Twój uśmiech na awatarku... i Skoczek się zgubił
A ogród z bylinami to włąsnie takie zaskakujące zmiany aranżacji w czasie.. to nie mój ogród.. to byliny to robią
Rok temu zrobiłam sesję dla wybranego miejsca jak się zmienia co jakiś czas... to w pierwszej części.... i wiem o tym i ciągle sama się dziwie, że mnie to zaskoczyło
Wiec walczę z bylinami i i je mam bo lubię jak jest ciekawie i nieprzewidywalne

Dziś takie zaskoczenie znalazłam w ogrodzie.. jajko wielkości praktycznie kurzego... ale u mnie kur nie ma, i nigdy od sąsiadów kur u siebie nie miałam.. wiec co to???

To będzie zaczarowany ogród 22:27, 24 cze 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
My tu gadu gadu a Kasia dziś osiemnaste urodziny któryś rok z kolei obchodzi

Spełnienia marzeń i wszystkiego najlepszego!

Sebek , Ty detektywie dzięki
Ogród na górce 22:26, 24 cze 2013

Do góry
Moje prywatne Święto Róż

Wiem, wiem - folklor ale gdy kupiłam działkę kilka krzewów było już wsadzonych i tak jakoś poszło

A to już Danusiowe Święto, przemiłe z resztą

Ogród... reni 22:23, 24 cze 2013

Do góry
Trochę kolorku

widok z okna

i z tarasu

Ogródek Hanusi - kolejny sezon 22:22, 24 cze 2013

Do góry
Nailepszego !!!!!!!!!!!!!!!!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:21, 24 cze 2013

Do góry
U mnie cisza.....Przynajmniej na wątku, bo co chwilę burze i ulewy....Tutaj mnie złapało przy czyszczeniu rabat z badyli - widać nawet resztki po tulipanach i doniczkę z przekwitniętymi różami
Begonie jak widać stoją w wodzie....biedne.... Ale za to anabelki jak zaszalały w tym roku

Ale żeby nie było tak smutno Trochę fotek z Pirenejów Z komórki, bo nie brałem aparatu.....Ale skąd mogłem wiedzieć, że spotkam tam dziko rosnące 3-metrowe bukszpany! Czemu u nas takie "chwasty" nie rosną?

Ale jako członek ogrodowiska nie zapomniałem zostawić po sobie znaku rozpoznawczego Moja własna obwódka z bukszpanu w Pirenejach Widzicie je?

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 22:21, 24 cze 2013

Do góry
Danusia.... nie wiem czego Ci życzyć, bo co nie napiszę, to będzie za mało.......
Fajnie, że Cię mamy

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies