Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - czerwiec 2013 12:01, 23 cze 2013

Do góry
Boćkowe perypetie ogrodkowe 12:01, 23 cze 2013

Do góry
Bocku Ty moj najkochanszy Nawet w najmniejszym stopniu sie nie zdradzilas jaka piekna jest z Ciebie kobietka Poogladalam sobie fotki z kazdej strony i czuje jeszcze te swietna atmosfere....Zaluje ze nie moge byc w realu z Wami Pozdrawiam najserdeczniej Ty nasz urwisie
Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - czerwiec 2013 11:58, 23 cze 2013

Do góry
U Anulki

Premiera nowego tarasu

Berberysy i liliowce pod stara gruszą ;-) 11:56, 23 cze 2013

Do góry
A Irenka jest chyba najcudowniejszą - zaraz po Danusi - osobą na tym ziemskim padole

Co za czar osobisty, humor, radość życia!!!!

Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - czerwiec 2013 11:56, 23 cze 2013

Do góry
Berberysy i liliowce pod stara gruszą ;-) 11:54, 23 cze 2013

Do góry
Moja pamiątka z Komorowa:

Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - czerwiec 2013 11:52, 23 cze 2013

Do góry
Nowy taras Anuli był tak oblegany, że skupiłam się na otoczeniu

A przy tarasie fantastyczny dywanik macierzanki, o którą chyba wszyscy się dopytywali

Warmińskie dylematy 11:52, 23 cze 2013

Do góry
Kilka moich wspomnień z wczorajszego obłednego dnia

Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - czerwiec 2013 11:52, 23 cze 2013

Do góry
Ochhhhh, co to byla za dzien. Cudownie cieply, sloneczny i nieprawdopodobnie radosny.

Danusiu, Witku, dzieki serdeczne, ze otworzyliscie przed nami swoje serca, swoj ogrod i dom, ze jestescie tacy serdeczni, otwarci i przyjazni, za to, ze stworzyliscie Ogrodowisko, za to, ze jestescie
Danusiu, podziwiam Cie, mimo koszmarnego zmeczenia goscilas nas, cierpliwie odpowiadalas na pytania i zajmowalas nami. Jestes niezmordowana

Ogrod Danusi jest BOSKI, zaciszny, dajacy wytchnienie, zjawiskowy. To jest majstersztyk. Bombonierka. Kazdy detal wysmakowany, roslinka zadbana i wypieszczone. Widac w nim ciezka prace i wielkie serce i szacunek dla natury Ogromnie sie ciesze, ze mialam okazje zobaczyc ten raj na ziemi

Anulka, wielkie buziaki i podziekowanie za zaproszenie, za krolewskie przyjecie, stworzenie tak radosnej atmosfery, za przepyszna kawke i za Twoj niepowtarzalny usmiech. Masz pieknie, zadne zdjecia nie oddadza uroku Twoich roz, traweczek, tarasow, lustra, poidelka dla ptakow A futro jest fantastyczne, ja go jeszcze wymiziam

Wiesiu, Jestes wspaniala, uwielbiam Twoja szczerosc i bezkompormisowosc. Urzeklas mnie tak nieprawdopodobnie zdrowym podejsciem do zycia. Kasiu, dzieki za usmiech i otwartosc I obu za otwarcie swojej bramy i zaproszenie. Macie niesamowity klimat w ogrodzie, zakatek wypoczynkowy mnie urzekl, podjazd wspanialy i kacik dla dzieci super.

Ogrodowiczanie, jestescie NIESAMOWICI. Nigdzie na swiecie nie ma tak zgranej grupy pogodnych i pozytywnie zakreconych ludzi. Dzieki, ze moglam byc z Wami. Tworzycie nieprawdopodobnie radosna atmosfere

Jeszcze raz wielkie dzieki wszystkim!!! Zaluje, ze nie ze wszystkimi mialam okazje sie wysciskac i porozmawiac, ale tyle sie dzialo, a czas tez mnie ograniczal Z Wami zreszta tak trudno sie rozstac

A teraz kilka fotek

Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - czerwiec 2013 11:49, 23 cze 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Prezent upolowany w Anglii, dostałam taki wazon od Debry

Dołaczyła Irenka

Dziękuję za te zdjęcia Danusiu! Jakże mam miłą pamiątkę

I jeszcze raz podziekowania za to niezwykłe spotkanie.

Jestem tu 'świeżynka', niewiele ponad 2 miesiące, a dzięki atmosferze, jaką stwarza Danusia czułam się, jakbym Was znała od dawna. Dziekuję za przyjęcie mnie do Waszego grona.
Może niedoskonały ale..... 11:46, 23 cze 2013

Do góry
I trochę z innej perspektywy
Ogród w skali mikro :) 11:45, 23 cze 2013

Do góry
Wczoraj dopadł nas grad .. ... Po całym dniu upalnego słońca w kilka minut zrobiło się ciemno , mega duszno zaczęło grzmieć i nagle z nieba runął grad... Kulki o średnicy 2 cm..ale ile.. .., teraz moje rośliny ,zwłaszcza te o dużych liściach wyglądają tak ..

SPA DLA OGRODU - PROSZE POMOCY!!! 11:45, 23 cze 2013

Do góry
Ja mam róże pienne Pilgrim. Są sliczne, ale z zimowaniem róż piennych będą problemy więc zależy w jakim rejonie mieszkasz i jaka będzie zima i mrozy.

Z dużych róż polecam polską odmianę Chopin.

Wszystko o czym ... Marzysz 11:41, 23 cze 2013

Do góry
Kasiu dziękujemy za ten niebanalny wczorajszy dzień ... Przemysław jak to dobrze, że bumek Kasi się liftingował ... Kasia jest wspaniała ale poznać WAS razem to wielka frajda ... jesteście wspaniałą parą i lekko i wesoło mija z Wami czas ... dziękujemy za bezpieczne przeteleportowanie "do" i "z" ... słowo "teleportowanie" użyte nie przypadkowo ...

i jak ich nie lubić ? ...

taki nastrój nie opuszczał nas w Waszym towarzystwie

tulipanowiec zachwycił nas wszystkich ... tylko ja nie zrobiłam zdjęcia ...

a tak bawić to się tylko chłopcy potrafią ...

Kasiu i Przemku bardzo dziękujemy ... jesteście wspaniali ...

Świerk serbski - Picea omorika 11:41, 23 cze 2013

Do góry
Kochani! w ub r. wczesną jesienią kupilam dwa świerki serbskie , które posadzone blisko siebie mialy być formowane na przegrodę . Ponieważ nie ogrodzilam ich przed moimi psami - dopiero na wiosnę to zrobilam - to zdążyly niestety przez zimę je popodsikiwać i od dołu zbrązowiały. Na wiosnę poucinalam suche gałązki na dole , nawiozłam i juz zaczęły ładnie odbijać.
I teraz w czym rzecz: w ub.r. drzewka wyglądły identycznie . Wczesną wiosną również . A od ok. 1,5 m-ca widać wyraźną różnicę w wygladzie obu drzewek - tak że zastanawiam się czy to są serby. Dodam , że kupowane byly w sprawdzonej szkółce , w której właścicielka szkółki ma obsadzony caly ten teren serbami - dorosłymi. I przed zakupem sobie o nich rozmawiałyśmy , tak że nie miała wątpliwości co chce kupić.

A więc czy to są serby?

Najpierw dwa zdjęcia tego ktory budzi moje największe wątpliwości , a potem dwa zdjęcia drugiego .

Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - czerwiec 2013 11:40, 23 cze 2013

Do góry
Ale wczoraj najwazniejsze miały być róże zatem i je mam na zdjęciu

Może niedoskonały ale..... 11:39, 23 cze 2013

Do góry
Helena Semiplena
Pachnie miodem i dużo bzykających koło niej.Pnie się po gałęziach. I chce jeszcze więcej takich . A to jej drugi sezon. Ciekawa jestem dalszych lat

kwitnącą śliwkę mam

widok ponad
Berberysy i liliowce pod stara gruszą ;-) 11:36, 23 cze 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Debro jesteś przemiłą osobą. Bardzo miło było Cię poznać

Marzenko, dziekuję. Ogromnie mi było miło, chociaż króciutko z Tobą porozmawiać.
Jestem tu 'nowa', a dzięki atmosferze jaka stwarza Danusia i Wy, którzy znacie się od lat niemal, czułam się jak wśród dobrych znajomych

Także w moim wątku dziekuję Wszystkim za to urocze spotkanie.

Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - czerwiec 2013 11:36, 23 cze 2013

Do góry
U Anuli zachwycające jest nawet otoczenie podjazdu do garażu

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies