Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lindsay80"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 17:02, 18 lis 2016

Do góry
przy takich wielkich grackach to jest roboty, wyglądają bardzo elegancko.

Mój kwiatek dostał sweterkowy kubraczek i przez zimę tak zostanie, może w miedzyczasie znajdę doniczkę na inne pory roku.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:28, 18 lis 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

No zołzy jesteśmy okropne

Gosia odkryła to niech zdradzi pierwsza.
A ja byłam wieczorkiem w LM i widziałam inne kwiotki z rodziny tego cudaka.

posadziłas już godnie?
Tu ma być ogród :) 13:19, 18 lis 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

fajny, sporo jest takich ładnych cudaków, tylko zawsze się boję, że one szybko zdychają, ale ten był tani, dlatego kupiłyśmy.

Za to wczoraj wieczorem w LM bardzo spodobała mi się taka roślina, tylko cena była wysoka i stwierdziłam, że najpierw poczytam zanim zakupię.
Może ktoś ma doświadczenie z kokodamami?

oglądałam nawet ostatnio filmik jak to się robi fajnie wygląda

Ania ma i chyba sama robiła, ale musisz jej podpytać bo może coś pomieszałam
https://www.ogrodowisko.pl/watek/6797-tonacy-w-bieli?page=36
Ogród Nety- moje marzenie 12:40, 18 lis 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

haha, jakbym swoją historię czytała z tą ciążą
mam już Twój wątek zaznaczony od jakiejś strony do nadgonienia, muszę się w końcu zebrać żeby być na bieżąco, bo poważne decyzje na tapecie.

Zapraszam Edytko. Obserwuję Twój ogród od dawna i jestem pewna, że wniesiesz dużo cennych uwag.
Ogród Nety- moje marzenie 12:16, 18 lis 2016

Do góry
Nett napisał(a)

Iwonko cały czas patrzę. Ale przerasta mnie to na razie. Musze pomyśleć. Bo to już nie tylko kształt, ale jeszcze koncecja nasadzeń się zmieniła.

Wiesz jak się teraz czuję? Jak przez pół ciąży wszyscy twierdzili, że urodze synka, łącznie z lekarzem, a później okazało sie, że będzie dziewczynka. I choć w życiu już bym nie chciała inaczej, to wtedy dwa tygodnie się przestawiałam i nie mogłam uwierzyć. I teraz też sie przestawiam

Moje pięknie wykrojone w pocie czoła kółeczka....

Żartuję oczywiście, ale i tak potrzebuje chwili żeby ochłonąć.

haha, jakbym swoją historię czytała z tą ciążą
mam już Twój wątek zaznaczony od jakiejś strony do nadgonienia, muszę się w końcu zebrać żeby być na bieżąco, bo poważne decyzje na tapecie.
Tu ma być ogród :) 11:32, 18 lis 2016

Do góry
MirellaB napisał(a)
Ciekawe co wyczarujesz?
Gwiazdki materiałowe też będą na podkładzie?

Nie, tylko te drewniane, będzie improwizacja jak zwykle
Tu ma być ogród :) 11:29, 18 lis 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Jola, te gwiazdki bardziej szare, do Twojego podkładu też pasowałyby idealnie, ja je chyba prysnę jeszcze srebrnym brokatem.
Też by mi było żal wieszać taki podkład na dworze.

Jak fajnie )) pasuja super, kurczaki czasami aparat przekłamuje odcienie .

Nawet moje chłopaki zadowolenie wyrazili ))) ze fajne te zakupy )))))

Ten facet te podkłady faktycznie miał ciekawe )) trzeba bedzie wrócic hahaaaaa
Tu ma być ogród :) 11:25, 18 lis 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
gwiazdki ze sklejki prawda?
kokedamy chyba. doświadczen nie mam ale wiem co to jest więc już sukces właściwie kiedys taką metoda movcowałm cebulke hiacyntów na wianku ale to na chwilę tylko

dokładnie Asia, choć w sklepie nazwa jedną literą się różniła
Tu ma być ogród :) 11:22, 18 lis 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Ta czarna z boku jest rewelacyjna tylko chyba troche za duza.

Jak myslałam o moim podkładzie to o gwiazdkach bielonych ale tskich jak Twoje brazowe ))) fajna wstążka ..

Tak mi sie podoba ten podkład ze go powieszę w domu przy mojej brzozie ))) w domu z boku kominka ))a na furtkę jeszcze czegos poszukam )))

Jola, te gwiazdki bardziej szare, do Twojego podkładu też pasowałyby idealnie, ja je chyba prysnę jeszcze srebrnym brokatem.
Też by mi było żal wieszać taki podkład na dworze.

Tu ma być ogród :) 11:07, 18 lis 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Migusiem Ci powiem, że nawet nie wiedziałem jak się te kwiatki nazywają, ale są u mnie w domu od dwóch lat i rosną znakomicie... praktycznie nic nie trzeba z nimi robić, a nawet można zapomnieć podlać, ale po zbyt długim niepodlaniu troszkę potrzebuje by znów się zebrać, ale dają radę i po czasie wyglądają już normalnie Jk dla mnie to największa zaleta bo do domowej zieleniny nie mam w ogóle ręki... nawet kaktusa kiedyś ususzyłem

dobre wiadomości, a zrobiłbyś jakąś fotkę swoich? Masz je cały czas w takich wiszących kokonach?

Typografia ogrodu 11:07, 18 lis 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Asia, kapitalny!
Całkiem na świeżo jestem z inspiracjami rogowymi i takie wianki bardzo mi się podobały, a choinka z rogów chyba największe wrażenie na mnie zrobiła.
Te bombeczki jak się uda kupić będą pasowały idealnie do całej dekoracji.

Sesję zrobiłaś przepiękną!

P.s. Ja dziś rano jedno poroże srebrnym sprayem potraktowałam.
wiem że ogladalam.ja mam zapisane te rogi od roku gdy tuz przed świętami obiecalam sobie że muszę coś w dekoracjach u siebie zmienić. Rogi maluje się super prawda? I jak już są pomalowane to nie wywołują takich trudnych skojarzeń.
O bombkach myślę.może się uda
Buziaki za dobre słowo
Tu ma być ogród :) 11:04, 18 lis 2016

Do góry
eee_taam napisał(a)
jasne gwiazdki ...drewniane ? ...ładne

drewniane, do tego podkładu pasują idealnie.
Tu ma być ogród :) 10:55, 18 lis 2016

Do góry
Moje wczorajsze zakupy giełdowo-sklepowe.

Typografia ogrodu 10:38, 18 lis 2016

Do góry
Asia, kapitalny!
Całkiem na świeżo jestem z inspiracjami rogowymi i takie wianki bardzo mi się podobały, a choinka z rogów chyba największe wrażenie na mnie zrobiła.
Te bombeczki jak się uda kupić będą pasowały idealnie do całej dekoracji.

Sesję zrobiłaś przepiękną!

P.s. Ja dziś rano jedno poroże srebrnym sprayem potraktowałam.
Tu ma być ogród :) 10:27, 18 lis 2016

Do góry
Nett napisał(a)

Edytko a Ty przecież spore te SS chciałaś. I mąż zmieścił je do auta?
A masz może zdjęcia jakieś?

ja brałam ten rozmiar, który Asia Nawigatorka, oni też je przewozili taką większą osobówką, dlatego my się odważyliśmy.
Zdjęć nie mam, powiem szczerze, nawet eMa nie śmiałam prosić, żeby mi jeszcze fotki robił, mogę sobie tylko wyobrazić jak to wygląda, on, pełno różnego sprzętu do pracy i trzy drzewa
Jak się uda to jutro zrobię
A tutaj u Asi możesz zobaczyć.

https://www.ogrodowisko.pl/watek/5397-typografia-ogrodu?page=1488
Tu ma być ogród :) 10:20, 18 lis 2016

Do góry
kasja83 napisał(a)

A wiesz, że ja też??Generalnie na razie nie zapuszczam się w miejsca gdzie mogę ulec pokusie,ale, że mnie nie było z Wami-bardzo żałuję;-(

Spotkanka bardzo miłe, ale chcąc się obkupić to trzeba wcześniej samemu przez giełdę przelecieć, ja tym razem byłam za późno, żeby to zrealizować.
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 10:19, 18 lis 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Kasia, też mam kilka takich rudych, o dziwo kupione w jednym miejscu, podczas gdy wszystkie inne zupełnie zielone.
Na pewno brakuje im jakichś składnikow odżywczych.
Ja już teraz nic nie robię a wiosną postaram się regularnie pryskać OW.
Acha przypomniało mi się, że teraz wszyscy o oprysku miedzianem mówią, to może popryskam wszystko jak leci i bukszpany też.

Hmmm-tylko czy jak im teraz nic nie zrobię to mi nie padną do wiosny?
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 10:17, 18 lis 2016

Do góry
Kasia, też mam kilka takich rudych, o dziwo kupione w jednym miejscu, podczas gdy wszystkie inne zupełnie zielone.
Na pewno brakuje im jakichś składnikow odżywczych.
Ja już teraz nic nie robię a wiosną postaram się regularnie pryskać OW.
Acha przypomniało mi się, że teraz wszyscy o oprysku miedzianem mówią, to może popryskam wszystko jak leci i bukszpany też.
Tu ma być ogród :) 10:15, 18 lis 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Świdośliwy już w Warszawie -przemieszczają się razem z eMem, w te miejsca gdzie on akurat musi coś z pracy zrobić
Pierwszy raz mi się zdarza, tak kombinować, żeby konkretne drzewo zdobyć, wszystko dlatego, że koszt transportu jaki mi zaproponowano znacznie przewyższał wartość samych drzew.

Edytko a Ty przecież spore te SS chciałaś. I mąż zmieścił je do auta?
A masz może zdjęcia jakieś?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies