Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

lindsay80 11:04, 18 lis 2016

eee_taam napisał(a)
jasne gwiazdki ...drewniane ? ...ładne

drewniane, do tego podkładu pasują idealnie.
Luki 11:05, 18 lis 2016

Migusiem Ci powiem, że nawet nie wiedziałem jak się te kwiatki nazywają, ale są u mnie w domu od dwóch lat i rosną znakomicie... praktycznie nic nie trzeba z nimi robić, a nawet można zapomnieć podlać, ale po zbyt długim niepodlaniu troszkę potrzebuje by znów się zebrać, ale dają radę i po czasie wyglądają już normalnie Jk dla mnie to największa zaleta bo do domowej zieleniny nie mam w ogóle ręki... nawet kaktusa kiedyś ususzyłem
lindsay80 11:07, 18 lis 2016

Luki napisał(a)
Migusiem Ci powiem, że nawet nie wiedziałem jak się te kwiatki nazywają, ale są u mnie w domu od dwóch lat i rosną znakomicie... praktycznie nic nie trzeba z nimi robić, a nawet można zapomnieć podlać, ale po zbyt długim niepodlaniu troszkę potrzebuje by znów się zebrać, ale dają radę i po czasie wyglądają już normalnie Jk dla mnie to największa zaleta bo do domowej zieleniny nie mam w ogóle ręki... nawet kaktusa kiedyś ususzyłem

dobre wiadomości, a zrobiłbyś jakąś fotkę swoich? Masz je cały czas w takich wiszących kokonach?

lojalna_ 11:10, 18 lis 2016

Ta czarna z boku jest rewelacyjna tylko chyba troche za duza.

Jak myslałam o moim podkładzie to o gwiazdkach bielonych ale tskich jak Twoje brazowe ))) fajna wstążka ..

Tak mi sie podoba ten podkład ze go powieszę w domu przy mojej brzozie ))) w domu z boku kominka ))a na furtkę jeszcze czegos poszukam )))
nawigatorka 11:20, 18 lis 2016

gwiazdki ze sklejki prawda?
kokedamy chyba. doświadczen nie mam ale wiem co to jest więc już sukces właściwie kiedys taką metoda movcowałm cebulke hiacyntów na wianku ale to na chwilę tylko
lindsay80 11:22, 18 lis 2016

lojalna_ napisał(a)
Ta czarna z boku jest rewelacyjna tylko chyba troche za duza.

Jak myslałam o moim podkładzie to o gwiazdkach bielonych ale tskich jak Twoje brazowe ))) fajna wstążka ..

Tak mi sie podoba ten podkład ze go powieszę w domu przy mojej brzozie ))) w domu z boku kominka ))a na furtkę jeszcze czegos poszukam )))

Jola, te gwiazdki bardziej szare, do Twojego podkładu też pasowałyby idealnie, ja je chyba prysnę jeszcze srebrnym brokatem.
Też by mi było żal wieszać taki podkład na dworze.

lindsay80 11:25, 18 lis 2016

nawigatorka napisał(a)
gwiazdki ze sklejki prawda?
kokedamy chyba. doświadczen nie mam ale wiem co to jest więc już sukces właściwie kiedys taką metoda movcowałm cebulke hiacyntów na wianku ale to na chwilę tylko

dokładnie Asia, choć w sklepie nazwa jedną literą się różniła
MirellaB 11:27, 18 lis 2016

Ciekawe co wyczarujesz?
Gwiazdki materiałowe też będą na podkładzie?
lojalna_ 11:29, 18 lis 2016

lindsay80 napisał(a)

Jola, te gwiazdki bardziej szare, do Twojego podkładu też pasowałyby idealnie, ja je chyba prysnę jeszcze srebrnym brokatem.
Też by mi było żal wieszać taki podkład na dworze.

Jak fajnie )) pasuja super, kurczaki czasami aparat przekłamuje odcienie .

Nawet moje chłopaki zadowolenie wyrazili ))) ze fajne te zakupy )))))

Ten facet te podkłady faktycznie miał ciekawe )) trzeba bedzie wrócic hahaaaaa
lindsay80 11:32, 18 lis 2016

MirellaB napisał(a)
Ciekawe co wyczarujesz?
Gwiazdki materiałowe też będą na podkładzie?

Nie, tylko te drewniane, będzie improwizacja jak zwykle