Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "polinka"

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:59, 25 lis 2016

Do góry
AniMa napisał(a)
Wszystko piekne, no bajka betonowa Cieszę, że mam malutki udział

Ledowy prezent zakupiony, był drugi rzut i sie udałoTeraz tylko czekam do 6.12., bo u nas wtedy mamy dzień strojenia domu

Aniu, jeszcze raz dzięki za pomysł! Zachwyca nie tylko mnie

Fajnie, że udało Ci się wyrwac prezencik Ja dzisiaj upolowałam prezent dla Młodego i jestem szczęśliwa bo lista prezentowa prawie zamknięta Jeszcze tylko eM i koniec.

6.12 stroicie dom na zewnątrz czy wewnątrz?
Ja dzisiaj przy okazji wykonania stroika adentowego nie wytrzymałam i w kuchni ustawiłam dekoracje Wiem, że szybko ale co tam...przyjemnie się zrobiło
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:52, 25 lis 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Joluś, wielkie dzięki

Na słój czatowałam od jakiegoś czasu i już się denerwowałam, że nigdzie w normalnej cenie nie mogę dostać a tu w I. za dyszkę stał Dostanie jeszcze dodatki i będzie cieszył w święta
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:49, 25 lis 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Jak mnie się to strasznie podoba, że na forum istnieje taka współpraca? nie wiem czy do końca tak to nazwać, ale chyba wiadomo o co mi chodzi
No i świąteczne literki super

Luki, chyba sam wiesz jak to dzisiaj ciężko o zwykły, dobry, ludzki gest?
Stwierdzam, że nie nadaję się do dzisiejszego świata i tego całego wyścigu...

Literki dziękują
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:46, 25 lis 2016

Do góry
Kacha123 napisał(a)
Ogród świetnie wygląda! Szkoda, że nie mieszkam bliżej, bo chętnie bym się na ten jarmark wybrała.

No Kasiu, ciut kilometrów masz ale pewnie u Ciebie są o wiele lepsze jarmarki
Coś jeszcze, coś więcej... 10:26, 25 lis 2016

Do góry
polinka napisał(a)

Moi sąsiedzi od wczoraj mają lampki świąteczne w ogrodzie
I muszę szczerze przyznac, że nawet się uśmiechnęłam na ten widok
Nie jesteśmy sami w szaleństwie świątecznym...

Jak szliśmy na cmentarz wieczorem 1 listopada to ludzie mieszkający nieopodal zaswiecili tego dnia choinkę w ogrodzie... Nie ma jednak cienia wątpliwości - byli pierwsi
Ogródek Iwony II 08:56, 25 lis 2016

Do góry
polinka napisał(a)
Iwonko, czytam, że dalej jesteś chora? Ostatnio kilka osób namówiło Małgosię- Margarette na picie czystka. Ja zażywam go od dwóch lat i jestem chodzącym przykładem na to , że kuracja rewelacyjna zapobiega wszelkim grypą i przeziębieniom.
Może się skusisz?

Popieram, ja piję czystka od 8 miesięcy i widzę efekty - brak kataru, przeziębień.. cera normalna się zrobiła

Dla odmiany zrobiłam sobie też mieszankę pokrzywa, skrzyp i czarna herbata z płatkami wiśni - genialna w smaku codziennie wypijam jedną i drugą nie mogę sobie odmówić
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:14, 24 lis 2016

Do góry
polinka napisał(a)

Kasiu, dziękuję Powiązane trawy muszą iść do poprawki. Myślałam, że zostawię takie lużne czuprynki ale widzę, że fruwa mi wszystko po ogrodzie i niestety górę też muszę związac.

Betonowo idę do przodu XMAS się tworzy. Aniu-dziękuję za pomysł!!

I pochwalę się moją literką w łazience zaprojektowanej przez nasza Kasię Siakową

Oraz świeżutkie zdjęcie z dzisiejszej dostawy do Joasi- naszej forumowej koleżanki

Swietne bardzo mi sie podoba )
I sam beton i wszystkie dodatki zwłaszcza słój )))

Lawendowy zawrót głowy 21:49, 24 lis 2016

Do góry
polinka napisał(a)

Rewelacja!! Piękne gwiazdy.

Poli z Twoich ust :to zaszczyt ))))) dzieki w imieniu eMa ))
Mój ogród pod górkę... 21:47, 24 lis 2016

Do góry
polinka napisał(a)

Boszzz...gdzie dzisiaj nie wejdę to cuda podziwiam

Żal mi było na wianek i gwiazdę z drutu w TK, to się w biedrze pocieszyłam
A że po wycięciu świerków sąsiad mi do kuchni zagląda, to przyda się mała lampka na wieczór, jak się człowiek mniej formalnie ubrany po kuchni krząta.
Mój ogród pod górkę... 21:40, 24 lis 2016

Do góry
Kacha123 napisał(a)
Dzisiaj do bułek w B kupiłam coś takiego

Boszzz...gdzie dzisiaj nie wejdę to cuda podziwiam
Lawendowy zawrót głowy 21:39, 24 lis 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Amelko dla Ciebie od mojego eMa z pozdrowieniami ))))

Rewelacja!! Piękne gwiazdy.
Działka, która kiedyś (może) będzie ogrodem 21:35, 24 lis 2016

Do góry
Oj, wędzarki to zazdroszczę bardzo! Mam nadzieję, że w następnym roku i u mnie powstanie to cudo

Pozdrawiam
Ogródek Iwony II 21:29, 24 lis 2016

Do góry
Iwonko, czytam, że dalej jesteś chora? Ostatnio kilka osób namówiło Małgosię- Margarette na picie czystka. Ja zażywam go od dwóch lat i jestem chodzącym przykładem na to , że kuracja rewelacyjna zapobiega wszelkim grypą i przeziębieniom.
Może się skusisz?
Coś jeszcze, coś więcej... 21:19, 24 lis 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Wzorem centrów handlowych Kusi mnie, żeby w K. wyjąć wszystko JUŻ, ale chyba zaczekam do niedzieli

Moi sąsiedzi od wczoraj mają lampki świąteczne w ogrodzie
I muszę szczerze przyznac, że nawet się uśmiechnęłam na ten widok
Nie jesteśmy sami w szaleństwie świątecznym...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 19:54, 24 lis 2016

Do góry
MonikA napisał(a)

Pięknie powiązane trawki i porządek na zimę gotowy

Moniko, porządek to tak na tydzień Z psiakiem, który nocuje w budzie ze słomą, porządek w ogrodzie to ciężka sprawa.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 19:52, 24 lis 2016

Do góry
kasja83 napisał(a)

No porządek masz świetny!!!!Bardzo podobają mi się powiązane trawy.Co tam będziesz jeszcze z betonów tworzyć?

Kasiu, dziękuję Powiązane trawy muszą iść do poprawki. Myślałam, że zostawię takie lużne czuprynki ale widzę, że fruwa mi wszystko po ogrodzie i niestety górę też muszę związac.

Betonowo idę do przodu XMAS się tworzy. Aniu-dziękuję za pomysł!!

I pochwalę się moją literką w łazience zaprojektowanej przez nasza Kasię Siakową

Oraz świeżutkie zdjęcie z dzisiejszej dostawy do Joasi- naszej forumowej koleżanki

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 19:37, 24 lis 2016

Do góry
regli napisał(a)
Cześć Polinko
Wiem, że temat bywania i niebywania na forum zamknięty, ale mimo wszystko chciałabym wtrącić swoje 3 grosze. Moim zdaniem jest tak wiele tego przyczyn (pewnie tyle ile zamkniętych lub porzuconych wątków), że nie dasz rady wszystkich ich znaleźć i nie ma sensu, żeby sobie tym głowę zaprzątać. Z pewnością natomiast, żeby wątek był odwiedzany, trzeba umieć o to samemu zadbać, mieć na to czas, bywać u innych, umieć też pisać o pierdołach (w pozytywnym znaczeniu). Forum jest już tak duże, że samo założenie wątku i czekanie aż ludziska sami do nas trafią jest po prostu naiwnością. Poza tym, mimo wszystko, czytanie wątków, oglądanie zdjęć i pytanie wcale nie gwarantuje, że sobie sami poradzimy z ogrodem, nawet z Waszą ogromną pomocą. Trzeba mieć w sobie pewne umiejętności, które można przy udziale forum odnaleźć albo i nie i wówczas musi pomóc specjalista. I każdy niezadowolony musi najpierw poszukać u siebie przyczyny, szczerze odpowiedzieć sobie na pytanie dlaczego mój wątek nie jest tak licznie odwiedzany przez innych. I musisz Polinko zdać sobie również sprawę, że czasami życie odrywa nas od ogrodów, zapominamy o forum, o ludziach na nim. Ja wypadłam z forum po śmierci mojej przyjaciółki i nie byłam już w stanie nadrobić zaległości, a i chyba nawet nie specjalnie mi się chciało. Swój wątek traktuję jako archiwum dla mnie i nie mam do nikogo pretensji, że pusto, bo i ja tam nie zaglądam. A do innych wpadam po cichutku, popodziwiam, czasem poszukam czegoś co mi jest w danej chwili potrzebne lub zapytam w konkretnym wątku. I takie bywanie na forum mi odpowiada. Nie jestem na tyle zakręcona na punkcie ogrodu i na tyle otwarta, żeby być tu na stałe. Poza tym ciągle dopadają nas jakieś kłopoty (czasami zastanawiam się czy tylko my tak mamy), że dość regularnie musiałabym Was zarzucać swoimi smutkami, a tego absolutnie nie mam ochoty robić, a udawać, że jest super też nie umiem.
Pozdrawiam Cię serdecznie i fajnie, że podjęłaś taki temat, bo to znaczy, że dostrzegasz innych

Wszelki duch... Reglinko jesteś!!

Cieszę się bardzo, że się odnalazłaś...Pamiętam, że razem z Alicją i Tobą zaczynałyśmy w podobnym czasie naszą przygodę z O.
Pamiętam jak pisałaś najpierw o walce z chorobą przyjaciółki a póżniej o wielkiej stracie I wcale Ci się nie dziwię, że nie miałaś siły na nic. Kiedyś Marta Zielona fajnie stwierdziła, że ogród jest na samym koncu Jej listy priorytetowej.

Dla jednego ogród to całe jego życie, dla drugiego odskocznia od codzienności, od problemów i myślę,że każdy co innego by odpowiedział na pytanie co Ci daje ogród?

Z kłopotami nie jesteście sami, też często się zastanawiam czy nie może być choc jeden spokojny miesiąc aby nic się niespodziewanego nie działo?
My dla własnego zdrowia psychicznego często wyjeżdzamy, chociaż na krótki weekend, wyłączamy tel.,nie zabieramy laptopa i od momentu wyjazdu z domu nie rozmawiamy o codzienności. Czasami wystarczą dwa dni takiego wyłączenia się a człowiek nabiera kolejnych sił do walki z problemami. Może i Wy Reglinko byście coś takiego spróbowali?

Dziękuję, że się odezwałaś i jeśli tylko będziesz miała ochotę porozmawiać to jestem! Buziaki
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 19:19, 24 lis 2016

Do góry
asiak napisał(a)
Polubiłam bluszcz
Cisy piękne

Cześć Asiu Miałam do Ciebie pisać bo mam sprawę...

Cisy dziękują.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 19:18, 24 lis 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Pieknie ogrod jesienia wyglada )) pieknie )))

Pani Lojalna, kłaniam się pięknie
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 19:16, 24 lis 2016

Do góry
beata_m napisał(a)
piękne zdjęcia i porównanie super bluszczyk pięknie się rozrasta pozdrawiam cieplutko

Beatko, dziękuję i macham wesoło
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies