Robisz wianek ? czy nie ? bo dla siebie jednak uwiję coś innego ... tak zadecydowałam .... chyba.... uwielbiam to swoje zdecydowanie ; ) miłego dzionka
Jeszcze raz dziękuję Brakuje mi tylko różowych tulipanów. Może uda mi się gdzieś je zdobyć i wtedy powiem, że dzieło skończone. Ale wianek już wisi na drzwiach i wiosny wypatruje
Śliczny wianek jak zwykle Piękne,energetyczne kolorki.Takich tulipanów szukałam Ja też zrobiłam wczoraj wianek wielkanocny i już wisi na drzwiach przywołując wiosnę
...wszystkie dekoracje od targowych po " firmowo-metkowe" sklepy to chińszczyzna...wszystkie bibeloty to chińszczyzna...i robią coraz ładniejsze rzeczy stety lub niestety...powoli przestaje mi to przeszkadzać...no poza podróbkami butów i ciuchów... ale tłumy w sklepach to dla mnie masakra...
Marzena, kupiłam jedną porządną hortensję (za 25 zł), ale kwiat miała ogromny, jak incredible i płatki w dotyku niemalże jak prawdziwe.Wspaniała jakość. Dla zainteresowanych kupiłam w Sweet Home na tyskiej giełdzie kwiatowej. Mój M się trochę wkurzył, jak dowiedział się, że to nie do wazonu, tylko do wianka (jak ją pościnałam na płatki), ale po ukończeniu dzieła, sam odszczekał swoje słowa
Kilka sklepów dalej były inne kwiaty, głównie tulipany i zawilce i teraz żałuję, że nie kupiłam różowych tulipanów.
Aguś ... Prze, prze, prześliczny wianek .... A te jajca skośnookich doprowadziły mnie do łez ... Mówisz ,że ludzisków dużo w sklepach .. Achh szkoda .. Zaczyna się
Piekny wianek! Wczoraj w Zc patrzyłam na sztuczne kwiatki i wyboru nie było... A masz kupię hortensję i ją podzielę dzieki za inspirację.
U mnie też szary króliczek będzie z szarą swieca
Witam!
Irenko, Elu dziękuję za wizytę.
Teraz mnie coś rozkłada, udało sie tylko dokończyć wianek i powyciągać balony z jajek, Kinia swoje dwa ozdobiła, ja nie mam sił
Wczorajsza przymiarka
ostateczna wersja, nie jest za bogata, ale muszę ściągnąć wełniany wianek, bo chyba on tę zimę tak trzyma. Wiosenny wianek dopiero w kwietniu będę robić, niech na zewnątrz zrobi się zielono to i wianek w zieleni będzie
Cudny wianek, powtórzę za poprzednikami ...
Fakt, czas już zacząć przygotowania do Świąt.... A poczucie bezpieczeństwa zwłaszcza we własnym domu cenniejsze niż inne rzeczy.
Pozdrawiam
...piękny....ja zrobiłam tylko jajeczny-pierzasty na najbliższe świąteczne dni... później planuję pełną wiosnę czyli kolorowe kwiaty bo inspirację już mam ....
...pozdrawiam słonecznie i mam nadzieję że już zima nie wróci.....