Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

Syla 16:53, 17 mar 2013

Ty również już po wiankowaniu .... wyszło super ! Chciałam iść na grandę patykową do podkładów no i zasypało śniegiem .... No to pojechałam i kupiłam , ale kolejnym razem muszę koniecznie sama upleść buziak
Madzenka 16:54, 17 mar 2013

Aga świetny wianek Oj jak mi fajnie od patrzenia Składam meldunek pogodowy w słońcu samochód pokazywał +5
Zeta 16:56, 17 mar 2013

baraga1904 napisał(a)
...sama robiłam tzn układałam kompozycję i kleiłam...podkład jest z gałązek i mchu do tego różne jajka i pióra i bazie...podkład za całe 18 zł...a znając moje talenty i brak cierpliwości robiła bym go samodzielnie do maja i jeszcze by nie wyglądał jak należy....kupiłam i już....
...spróbuj Zeta ...to nawet fajne zajęcie....

Tak tak już parę wianków zrobiłam ...ale bardzo mi się podkład podoba że z mchem pomieszany .....fajny pomysł. u mnie tony śniegu aż zapomniałam że Wielkanoc za pasem
gierczusia 17:21, 17 mar 2013

Aguś ... Prze, prze, prześliczny wianek .... A te jajca skośnookich doprowadziły mnie do łez ... Mówisz ,że ludzisków dużo w sklepach .. Achh szkoda .. Zaczyna się
baraga1904 18:51, 17 mar 2013

Syla napisał(a)
Ty również już po wiankowaniu .... wyszło super ! Chciałam iść na grandę patykową do podkładów no i zasypało śniegiem .... No to pojechałam i kupiłam , ale kolejnym razem muszę koniecznie sama upleść buziak

...dziękować...no ja niestety takich talentów nie posiadam i muszę się wspomagać gotowymi podkładami...ale podziwiam tych co potrafią....
baraga1904 18:53, 17 mar 2013

Marzena2007 napisał(a)
Aga świetny wianek Oj jak mi fajnie od patrzenia Składam meldunek pogodowy w słońcu samochód pokazywał +5

...można się dzisiaj było w słoneczku troszkę pogrzać i wit D3 naprodukować... najbliższe dni jednak kiepskie pogodowo...
baraga1904 18:55, 17 mar 2013

Zeta napisał(a)

Tak tak już parę wianków zrobiłam ...ale bardzo mi się podkład podoba że z mchem pomieszany .....fajny pomysł. u mnie tony śniegu aż zapomniałam że Wielkanoc za pasem

...to dopiero moje wiankowe początki ale podoba mi się i już myślę o kwiecistym wianku na pełnię wiosny na innym podkładzie... dam więcej koloru i dużo kwiatów...spróbuję w kwietniu....
baraga1904 18:59, 17 mar 2013

gierczusia napisał(a)
Aguś ... Prze, prze, prześliczny wianek .... A te jajca skośnookich doprowadziły mnie do łez ... Mówisz ,że ludzisków dużo w sklepach .. Achh szkoda .. Zaczyna się

...wszystkie dekoracje od targowych po " firmowo-metkowe" sklepy to chińszczyzna...wszystkie bibeloty to chińszczyzna...i robią coraz ładniejsze rzeczy stety lub niestety...powoli przestaje mi to przeszkadzać...no poza podróbkami butów i ciuchów... ale tłumy w sklepach to dla mnie masakra...
Magda70 22:39, 17 mar 2013

Następna zaszalała z wiankiem...świetnie zrobiłaś.
Aż mnie ściska, że ja nie mam kurcze...no!
Świątecznego nie zdąże ale nad kwiecistym pomyślę po świętach
Madzenka 22:54, 17 mar 2013

baraga1904 napisał(a)

...wszystkie dekoracje od targowych po " firmowo-metkowe" sklepy to chińszczyzna...wszystkie bibeloty to chińszczyzna...i robią coraz ładniejsze rzeczy stety lub niestety...powoli przestaje mi to przeszkadzać...no poza podróbkami butów i ciuchów... ale tłumy w sklepach to dla mnie masakra...

Nawet fimowe ciuchy made in China.. Więc kfiotki sztuczne mi nie przeszkadzają...