Rabaty popełnione w ostatnich dniach, z ostatnich zakupów
Jeszcze wymagają kosmetyki, wyrównania, przycięcia ale to będzie jak komary pozwolą
Fagus Rohan Obelisk w towarzystwie kulek bukszpanowych i ups.... pustaka budowlanego wykopanego spod ziemi
Marzenko nieznaczna część pojedzie ale w warmińskim mam już też pełno, zostaje jeszcze trawnik przed domem, tam będę mogła coś wsadzić, no i troszeczkę w ogrodzie, resztę rozdaję, a reszta zostanie z ostróżkami i naparstnicami nasz rację, moje ostróżki maja bardzo długie i ciężkie kwiatostany, przywiązane i nie po deszczu się połamały albo położyły na ziemi co też spowodowało odłamanie łodygi od korzenia, cleome kwitnie prawie od początku czerwca, zobaczymy jak długo będzie i jest sztywne ładnie wygląd
Jeszcze chciałam Wam przedstawić dość skuteczny sposób na komary )
Te krwiopijce nie potrafią latać jak jest wiaterek, przez cały wieczór spokojnie siedzieliśmy na tarasie...
Witam niedzielnie i leniwie. Nie mogłam się powstrzymać, aby nie sfocić jednej z moich juk. Rozpoczęły kwitnienie, ale przy tak zmiennej pogodzie, nie wiem jak długo będą cieszyć kwiatami.
hakone ... dorodna ... u nas nie namierzyłam ... jakie warunki ma u ciebie ... jest bardziej w cieniu czy na słońcu ... ziemia kwaśna czy mniej kwaśna ... bo u wielu osób czytam, ze nie rośnie ... a coś jej u Ciebie pasuje
ale inne trawy u ciebie boskie, zachwycamy się oboje u mnie hakone najlepiej sobie radzi, coś jest na rzeczy w glebie, no ja jeszcze tak nie dbam, ale biorę z ciebie przykład
masz rację, chyba mi nie konweniowało ha, ha
horti Annabelle pod ciężarem się pokładają
dziś tu będzie akcja, trzeba usunąć 2 wielkie gałęzi sosny, jak się uda wejdę na drzewo, chyba że nie pozwolą, to syna prosić o pomoc będziemy