Uwielbiam obserwowowac żaby, jedna wyraźnie mi pozowała i jak przechodziłam na inną strone to sie obracała i ciągle była przodem do aparatu.A jak błyskawicznie poluja , nie da sie tego sfotografowac bo aparat za wolny. Pozdrawiam Jolu.
U mnie był upał to sobie pomyślałam że posiedzę na Ogrodowisku a ledwie bajkę napisałam to wyłączyli mi prąd na kilka godzin i zła byłam bo miałam mnóstwo czasu , mogłam wejśc do wielu osób a prądu nie było i się nie dało.A potem podlewanie ogrodu i dopiero teraz mogę posiedziec z wami.Pozdrawiam Kasiu.
Jolu jak ja sie cieszę z tego banana na Twojej buzi .Patrzyłam dziś na Twoje grudniki , ładnie rosną a nie mam jak Ci dac. Może jakaś okazja się jeszcze nadarzy. Buziaczki ślę.
Wpadłam na moment Bożenko, i widze korsepondencje do mnie od Marzenki u ciebie ...
To trudne co pisze Marzenka.....ale... może....wykonalne... nie wiem..
Chciałam pczytac żeby byc na bieżąco ale chyba już dzis nie dam rady, oczy mi sie same zamykaja ale jutro na pewno nadrobię..
\Wrzuciłam fotki u siebie.
Acha, i jeszcze dla ciebie ode mnie motylek na dobranoc, i mnie sie udało... to na wczorajszej wycieczce mi tak pieknie pozował