...no i kostka skończona ale wokół niej jest mnóstwo pracy...zaczniemy od nawiezienia ziemi i wyrównania terenu wokół...po robotach brukarskich zostało pobojowisko...nawet trawnika nie ma...
To ja za Ciebie wstałam wcześniej niż zwykle Mam świadomość uciekającego czasu i mnóstwa rzeczy do zrobienia, więc śpię mocno, ale krócej niż zwykle ...
Wprawne oko ogrodnika dostrzeże wiele pięknych roślin w tym Twoim bajzlu Też mam takie zakątki, ale przy wydatnej pomocy M. wprowadzam regulamin na rabatach
Zbyszku witam! Musi taki bałagan pozostać do jesieni, no może ciut krócej, Bo za chwilę czosnek i cebula pójdą precz z grządki, od razu się przejaśni.Ni kilka chwastów jest do wyrwania, bo się zamaskowały w tym buszu.
Witam wszystkich o późnym poranku. Zaspałam dziś, ale dzień wstaje ślicznie, nie tak jak ja
Czy ktoś mówił, że u mnie porządek? Zobaczcie jaki bajzelek!
Teraz poranny spacer z psem i chyba do ogrodu. Miłego dnia!
Aaaa widzisz Ty, a mi na zdjęciach wydawało się, że w realu "szersza"
Aniu zawijasek dorodny, rzeczywiście szkoda byłoby go niszczyć.
Z "drzewkami" rzeczywiście trzeba coś zrobić, a ten dywam z trzmielimy to ma być?
Doczekasz Aniu, doczekasz wprawdzie jak się czeka, to czas się dłuży, ale nie będziesz siedziała bezczynnie, to nawet nie zauważysz jak pojawią się pączki
Jaka tam ze mnie dama? moja nowa jężówka to dopiero .... Musiałam ją podwiązać do kijka bambusowego, bo wyciągnęła się do 1,30 m