Dla żadnej z roślin nie mam takiej cierpliwości jak dla Grabiszona .. będę cięła, z wyczuciem, z góry i z boku Jesteś kofana
Kfiatek dla Ciebie Lilia, która miała być biała, ale chyba się zbyt mocno zarumieniła... ze złości czy z zażenowania?....kto ją wie
A obok niej Rózia ..
Martek już pisałam wcześniej, dla delikatnych pań na ławeczce będą poduszeczki u mnie pogoda znośna, dziś sporo zaległych prac zrobiłam i na bieżące tez starczyło trochę czasu
kilka dni temu zobaczyłam to !!! piekne białe pod blokiem ... pytałam już 3 panie z tej klatki (kolejne pewnie uciekają przed "dziwną" )))) ) ... i nikt nie wiedział co to jest ... dlaczego nie zrobiłam zdjęcia i Ci nie pokazałam ??? ... pownnam od razu wiedzieć, że znajdę to !!! i u Ciebie ... przepiękny ...
Aniu następnym razem na ławeczce będa poduszki, żeby pupa nie bolała od długiego siedzenia ja też już potrzebuję takich wygód
zakwitły mi nabyte w tyk roku jeżówki, ale żadna nazwa z tym co w opakowaniu nie zgadza się będą więc bez nazw...ta miała być biała
a ta zielona
zgadza się tylko kolor jeżówki, który dostałam od Jotki
a tu jeszce raz Leonardo da Vinci, zeby pokazac ile tego jest! To jest jeden krzak (te nieco różniące się 3 kwiaty z tyłu to Waltzertraum). Polecam Leonarda bardzo!