AkapulkoBial...
21:25, 03 sie 2013

Wczoraj piątek,2 sierpnia 2013 pól dnia woziłam kamienie na działkę. Mięliśmy tez przygody bo u kolegi auto się zepsuło. Poszła jakaś uszczelka i musieliśmy cały czas dolewać wodę. Ale z jakimś uporem przywieźliśmy 4 przyczepki kamieni na działeczkę. Cieszyłam się bardzo, ze teraz mam już kamieni pod dostatkiem. Nie wiem co z nich zrobię, ale wiem że posłużą mi zapewne jako dekoracja, ozdoba na działeczce.Mam jeden fajny plan co do tych kamieni. Chcę zrobić z nich również fajne palenisko na gryla.
Zabrałam też te moje kamienie z domu z ogródka i te kręgi . Strasznie się namęczyłam. Wieczorem nawet leniłam się podlewać ogródek pod domem.
Chlopaki zamocowali juz bramę , jest prawie gotowa, ale musi troszkę postac by związało.Musiałam załozyc siatkę prowizorkę, bo moj piesek powsinoga biega po wszystkich działkach za swoimi suczkami, ma ich tam chyba ze 3 sztuki. Sam nie wie którą ma wybrać, ale jedną sobie upatrzył i dziś cały dzien na nią czekał.
Zabrałam też te moje kamienie z domu z ogródka i te kręgi . Strasznie się namęczyłam. Wieczorem nawet leniłam się podlewać ogródek pod domem.
Chlopaki zamocowali juz bramę , jest prawie gotowa, ale musi troszkę postac by związało.Musiałam załozyc siatkę prowizorkę, bo moj piesek powsinoga biega po wszystkich działkach za swoimi suczkami, ma ich tam chyba ze 3 sztuki. Sam nie wie którą ma wybrać, ale jedną sobie upatrzył i dziś cały dzien na nią czekał.