Marta Ty masz taki skarb u siebie i cicho siedzisz?
Zobacz co znalazlam,szukam tej ksiazki od dluzszego czasu i znalesc nie moge (tez teraz cos malego sobie ukladam ) a tu prosze...Moze i Tobie sie cos spodoba? Ja mam kilka miejsc w Twoim ogrodzie gdzie juz widze te cuda z cegly.... http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=5&t=26718
Bogdziu, to różowe to własnie ta róża która nie ma nazwy i kwitnie do jesieni. Ciekawe, bo w ubiegłym roku miała bardziej pełne kwiatki ... jak to możliwe ?
Chwilke mnie tu nie bylo, a tu takie zmiany fiu fiu A piesia...podrap od cioci Kasi za uszkiem,wszak chcial tylko Ci pomoc i dolek na nowa roslinke wykopac
P.s jak jeszcze raz wpadnie na taki pomysl,to powiedz mu ze przyjdzie kolega z Bawarii i pokaze mu co to sa pradziwe doly...Zawstydzi sie normalnie na amen i bunta strzeli,strajk zrobi i dola wiecej nie wykopie Pozdrawiam Bawarkowo
Kasiek dzięki za mile odwiedziny
Tam obok słonecznicy rośnie świeżo tej wiosną zakupiony buczek tricolor-także z bluszczem nie ma nic wspolnego
A ceglę już Ci pokazuję ale jak na razie nigdzie nie widzę dla niej miejsca
Widze ze Dziewczyny na spotkanie sie juz szykuja ale Wam fajnie...Ki diabel mnie na Bawarie przytargal...i nakryl jeszcze ogonem.. Udanego spotkania zycze i czekam na fotki...chociaz tyle se polukam
Faktycznie Agnieszko wzmocnią się moje cienioluby tego roku,bo w ubiegłym ciągle brakowało im wody.Tak to bywa nie każdego roku wszystkim roślinom dogadza aura.Astilboides się wzmocnił i zakwitł a tamtego roku podsychał.