Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 11:41, 16 lip 2013

Nawet moja jaszczura wyszła się poopalać .. Dzielnie dotrzymuje mi towarzystwa , nie bacząc na to że ja tak kcem z niej zrobić gwiazdę i fotki jej robię z lewa i prawa

Kindzia 12:13, 16 lip 2013

Gierczusia, nie pędź tak...musiałam się kawał drogi cofnąć, coby tę limusie zobaczyć...warto było !!!!!! Ludu...jakie cudo....za 69? od razu mi się kojarzy...a fuj...Chłop w tej kasie był, żeś 3 krotnie taniej kupiła prawie???????????

Oswoiłaś już swoje zwierzątko? Tak pozuje...

Różowe lilie wodne będziesz sadzić ?????!!!!!!!!! Niemożliwa jesteś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gierczusia 12:20, 16 lip 2013

Kindziu.. Noo widzisz , ostatnio jakoweś szaleństwo w tym moim wątku ... O dziwo w kasie baba była a nie chłop ... Ale może dlatego ,ze ostatnia ..achhhh , wszystko mi jedno .. Grunt ,ze moja kieszeń zawału nie dostała

Oswajanie zwierzątka kiepsko mi idzie , ale odkąd zobaczyłam taką jaszczurkę jedzącą komuś z ręki na filmiku z you tube u Bogdzi , to stwierdziłam ,że nie popuszczę

A lilie.. Hmmm.. .. Noo Bogdzia mnie skusiła odmianą liliput .. ( czyli dla mego oczka w sam raz ) ale szukam jej teraz i wychodzi na to ,że Bogdzia ma jakiś rzadko spotykany w Polsce rarytas .. Nie wiem ,czy mi się uda kupić .. Pojadę dziś znów w takim razie do obika , a te Kobitki , jak mnie ma znów zobaczą , z tym moim wymyślaniem to chyba ze śmiechu umrą
Zeta 12:28, 16 lip 2013

Piękna ta horti na pniu ....a obi to przesadza z cenami .....też ja tam ostatnio widzialam....ale ceny z kosmosu chyba
Urszulla 20:30, 16 lip 2013

Bach , hortkę do wózka , grzecznie podziękowałam i tyle mnie widzieli , bo się bałam ,że się rozmyslą

I tak oto jestem szczęśliwa posiadaczką limelighta .. A że w pionie jeszcze plac jest , to upchnę

To Ci dopiero sprawa!!
GRATULUJĘ TAKIEGO ZAKUPU

piękność nad pięknościami
i jaki pion trzyma!!!
Urszulla 20:30, 16 lip 2013

a o oczku i nowych roślinach poczytałam
i stwierdzam że nie ma rzeczy niemożliwych do zrobienia w każdym ogrodzie
Bea 20:42, 16 lip 2013

gierczusia napisał(a)

Oki .. W takim razie pojadę bez portfela i bedem negocjować dla Ciebie .. Czekam na propozycje

jedyna możliwa opcja - sobota zbiórka o 7:30 miejsce do ustalenia
Loosiuu 23:09, 16 lip 2013

Horti urośnie wszędzie tylko bardzo dobrej, żyznej, kwaśniej ziemi nasyp i pamiętaj, że lubi wilgoć, więc podlewaj ją co jakiś czas!
Kindzia 23:13, 16 lip 2013

Byłaś w tym obiku???? I co?
gierczusia 09:44, 17 lip 2013

Kindzia napisał(a)
Byłaś w tym obiku???? I co?

Byłam Kaśku .. Ale oni niestety wycofali się z roślin wodnych jakiś czas temu.. Może zadzwonię do Katowic jeszcze , bo ja " urzęduję " w Bytomiu ... Ale wiem ,że za TTW jest taki ogrodniczy niby market i tam zawsze były rosliny do wody... Tylko ,że ja muszę szukać odmian typu " liliput "... Albo w necie zamówię... Zobaczę .. Mam czas

Jak kto będzie widział roślinki wodne gdziesik , to dajcie znać , plizzz