@Polinka
Nie pasuje mi to, że nie ma tam roślin, które kupiłam a coś z nimi muszę zrobić.A po drugie nie chcę robić żywopłotu z przodu domu, bo nie chcemy przodu zasłaniać, ma być widoczny zza ogrodzenia.
Teraz już wiem, że powinnam z kupowaniem poczekać, ale coś muszę zrobić z tmi roślinami, które kupiłam, bo mi marnieją w garażu..
@Madzielena
Dzięki za otuchę. Moja teściowa ....o komentarze Jej nie proszę, ale komentuje. 2 dni się napracowałam, oczyszczanie zimi, zwożenie nowej ziemi, sadzenie.... a ona mi podcina skrzydła. Sama się nie zna, ale rady udziela....ehhh....Temat rzeka...
Wracając do ogródka

...
Rośliny wsadzałam w miniony czwartek, bo już mam je od ponad 2tygodni w garażu i z braku słońca, chyba zaczęły mi padać

. Przecież ich nie wywalę...więc muszę je wsadzić do ziemi -tylko ciągle pytanie GDZIE ?
Póki co, nic już nie dokupuję.
Wrzucam 3 projekty,
z tym, że rabata 2 już jest posadzona, bo rośliny mi już wysychały w domu, choć podlewane były.
Michael trochę wzorowałam się na Twoich, co myślisz o moich ??
Głównie podałeś mi opcje z krzakami, które zapewne pięknie będą zimą wyglądać, więc to na duży plus, a co na wiosnę i lato pomiędzy?? Jakieś byliny ? cebulowe czy skalniaki ? trawy ?
Pozdrawiam Was