Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 08:41, 30 lip 2013

aaa i teraz mam spokojniejszy czas w pracy i internet porzyczyłam od brata, więc w ciągu dnia będę częściej
kitek81 13:51, 30 lip 2013

a jutro chyba wezmę katalog do pracy i spróbuję wymyśleć jakiś plan na rabaty! już czas najwyższy!
liczę wtedy na Wasze rady, spostrzeżenia i doświadczenie - już dziś się do Was ładnie uśmiecham
Debra 16:42, 30 lip 2013

kitek81 napisał(a)
a jutro chyba wezmę katalog do pracy i spróbuję wymyśleć jakiś plan na rabaty! już czas najwyższy!
liczę wtedy na Wasze rady, spostrzeżenia i doświadczenie - już dziś się do Was ładnie uśmiecham

Planuj, planuj, ja w planowaniu jestem kiepska, ale tu na O. niejedną dobrą rade dostaniesz.

Ja wciąż niestety kupuję rośliny spontanicznie, a potem z nich coś kombinuję
kitek81 17:30, 30 lip 2013

Debra napisał(a)

Planuj, planuj, ja w planowaniu jestem kiepska, ale tu na O. niejedną dobrą rade dostaniesz.

Ja wciąż niestety kupuję rośliny spontanicznie, a potem z nich coś kombinuję

no ja niestety też nie jestem mocna w tym temacie ale chętnych na razie brak, więc nie mam wyjścia może jak już coś zacznie być widać, to jakaś dobra duszyczka pomoże?!

Ty za to Krysiu masz nosa do roślinek i u Ciebie wcale nie widać, że to spontan! wszystko jest tak jak powinno
Marlenaa 21:28, 30 lip 2013

Ja już dałam sobie spokój z planowaniem, bo ciągle co innego mi się podoba Mam w głowie ogólny zarys, a reszta to będzie spontan
Fajnie, że już masz chodniczek, teraz będziesz mogła robić rabatki przy nim.
Pozdrowionka
regli 22:33, 30 lip 2013

Jakiś czas temu (chyba w maju) pokazywałaś projekt z "Magnolii" i mnie się wydawało, że on idealnie pasował do Twojej działki. Tobie się nie podobał? Pokaż go jeszcze raz
kitek81 23:42, 30 lip 2013

Marlenaa napisał(a)
Ja już dałam sobie spokój z planowaniem, bo ciągle co innego mi się podoba Mam w głowie ogólny zarys, a reszta to będzie spontan
Fajnie, że już masz chodniczek, teraz będziesz mogła robić rabatki przy nim.
Pozdrowionka

ja bym chciała chociaż ten zarys mieć, co i jak i ile czego
jest tyle fajnych roślinek, a ja nawet nie wiem, że takowe istnieją-jeszcze nie jestem obyta we wszystkim!
chodnik to nie wszystko, jeszcze rynny!
pozdrawiam
kitek81 23:56, 30 lip 2013

regli napisał(a)
Jakiś czas temu (chyba w maju) pokazywałaś projekt z "Magnolii" i mnie się wydawało, że on idealnie pasował do Twojej działki. Tobie się nie podobał? Pokaż go jeszcze raz

tylko, że nie chciałabym tak całkiem "zżynać" z czyjegoś planu, coś własnego bym chciała mieć! chociaż jakiś kąt chciałam pokazać tym artykułem, co mi się podoba
podumam coś jeszcze, pogłówkuję troszkę, a może coś wymyślę, a jak nie, to podeprę się tym projektem

pozdrawiam serdecznie
kitek81 00:01, 31 lip 2013

tu jest o tym projekcie Danusi z Magnolii:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2777-dzialka-wkolo-lubczyka?page=75
kitek81 12:28, 31 lip 2013

dzień mam w pracy mniej spokojny niż myślałam, dlatego planowanie zostawiam na jutro