Witam ponownie!
Marny ze mnie rysownik komputerowy, ale jestem wzrokowcem i próbowałam przełożyć rady dot. 2 projektu na rysunek, wyszło jak poniżej .....
Chciałem wstawić troszkę zdjęć przed wyjazdem, bo jak przyjadę to pewnie niektóre kffiatki zdążą już przekwitnąć....Jeszcze sobie wczoraj pogrzebałem co nieco w aparacie i ustawiłem na najwyższą jakość zdjęć....Niby zdjęcia troszkę inne, ale na podgląd jednego muszę czekać 5 minut.....Ustawiłem z powrotem na normalne
i to jeszcze nie był koniec I jeszcze były 3 taczki drobiazgu. Nie wiem czy jutro z łóżka się podniosę. No i co z tym gruzem teraz począć?
I muszę jeszcze Wam wrzucić zdjęcie psa, bo M. i dzieci się oburzyły, że brzydkie pokazałam. No to pokazuję ładne:
Bogdziu są piękne , różowiutka też, ale te dwie mają kwiaty o jakich zawsze marzyłam tj, mają ciemną plamkę u nasady płatka.
Marzenie nadal jest niespełnione.
Pozdrawiam Jasia
Horti dostała jakiś przyśpieszacz chyba Ładnie się rozrosła, powinna być burza kwiatów. A tak wogóle to zauważyłam, że ta wiosna wyjątkowo sprzyjająca dla roślin, wody pod dostatkiem, słońce nie pali zbyt mocno. Jak dla mnie taka pogoda jest OK, no może troszkę za dużo deszczu, ale podobno majowy najlepszy dla roślin.
Pozdrawiam serdecznie
Wczoraj czosnek miał jedną gwiazdkę a dziś już 4
rozkwita czerwony krwawnik
moje przesadzone krzewy goji dzisiaj już zobaczyłam pierwszy kwiatek, ale zdjęcie wyszło nie ostro jutro postaram się lepiej z pączkami też nie udane
to wkleję jeszcze iryski bo są piękne
rozwija sie już powojnik Jan Paweł II, kwitną żurawki Lime Electric i inne, ale nie miałam czasu na zdjęcia jutro obfocę