miałam zamiar powiększyć warzywniak , ale już mam dość kopania , więc kupiłam nadstawki do palet i zrobiłam podwyższone grządki .jeszcze wprawdzie nie skończona robota , bo trzeba ścieżki z żwirku wysypać , ale to już kosmetyka . więc fotorelacja
Ulka, bardzo dziękuję za inspiracje przydadzą się. Chyba muszę się wybrać do Pudełków bo jest co oglądać, ale na razie czekam na spotkanie u Kapiasów, będziesz?
Heliotrop kupiłam na giełdzie w Tychach było sporo, jest chyba coraz bardziej popularny.
Poznaliście już mieszkańców, teraz czas na roślinki
Wielkie sosny już się Wam przedstawiły, o nieznośnych klonach też już wspominałam, teaz czas na trochę koloru.
Ścianka wodna ukończona... ufff. Pozostaje obsadzić roślinkami i wysypać żwirek przed ścianką
a tu kolejne dwie - jednak dwie, a nie trzy - ścianki. I podobnie jak przy ściance wodnej, czekają na obsadzenie... ale najważniejsze, że mamy już na to pomysł.
Danusia wiem jak się czujesz,a jakie to przykre uczucie jak się nie słyszy-coś okropnego,dlatego nie przemęczaj się i nie rób nic na siłę,odpoczywaj-wiem że to trudne ale jak mus,to mus.
Pozdrawiam serdecznie i energetycznego maka przesyłam który ma też dzialanie zdrowotne
Kochani ja póki co mam tylko jednego buksika, podciełam go troszkę ponad miesiąc temu w kształt bardziej przypominający kulę. Mam do Was pytanie ile razy w ciagu roku można formować bukszpana?