Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:00, 20 paź 2014

Do góry
Luki dziękuję. Później zrobię fotkę z gazety bo tam są fotki ogrodów. Teraz jestem w pracy a gazeta została w domu
Szczerze mówiąc zamarłam z wrażenia jak zobaczyłam siebie i nie patrzyłam na nikogo więcej
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 12:44, 20 paź 2014

Do góry
Fuksja napisał(a)
Nie wiem czy nie spóźnione ale GRATULACJE!!!!!!! z zajęcia II miejsca w konkursie "Mój Ogród 2014" w Działkowcu. Jeszcze raz gratuluję miejsca i pięknego ogrodu!!!!!

Dziękuję!!!!
Nie spóźniłaś sie bo ja się dowiedziałam godzinę temu
Miałam wieczorkiem napisać.
W tym czasie gdy brałam udział w konkursie w magazynie "mój piękny ogród" gdzie było min. głosowanie internetowe wysłałam również zgłoszenie do konkursu w magazynie "Działkowiec" i dzisiaj dowiedziałam się o II miejscu jestem mega szczęśliwa!!!!
tutaj są wyniki
http://www.dzialkowiec.com.pl/component/content/article/17-wydawnictwo/1056-nagrodzeni-w-konkursie-dzialkowca-2014
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 22:27, 19 paź 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

gdyby była taka opcja kliknęłabym "Lubię to"

ja też
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 22:07, 19 paź 2014

Do góry
Malgosik napisał(a)
Danusiu ja jestem u Ciebie codziennie.
Ale mam pisać o zupie dyniowej?
Bo takie tematy ostatnio "szły".

Jest już tyle artykułów i informacji na wątkach tematycznych, że może powinnaś teraz więcej wpadać do nas kawkę? Czyli przy kawie czytać co w naszych wątkach słychać?

Bo ludzie często zadają pytania, na które odpowiedzi już w wątku są.

W końcu chyba nie dla kieratu założyłaś ten portal?

gdyby była taka opcja kliknęłabym "Lubię to"
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 22:00, 19 paź 2014

Do góry
a wiesz, że u mnie też lawenda szaleje host już nie mam, jeżówek też nie
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 21:34, 19 paź 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
Sumak piękny nawet bez liści. Pozytyw z tego nagłego ołysienia taki, że raz dwa i po robocie z liśćmi
Widzę, że grujecznik jeszcze w pełnej krasie

Wiele roślin w tym roku bardzo mnie zaskakuje. Nadal kwitną mi lawenda, róże, jeżówki i ostróżki. Za to hosty więdną i klony, miłorząb też zrzucają już liście.
Grujecznik niesamowicie pięknie się przebarwił. Uwielbiam go

Pozdrawiam
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:18, 19 paź 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

śliczny dywanik... pięknie uchwycona chwila, bo pewnie w realu już posprzątane???
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 20:37, 19 paź 2014

Do góry
Sumak piękny nawet bez liści. Pozytyw z tego nagłego ołysienia taki, że raz dwa i po robocie z liśćmi
Widzę, że grujecznik jeszcze w pełnej krasie
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 19:46, 19 paź 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
powinnam powiedzieć, że pięknie, ale ja lubię jesień taką wczesną, gdzie liście zdobią drzewa...

Zdecydowanie na początku m-ca ogród wygladał lepiej, ale rzadko wracałam do domu przed 20-ta.
Staram się jednak znależć jakieś pozytywne strony późnej jesieni Np. to że w końcu znalazłam czas, żeby w nim trochę popracować

Buziaki
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 19:41, 19 paź 2014

Do góry
anula_wn napisał(a)
oby do wiosny
oby Aniu dla odmiany dzisiaj jest +15
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 14:33, 19 paź 2014

Do góry
jeśli mogę to... według mnie wszyscy wiedzą kim jesteś, jaka jesteś i co robisz... Mały ruch?
Jestem na ogrodowisku od 2011 roku wówczas ilość wątków była znaaacznie mniejsza, łatwo było wpaść do większości i zobaczyć co się dzieje. Z czasem wątków przybywało, rozmowy toczące się wybiegały daleko poza ramy porad ogrodowych. Na wielu wątkach toczyło się życie towarzyskie w tym głównie na Twoim. Ludzie wpadali zadawali pytania, Ty bądź ktoś inny odpowiadał, dyskusja się toczyła, wątek pędził, a jak pokazywałaś fotki z ogrodu wręcz galopował. Pewnego dnia poprosiłaś by pytania zadawać w wątkach tematycznych bo będzie do nich łatwiej trafić i ludzie się posłuchali, zaczęli korzystać z wątków tematycznych a życie 'towarzyskie'przeniosło się na inne wątki by Twojego nie zaśmiecać. Wątek ożywia się gdy wstawiasz zdjęcia. Zapewniam że nikt o Tobie nie zapomniał tylko uszanował Twoją prośbę.
To moje skromne zdanie i nie każdy musi się z nim zgadzać
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 11:38, 19 paź 2014

Do góry
termometr zanotował najniższą temperaturę -2,4 teraz jest 14 ale wieje wiatr i mi się nie chce wychodzić na razie Ogólnie (przez okno) nie wygląda źle jak na taką temp. Drzewa opustaszały do połowy w porównaniu z dniem wczorajszym. Przez okno widzę nieruszone trawy, nawet kosmos chyba nie tknięty, Nie jest źle

Nicienie lałam wiosną gdy zewnętrzna dochodziła do 15st (w słońcu) a ziemia miała 5st, u siebie teraz bym nie lała ale wiadomo u mnie inny klimat

Muszę zgłębić temat płaskich zielonych dachów, na cito muszę dowiedzieć się jaką papę dać na dach. W tygodniu przychodzi ekipa i będą działać przy altanie
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:23, 19 paź 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

Cudny żółtek
Kosmosik to taki bordowy,ładny?
A i Śliczne masz anemonki
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:24, 18 paź 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

co za kolor !!!!
cudnie
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:06, 18 paź 2014

Do góry
leon60 napisał(a)
Moje miłorzęby już łyse... ciepło jest i nawet pierwszych przymrozków nie było ale ponad dwa tygodnie się nimi nacieszyłam
mój 'zwykły' też łysy od prawie 2 tygodni, Mariken po dzisiejszej nocy na pewno padnie bo już jest -2 brrrr
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 19:40, 18 paź 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

Cudny widok...
Moja codzienność - ogród Oli 19:36, 18 paź 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

OLa a czego się spodziewałaś?????? Efekt jet boski to i zachwytów cała masa. Podziwiam!
Taki kolor jest piękny, neutralny, nie razi i do wszystkiego pasuje. Mnie u mnie razi czerwony dach....ale elewacja nie jest zła bo jaśniutka więc może być. Jak patrze na nowe elewacje w mojej okolicy to zadaje sobie pytanie dlaczego ludzie wybierają takie oczojebliwe kolory...

Ana masz piękny dom nie masz prawa grymasić, zresztą co tam dom, ogród budzi zachwyt !
W mojej okolicy nowo powstałe domy pod względem kolorystycznym to jest normalnie dramat... jak nie niebieskie, fioletowe, beżowe z kremem to oczojebny pomarańcz z zółtym i błękitnymi dodatkami. Muszę to kiedyś sfocić bo nie da się tego opisać...
I nie żebym mieszkała a okolicy zabitej dechami po prostu ludziska takie mają gusty
Cieszę się, że moja stara chałupa komuś się podoba
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 19:15, 18 paź 2014

Do góry
beata_kulesza napisał(a)
ale miłorząb żółciutki a u mnie ciągle zielony czy to znaczy że u Ciebie Aniu jest zimniej?

tak, chociaż wczoraj sadziłam cebule przez chwilę na krótki rękaw to dzisiaj było wyjątkowo zimno w tej chwili jest -0,3...
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 18:32, 18 paź 2014

Do góry
a do jakiej donicy ledwo co Ci wlazła ta podstawka ?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 18:27, 18 paź 2014

Do góry

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies