Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Karabela 16:20, 19 paź 2014

Dzieki Tobie Danusiu ostatnio zakochałam się w białych zawilcach jak mogłam wcześniej o nich nie wiedzieć...... cudne... różowe przekwitły a białe szaleją, posadzone chwile temu mają 12 kwiatów

a zwilce to tylko jedno z odkryć jakie zawitały w moim ogrodzie dzięki Tobie ściskam i ściskam w kołnierzu ortopedycznym na szyji jeszcze miesiąc, ale już jak nikt nie widzi to zdejmuję
Kondzio 18:18, 19 paź 2014

Danuś każdy wie kim jesteś zapisując sie na Ogrodowisku tez zaóważyłem spowolnienie niestety Jak daje zdjęcia jest mało wpisów i ludzie puźniej mówia, że nie daje zdjęć. No bo po co jak nikt sie nie wpisują i nie wiem co kto myśli dla tego nie oglądajcie tylko wpisujcie sie na wątki bo motywujecie do pracy i wstawiania zdjęć takie jet moje zdanie buziam mocno Danusiu któy zawsze zagląda hi hi hi
jola54 18:36, 19 paź 2014

Witaj Danusiu!Ja nie pisałam, bo byłam trochę onieśmielona.Gdzie mi tam do ogrodów jakie Ty tworzysz,a wraz z Tobą inni,kiedy udzielasz rad.Jednak Ogrodowisko , to magiczne miejsce gdzie spotkałam wielu serdecznych i życzliwych ludzi. Jestem na bieżąco i codziennie oglądam wiele wątków Ogrodowiska, oraz Twoje artystyczne dzieła. Pozdrawiam sedecznie....
Karabela 19:07, 19 paź 2014

no i zamówiłam znowu róże

Blue Girl bo wydaje mi się być ciekawsza od Novalis na którą polowałam...

Wedding Piano - bo ma iść do pierwszego rzędu Austinek i bardzo podobało mi się jej kremowo seledynowe wypełnienie i kształt kwiatu.

I jeszcze Chantal Thomas też na pierwszą linie, piękne zdjęcia ale nic o niej nie czytałam...

a miał być tylko Geoff Hamilton (oczywiście też zamówiony

Danusiu co sądzisz o tych odmianach? podobają Ci się? mam nadzieję że mój ogród jest jednak z gumy i jakoś je poupycham... Patrząc na Bukszpanowy i ilość roślin jakie pięknie współgrają mam nadzieję i będę próbować
Olili 21:36, 19 paź 2014

Gardenarium napisał(a)
Wątki tematyczne odwiedzam systematycznie, codziennie, żyją, a jak ktoś (czyli ja) nie odpowie przez jeden, dwa dni, to już piszą że wątek martwy hmm

Nie można powiedzieć, że wątki są martwe bo w każdym codziennie jestem gdy jest nowy wpis. a są też inni.
Mam plusiki i odwiedzam, czasem nie wiem jakiej udzielić odpowiedzi, więc czekam aż ktoś inny napisze i patrzę co napisał.

Wystarczy prześledzić co ja robię i gdzie ja piszę oraz jakich udzielam porad, oto ostatnie Wy macie przyjemność "plotkowania" inspirowania się, podziwiania, a ja praca ciągła. nieustająca. Nie narzekam, pracuję. Ale nie odwiedzam innych, więc mnie też nie odwiedzają, nawet nie wiedzą o moim "istnieniu".

https://www.ogrodowisko.pl/forum/search?utf8=%E2%9C%93&q=gardenarium&search_in=posts&commit=Szukaj

Danusiu, że Ty masz urwanie..to każdy z nas doskonale zdaje sobie z tego sprawę, bo do tego dużej wyobraźni mieć nie trzeba .
Nie wierzę natomiast w to, by tu na forum była choć jedna osoba,która Cię nie odwiedziła choć kilka razy,bo o jednym razie to nawet nie ma co mówić,po prostu nie ma takiej opcji
Ogrodowisko = Ty
A w Twoich dłuuugich wolnych chwilach zapraszam Cię do siebie na stronę nr 5 , bo pomoc potrzebna tam niesłychanie
lojalna_ 21:46, 19 paź 2014

Danusiu to naprawde z szacunku dla Twojej pracy i Ciebie piszemy tutaj jak najmniej zeby nie zasmiecac watku gadulstwem tylko ogladac ogladac i ogladac i miec miejsce by zachwycac sie pieknymi widokami Twojego ogrodu

Tyle stron, pracy porad jak to Twój watek stoi ? Przeciez on galopuje iloscia jak i wartoscia sama w sobie

Tak sie bałam jeszcze w lipcu ze zdecydowałam sie na zywopłot mieszany zachwycona ogrodem z lustrem, przechodziłam chwile załamania i rozpaczy ze nie potrafie ze rzuciłam sie na głeboka wode, ze tylko Ty potrafisz to zgrac. Dzis rano jak popatrzyłam na swój kawałek, kawałeczek ogrodu ktory zaczyna rano pachniec i błyszczec kolorami jestem zachwycona. Dziekuje Ci za ta inspiracje odwage która znalazłam dzieki ludziom , którzy mi pomagali a wczesniej Ty pomagłas im . Ciesze sie, ze stworzyłas ten ogromny zasób informacji i wrazliwosci.

Dzieki / no i zasmieciłam
Malgosik 22:03, 19 paź 2014

Danusiu ja jestem u Ciebie codziennie.
Ale mam pisać o zupie dyniowej?
Bo takie tematy ostatnio "szły".

Jest już tyle artykułów i informacji na wątkach tematycznych, że może powinnaś teraz więcej wpadać do nas kawkę? Czyli przy kawie czytać co w naszych wątkach słychać?

Bo ludzie często zadają pytania, na które odpowiedzi już w wątku są.

W końcu chyba nie dla kieratu założyłaś ten portal?
ana_art 22:07, 19 paź 2014

Malgosik napisał(a)
Danusiu ja jestem u Ciebie codziennie.
Ale mam pisać o zupie dyniowej?
Bo takie tematy ostatnio "szły".

Jest już tyle artykułów i informacji na wątkach tematycznych, że może powinnaś teraz więcej wpadać do nas kawkę? Czyli przy kawie czytać co w naszych wątkach słychać?

Bo ludzie często zadają pytania, na które odpowiedzi już w wątku są.

W końcu chyba nie dla kieratu założyłaś ten portal?

gdyby była taka opcja kliknęłabym "Lubię to"
Karabela 22:27, 19 paź 2014

ana_art napisał(a)

gdyby była taka opcja kliknęłabym "Lubię to"

ja też
bleebla 22:29, 19 paź 2014