Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

andziulka 20:35, 17 paź 2014

Danusiu, wpadłam na chwilkę. Piszesz bardzo ciekawe artykuły Ogrodowisko, to strzał w dziesiątkę Dla wielu początkujących ogrodników, takich jak ja, to wspaniała przygoda, wielka inspiracja Mój ogród z każdym rokiem jest ciekawszy - dzięki Tobie. Pozdrawiam cieplutko z Podlasia
Olili 10:48, 19 paź 2014

Danusiu,dziękuję za wpis u mnie!! Sama sobie tam tak nackalam,dlatego mam tam wiele pytań co do tego co jest w trakcie,gdy jeszcze mogę uniknąć kary godnych błędów ,proszę Cię więc nade wszystko zajrzyj do mnie na stronę 5 i zerknj swoim mistrzowskim okiem na moją skarpę i podsun pomysł,pliss,nawet nie wiesz jak mi się micha cieszy,gdy widzę u siebie wpis gardenarium..i serducho szybciej bije
Madzenka 11:23, 19 paź 2014

Hortensja napisał(a)

To ja mam pomysł. Zauważyłam, że wątek Danusi tętni życiem (co zrozumiałe) a pozostałe wątki trochę przygasają. Jeśli każdy czytający to znajdzie sobie dwa inne wątki w których się udzieli trochę ożywimy forum i pomożemy Danusi w pracy co Wy na to??

Jestem za mogę obstawiać wątki: graby, perovskie, wisnie kiku-shidare, pissardi, i jeszcze kilka jesli bedzie taka potrzeba . Meduje, że zrobię obchód wieczorem
Gardenarium 12:32, 19 paź 2014

Wątki tematyczne odwiedzam systematycznie, codziennie, żyją, a jak ktoś (czyli ja) nie odpowie przez jeden, dwa dni, to już piszą że wątek martwy hmm

Nie można powiedzieć, że wątki są martwe bo w każdym codziennie jestem gdy jest nowy wpis. a są też inni.
Mam plusiki i odwiedzam, czasem nie wiem jakiej udzielić odpowiedzi, więc czekam aż ktoś inny napisze i patrzę co napisał.

Wystarczy prześledzić co ja robię i gdzie ja piszę oraz jakich udzielam porad, oto ostatnie Wy macie przyjemność "plotkowania" inspirowania się, podziwiania, a ja praca ciągła. nieustająca. Nie narzekam, pracuję. Ale nie odwiedzam innych, więc mnie też nie odwiedzają, nawet nie wiedzą o moim "istnieniu".

https://www.ogrodowisko.pl/forum/search?utf8=%E2%9C%93&q=gardenarium&search_in=posts&commit=Szukaj

Instagram Ogrodowiska
12:50, 19 paź 2014
A ja uważam, że lekkie przygaszenie wątków wynika z aktualnej sytuacji w naszych ogrodach, nadeszła jesień, sezon się kończy, nasze rośliny wchodzą w stan spoczynku. Przyjdzie wiosna, to ruch będzie 5x taki.
cyma2704 12:55, 19 paź 2014

Wiedzą, wiedzą, ale mało piszą, ponieważ tak jak ja są onieśmieleni pięknem twojego ogrodu. Dzięki tobie Danusiu polubiłam bukszpany i zaczęłam sama rozmnażac, aby tworzyć własny ogród. Nie opuściłam żadnej strony w trzech częściach Bukszpanowego, podziwiam Twoją wielką wyobraźnię i ciężką pracę. Dziękuję powtórnie, że pozwalasz nam zajrzeć do ogrodu i cierpliwie odpowiadasz na ciągle powtarzające się pytania.
Kasik 13:07, 19 paź 2014

I ja się przypominam Wprawdzie zawsze czytam, ale z pisaniem gorzej. Może rzeczywiście jestem troszkę onieśmielona a nie chciałabym się wymądrzać, bo jak tu u Ciebie można by było? przecież to Ty jesteś autorytetem.
Osoby , które znają Ciebie osobiście i już są tu troszkę dłużej pewnie mają łatwość komentarzy, a ja wchodzę, zachwycam się, i znów zachwycam i co? Za każdym razem tylko mogę napisać , że pięknie.

Obiecuję solennie poprawę, bo sama wiem jak to miło, jak ktoś przychodzi na mój watek i zagada, pochwali.

Pozdrawiam niedzielnie i zasuwam do pracy, bo choć to niedziela, to dla mnie jeden z nielicznych dni , gdy coś więcej mogę zrobić w ogrodzie.
dorciabe 13:23, 19 paź 2014

Danusia pozdrawiam
ana_art 14:33, 19 paź 2014

jeśli mogę to... według mnie wszyscy wiedzą kim jesteś, jaka jesteś i co robisz... Mały ruch?
Jestem na ogrodowisku od 2011 roku wówczas ilość wątków była znaaacznie mniejsza, łatwo było wpaść do większości i zobaczyć co się dzieje. Z czasem wątków przybywało, rozmowy toczące się wybiegały daleko poza ramy porad ogrodowych. Na wielu wątkach toczyło się życie towarzyskie w tym głównie na Twoim. Ludzie wpadali zadawali pytania, Ty bądź ktoś inny odpowiadał, dyskusja się toczyła, wątek pędził, a jak pokazywałaś fotki z ogrodu wręcz galopował. Pewnego dnia poprosiłaś by pytania zadawać w wątkach tematycznych bo będzie do nich łatwiej trafić i ludzie się posłuchali, zaczęli korzystać z wątków tematycznych a życie 'towarzyskie'przeniosło się na inne wątki by Twojego nie zaśmiecać. Wątek ożywia się gdy wstawiasz zdjęcia. Zapewniam że nikt o Tobie nie zapomniał tylko uszanował Twoją prośbę.
To moje skromne zdanie i nie każdy musi się z nim zgadzać
Gardenarium 14:51, 19 paź 2014

Ale ja nie mam pretensji ani nic takiego Odpowiadam w watkach tematycznych, dziś wyłącznie w takich

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies