Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

anula_wn 17:10, 19 paź 2014

oby do wiosny
ana_art 19:41, 19 paź 2014

anula_wn napisał(a)
oby do wiosny
oby Aniu dla odmiany dzisiaj jest +15
Mathildis 21:18, 19 paź 2014

ana_art napisał(a)

śliczny dywanik... pięknie uchwycona chwila, bo pewnie w realu już posprzątane???
Fuksja 12:08, 20 paź 2014

Nie wiem czy nie spóźnione ale GRATULACJE!!!!!!! z zajęcia II miejsca w konkursie "Mój Ogród 2014" w Działkowcu. Jeszcze raz gratuluję miejsca i pięknego ogrodu!!!!!
ana_art 12:44, 20 paź 2014

Fuksja napisał(a)
Nie wiem czy nie spóźnione ale GRATULACJE!!!!!!! z zajęcia II miejsca w konkursie "Mój Ogród 2014" w Działkowcu. Jeszcze raz gratuluję miejsca i pięknego ogrodu!!!!!

Dziękuję!!!!
Nie spóźniłaś sie bo ja się dowiedziałam godzinę temu
Miałam wieczorkiem napisać.
W tym czasie gdy brałam udział w konkursie w magazynie "mój piękny ogród" gdzie było min. głosowanie internetowe wysłałam również zgłoszenie do konkursu w magazynie "Działkowiec" i dzisiaj dowiedziałam się o II miejscu jestem mega szczęśliwa!!!!
tutaj są wyniki
http://www.dzialkowiec.com.pl/component/content/article/17-wydawnictwo/1056-nagrodzeni-w-konkursie-dzialkowca-2014
bdan 12:47, 20 paź 2014

Any gratulacje. Cieszę się razem z Tobą i jestem dumna, że jesteś moja "forumową znajomą"
Luki 12:55, 20 paź 2014

Aneto Gratulujacje w końcu jakaś sprawiedliwość w konkursach i to potwierdza regułę, że te mniej nagłaśniene mają pożądnych zwyciężców...bo wyników z MPO nawet nie skomentuje Piękny komplecik zasili ogród.
Jeszcze raz ogromne GRATULACJE należało się

Edit tak czytam wygranych i wydaje mi się, że pierwsze miejsce zajął FrancoPolo, też z ogrodowiska, ale pewien nie jestem
ana_art 13:00, 20 paź 2014

Luki dziękuję. Później zrobię fotkę z gazety bo tam są fotki ogrodów. Teraz jestem w pracy a gazeta została w domu
Szczerze mówiąc zamarłam z wrażenia jak zobaczyłam siebie i nie patrzyłam na nikogo więcej
Iwk4 13:12, 20 paź 2014

Aniu, gratuluję miejsca i nagrody - zasłużone
Czy to jest październikowy, czy listopadowy numer Działkowca?

A teraz z innej beczki: Dostałam (dostaliśmy razem z M prezent w postaci donicy), takiej w starym stylu. I teraz dylemat: co posadzić teraz, aby zdobiło ją teraz i zimą i jeśli zmarznie, nie płakać
Donica miała dodatek w postaci pięknego RH, ale oczywistym jest, że w szybkim tempie muszę wsadzić do ziemi, aby przeżył, a donica zostanie pusta. Widziałam u ciebie fotki kompozycji, ale w tylu stronach ciężko szukać, więc może wrzuć coś ze swojego kompa? Dzięki
Margo 13:13, 20 paź 2014

Ana, gratulacje!!!
Masz piękny ogród, nagroda w pełni zasłużona
Buziaki zostawiam