Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Trzy jabłonie - marzenia o ogrodowym azylu 07:55, 20 cze 2013

Do góry
Karolinek napisał(a)
kompozycja doniczkowa zasłaniająca brzydką studzienkę
komarzyca, bakopa, osteospermum, które uwielbiają słońce. Polecam są śliczne, w różnych kolorach i kwitną do mrozów.

to mi się podoba
Ogród Tosi 07:52, 20 cze 2013

Do góry
Zakup z dedykacją dla Marzeny i Any_art

jak mus to mus -oto prawie róża - tylko nie śmiejcie się,

albo się śmiejcie, na zdrowie
Ogród Tosi 07:52, 20 cze 2013

Do góry
edyta_borkowska_kuchcik napisał(a)
wpadam się przywitać Atenko tarasik rosnie i widziałam klonik mój ulubiony ci przybył pozdrawiam dobrej pogody życzę

Klon palmowy Bloodygood - jeszcze czeka na posadzenie.
Może niedoskonały ale..... 07:50, 20 cze 2013

Do góry
cd bieli

Grasten - Poulsena

Przy tej pamięć mi się zablokowała.Muszę sięgnąć do przeszłości.Nie pamietam nazwy

Madame Hardy

Glamis Castle

Lions Rose

Helene Reinassance
Może niedoskonały ale..... 07:50, 20 cze 2013

Do góry
Witam o przyjemnie chłodnym poranku
I trochę bieli i kremu

Gracefull Palace - Poulsena.

Alabaster- Rosen Tantau

Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 07:46, 20 cze 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Buziam z okazji kolejnej seteczki

Ale cmok mnie dopadł, aż było słychać Dzięki.

hanka_andrus napisał(a)
Od przybytku głowa nie boli! Do setki setka i jest 600-tka! Dzieje się u Ciebie , i tu zawsze zaglądam, na wpisy brak czasu, wybacz!
\

Dzięki Haniu, miło mi że wpadasz. Ja ostatnio bardzo mało zaglądam. Czasu brak - plewienie, truskawki (samo pozbieranie sporo zajmuje), koniec roku szkolnego i parę innych spraw. Wszystko w biegu ostatnio.

Dasia napisał(a)
Ależ z Ciebie utalentowana i pracowita kobieta - praca zawodowa, fotografia, ogród warzywny i przetwory, sporty z dziećmi i jeszcze masz czas na tworzenie haseł reklamowych?! Jesteś chyba mistrzynią w organizacji czasu.

Dasia!!!! Przywołuję do porządku! Mistrzynią na pewno nie jestem, własnie to organizowanie czasu mi nie wychodzi, ciągle z czymś nie zdążam. Chyba za dużo chcę zrobić, za ambitne plany robię. Sport... nie pamiętam co to jest. Na piłkę nożną ostatnio albo za mokro, albo za gorąco. Stół do ping ponga pokrył się kurzem Czy hasło "Brico jest eko" uważasz za bardzo ambitne? Rysunek długopisem odwalony na kolanie w samochodzie pod sklepem. Chyba nie był to konkurs wysokich lotów, hi hi.
A z tą pracowitością to chyba coś jest na rzeczy, bo ja ciągle coś robię i stąd tyle różności. Ale lubię tak, jakbym nie lubiła to bym nie robiła.
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 07:36, 20 cze 2013

Do góry
AniaDS napisał(a)
Może jakieś krzewy? Róże pewnie też.
Gratuluję kolejnej setuni Aguś :*

Dzięki Aniu. Śliczną różę wstawiłaś. Nie mogę się doczekać swoich. Wszystkie już prawie mają pęknięte pączki, ale się ociągają z otworzeniem ich. Gartentraume będzie już jutro!
Brico odwiedzam często, więc na pewno coś upoluję.
Ogród Tosi 07:34, 20 cze 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Świetne zakupy Tosiu. Rohan to moje marzenie jak mi się miejsce w ogrodIe zwolni

Marzenko on chudziutki jest, napewno się zmieści.
Oto zdjęcia, nie potrafię zrobić "bliższego zbliżenia" ale liście trochę jak różane i takie białe kosmki mają.

By night
Mój kawałek raju II 06:56, 20 cze 2013

Do góry
Aniu zobaczyłam u ciebie powoinik Jerzy Popiełuszko ,jak byś oceniła mój czy może to być ten bo nie
znam jego nazwy
Prośba o pomoc w aranżacji rabaty podwyższonej. 06:52, 20 cze 2013

Do góry
fotka bardziej poglądowa

Ogród w lesie 06:19, 20 cze 2013

Do góry
O matko, byłam pewna, że odpisywałam na ten post. Ale chyba nie odpisywałam, skoro posta nie ma?...

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
A to dla stałych, miłych podczytywaczy (ze specjalną dedykacją dla Tess).
Tess, już będzie wiedziała o co chodzi...

Grabulki, dziękuję Bardzo dziękuję. To cudny widok. Jesteś mistrzynią w uprawie kwiatów z siewu.
Czarodziejskie miejsce na ogród dajany 05:41, 20 cze 2013
Do góry
Nie śpię jeszcze Dajanko, upał mnie pokonał, w domu też już bardzo gorąco, a Ty nawet pracujesz w ogrodzie w takim tropikalnym klimacie. Uważaj na siebie i może tylko podlej kwiaty i młody trawnik. Ja nie mogę wyjść nawet z domu, jedynie wieczorem zraszacz przestawiłam i zrobiłam kilka zdjęć, bo mój wątek zrobił się opisowy. Widziałaś je, wiem, że u mnie byłaś Ciekawa jestem Twoich róż, gdy zakwitną w otoczeniu lawendy. Do rozarium teraz jechać nie mogę, może w innym czasie, ale na razie tylko "...chciałabym, chciała..." Czarna róża kwitnie długo, dwa lata temu ostatni kwiat widziałam we wrześniu, więc nadzieja na zdjęcie jeszcze jest
Trawa, o którą pytałaś to rozplenica japońska, w tym roku powoli rośnie i nie osiągnie zeszłorocznych rozmiarów, co mnie bardzo cieszy. Czy o tą chodziło? (to zdjącie marnej jakości). Przez upał zwinęła listki, ale ja ją bardzo lubię
Dobrego dnia

Moje zmagania ogrodowe 01:41, 20 cze 2013

Do góry
Ewelinko co mama tym roślinom zadała, że już u niej kwitną widzę, że znasz ten ból z sąsiadami ale u Ciebie dalej niż u mnie a ta piwonię Ewelinę musisz zaprosić do siebie koniecznie jest śliczna
pozdrawiam do soboty
Zielony Punkt - ogród Finki 01:31, 20 cze 2013

Do góry
monteverde napisał(a)

była ale zapodziałam uwielbiam piosenki Agnieszki O., ładnie wyszłaś na zdjęciu i jeszcze jedno pytanko w warmińskim mam ten krzew jak on się nazywa? właśnie go wstawiłaś

Aniu, to Brzoza karłowata, ja mam ją szczepioną na niewielkim pniu
Zielony Punkt - ogród Finki 01:25, 20 cze 2013

Do góry
finka napisał(a)

Aniu zobaczę jutro, chyba ją jeszcze mam, a tam etykietki nie było? Każda miała kolorową. Sprawdzę.

W Trójce mieliśmy imprezę dla dzieci. Kawałek dalej jest studio im. Agnieszki Osieckiej i tam było przedstawienie, a potem w ogródku trójkowym

była ale zapodziałam uwielbiam piosenki Agnieszki O., ładnie wyszłaś na zdjęciu i jeszcze jedno pytanko w warmińskim mam ten krzew jak on się nazywa? właśnie go wstawiłaś
Mój kawałek raju II 01:16, 20 cze 2013

Do góry
Jarzmianka większa

Stella d'oro

Pszczelnik, oregano i czyściec

Lilie
Łubin

Mój kawałek raju II 01:10, 20 cze 2013

Do góry
Czosnek niebieski

Biały
Ostrogowce w dali lilie

Martagony
Dzwonki
i inne
Mój kawałek raju II 01:04, 20 cze 2013

Do góry
Horti Blue Bird pełna pąków

Kwiatki Deutzii

Piwonia

Powojnik Jerzy Popiełuszko rozkwitł
kwitną takie sobie kwiatuszki, zapomniałam jak się nazywają
Przetacznik kłosowy
Hirutkowy raj:)) 00:53, 20 cze 2013

Do góry
Hirutkowi też gorąco Biedne te nasze psiaki

Szałwii daj sie rozsiać.. tylko nie spiesz się potem z pieleniem

Lilie czerwone mi się mnożą na potęgę.. jak chcesz to ci mogę jesienią dać trochę Nie są to może lilie fikuśne, ale za to 100% że nie kapryszą I kwitną pierwsze ...

Bylinek trochę mam i jak masz ochotę to są niektóre takie, że mogę sie podzielić.... bo czytam, że na bylinki zachorowałaś... Jak sie nudza .. to zawsze jest randap.. Albo sąsaiadom oddac..
Mój kawałek raju II 00:48, 20 cze 2013

Do góry
W tamtym roku w sierpniu jak byliśmy w Pęchcinie, poprosiłam Pana, który pracował przy różach o te resztki co obcinał, rosły tam okrywowe ale bardzo ładne, no i dzisiaj sobie patrzę a w przedszkolu cosik ładnego mnie wita tzn. różyczki się przyjęły, oczywiście nie wszystkie

nie pytajcie o nazwę, bo nie pamiętam ale może w sierpniu się zapytam, bo wiem gdzie rosną
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies