Ogrodnik Mimo Woli cd
19:28, 25 cze 2013
Julka - tofam Cię 
Ela - widzę, że tobie też delosperma zimuje.... moja zimuje, ale musi mieć sucho, ta zima była dla mojej za długa
Gosia - do śliczności mi daleko, ale pyskata to jestem ... niestety
Marlena - bo to są tak jak Ty - Podlasianki, wiec muszą wyglądać.. no z wyjątkiem tej prawej... ale ...to wyjątek

Monika - tam jest taki grajdoł, że aż strach.. muszę uporządkować nasadzenia, ale ciągle czasu brak.... ale lepszy grajdoł niż nic
Chociaż bujnie i kolorowo.....
Evchen - ja też mam za mało miejsca na chciejstwa.... niestety katalpa to dość rozłożyste drzewo ..... znajdziesz coś innego równie ładnego, a może bardziej ładne.. dziś mnie M pyta co sadzimy zamiast akacji... niestety pomysłu mi brak.... czekam co mi się nawinie w szkółce....
Aniu MOnte - dobrze rozszyfrowałaś nas.. ale nasadza nas osobiście
Wzytkie trzy 
Magda - synowa jest prawie synowa
ale ulubiona synowa...chociaż jest tylko prawie
A z jeżówek będziesz zadowolona.... to bardzo wdzięczne kwiaty.... i długo kwitną ....
Ewuś - a gdzie patent na młodość??
Kondzio -
Kondzio - no jak Cię nie kochać ?????
Ewa agent 004 - ależ komplemenciara z Ciebie.... to tylko foto dobre
Karolina - trytomy posadziłam w 2011 roku kupione od kobiety na ryneczku... to w sierpniu 2011, tak wyglądały .... a w tle moja delosperma....
Ela - widzę, że tobie też delosperma zimuje.... moja zimuje, ale musi mieć sucho, ta zima była dla mojej za długa
Gosia - do śliczności mi daleko, ale pyskata to jestem ... niestety
Marlena - bo to są tak jak Ty - Podlasianki, wiec muszą wyglądać.. no z wyjątkiem tej prawej... ale ...to wyjątek
Monika - tam jest taki grajdoł, że aż strach.. muszę uporządkować nasadzenia, ale ciągle czasu brak.... ale lepszy grajdoł niż nic
Evchen - ja też mam za mało miejsca na chciejstwa.... niestety katalpa to dość rozłożyste drzewo ..... znajdziesz coś innego równie ładnego, a może bardziej ładne.. dziś mnie M pyta co sadzimy zamiast akacji... niestety pomysłu mi brak.... czekam co mi się nawinie w szkółce....
Aniu MOnte - dobrze rozszyfrowałaś nas.. ale nasadza nas osobiście
Magda - synowa jest prawie synowa
Ewuś - a gdzie patent na młodość??
Kondzio -
Kondzio - no jak Cię nie kochać ?????
Ewa agent 004 - ależ komplemenciara z Ciebie.... to tylko foto dobre
Karolina - trytomy posadziłam w 2011 roku kupione od kobiety na ryneczku... to w sierpniu 2011, tak wyglądały .... a w tle moja delosperma....