Ha, ha, ha.. wiedziałąm że sie skusisz i moja argumentacja Ci przypadnie do gustu
Moje ostróżki ,a raczej ostruże.. bo wielkie są.. pochodzą z różnych źródeł..
z allegro od Grzegorza Gruchały, nie wiem czy jeszcze sprzedaje.. bo to było 2 lata temu, dużo kupiłam i do tej pory kwitną..
kupowałam w Gospodarstwo ogrodnicze Paweł Gardulski , prowadzi sprzedaż internetową
i na allegro (ale też internetowy sklep) u pani o nicku asiagaw (tylko nie kupuj tu żurawek, bo dostałam z opuchlakiem) ma ładne rośliny, ale zniechęciłam się dodatkiem w żurawkach..
i kupuję gdzie dorwę w dobrej cenie..... wiec źródło moich jest bardzo różnorodne jak i ostróżki
Tak, słoneczko robi czary mary! Twoje róże już kwitnące, moje w pączkach. Tylko te miniaturki trochę szybciej startują z kwiatami, bo są zasłonięte od tyłu. Cieszę się, że Twoja nowa różyczka ma się dobrze!
Haniu, nie będę narzekać, pogrupuję i będę się cieszyć, bo nie jest to wymagająca roślinka
a piwonii może kiedyś też tyle u mnie będzie, na razie mam 3 wielkie kwitnące krzaczki, 3 drzewiaste i 2 które uparły się nie kwitnąć; doszły 3 nowe
i kolejna piwonia
piękna Haniu a ja dzisiaj patrzę a ty chyba zaczarowałas różę od ciebie zmieniła kolor zobacz sama była taka a dzisiaj taka super chyba słońce dało jej pigmentu pozdrawiam milutko ogóreczki aż pachną
Irenko, przekonałyście mnie do ostróżek, tylko potrzebuje taką jaśniutką, niebieską i pełną. Mam nadzieję, że Ania wie co to za odmiana, którą u mnie wkleiła.
Biorę, jestem Bogusi bardzo wdzięczna, że chce dać
Twoja też niezła jest
U nas tez bosko, słoneczko, niebieskie niebo i te sprawy Zaraz się z pracy zwijam, kosmetyczkę mam...
Ostróżki polecam, bo się wysiewają same i stale je masz, a piękne są i odmian mnóstwo u nas od wczoraj boska pogoda, no cudownie jest, aż grzech pracować!
piwonie koniecznie bierz, jak Bogusia daje
są piękne i długowieczne
ja nie mogę potwierdzić, mam za to pytanie
jako że nigdy takiego domku nie widziałam na własne oczy to powiedz mi, czy ten konar jest na przestrzał wywiercony, czy tylko z jednej strony?