a cała rabata wyglada tak ztym, ze pomarańczowe to juz pisałam - wypadek przy pracy, całkiem inny kolor niż kupoiwałam
tak w sumie, to zorientowałam się, że trudno jest teraz u mnie zdjęcie zrobić, żeby chociaż jednego tulipana na nim ni ebyło
tu bukszpan, nowe przyrosty trzmieliny i... tulipan
inne znalezione
azalie - japońska nazwy oczywiście nie znam
i niejapońska też nie znam nazwy - sadzone za czasów gdzie mi to było wszystko jedno (czyli w zeszłym roku)
i sadzone dzisiaj piwonie - biała i różowa
a posadzone ostatnio hosty - chyba dobrze się mają
Eluś - dzięki za odwiedzinki Dzisiaj zrobiłam zdjęcie całemu mojemu "polu tulipanów" "Szaleństwo" przy tych co mają tysiące ale wiesz co - i tak mi się podoba chociaż miało być tyle samo różowych co kremowych - a jest większość żółtych (no i jak w tym miejscu będą badylki wyglądać???)
no to teraz nowa porcja fotek. Ni e będą takie fajne jak tych artystek co u mnie gościły, a le zawsze to jest super oblecieć ogródek i potem sobie oglądac na monitorze to, co stoi za oknem
Królują oczywiście tulipany. Kombinacja różowych tulipanów van Eyck, białych narcyzów Thalia i białych szafirków bardzo mi się podoba i zostawie ją na rok przyszły. Moze jeszcze zawilców białych dosadzę.
Ewo,
to ja dziekuję, że do nas wpadliście choć plan napięty i daleko do domu. Tak przypuszczałam, że jesteś ciekawą i fajną osobą i sprawdziło się Juz pierwsze zdjęcie bardzo mi sie podoba! czekam niecierpliwie na następne.
Niestety przed 20 czerwca raczej nei damy rady zapuścić się do Niemiec. A czy Wy już tak szybko wracacie? Myślałam, że jeszcze z rok tam będziecie.
Na pewno podczas następnej wizyty w Warszawie sie spotkamy
Pozdarwiam serdecznie i ucałuj wszystkich domowników ze szczególnym uwzględnieniem najmłodszej. Myślę, że gdyby miały szanse to świetnie by sie z Tessą dogadały tak na dłużej
Żeby nie byc gołosłowna - coś tam kopie w ogrodzie
Dla mających sokoli wzrok nawet widać linię przyszłej rabaty
Cisy do przesadzenia - najlepiej do sanatorium aby troche sił i żywotności nabrały...
Kamienie do wywiezienia...
Dziś poczyniłam pierwsze zakupy jednorocznych
Ale w sobotę mus dokupić
Chyb za dużo tych skrzynek, koszyków mam ..