Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 20:11, 05 cze 2013

rozajerycha napisał(a)
Gratuluję Aniu .
Pozdrawiam
Marta

Martek piękna azalia.. cieszę się, że Cie widzę Wszytko OK?
Mala_Mi 20:39, 05 cze 2013

Basiu - ależ masz wypasione i ładne irysy A zmienić by pasowało małe co nieco

Pszczółka - zapisuję nazwy, robię katalog, a część roślinek pamiętam.. ale bez łaciny.. łacinę wygooglałam Aż tak się nie wyrobiłam... pojemność mózgu ograniczona.. brak w podręcznym komputerze pamięci operacyjnej i pamięci na dysku twardym Jesteś perfekcjonistka, wiec robisz z kartką, a ja robię łopatą A potem gubię się w tym co robiłam i gdzie mam łopaty Poza tym na karce można coś zaplanować jak się wie co się che zrobić, a ja nie mam pojęcia co chcę... pojadę do szkółki zobaczę co mają na stanie i popatrzę co ja mam nadprogramowe i nadliczbowe.. poutykam, a potem się zobaczy

Bogdzia - dzięki za gratki i nie denerwuj mnie, że twoja kokorycz już kwitnie, moje dopiero pąki mają i to maluśkie Tak te kokorycze mają cudniasty kolor i żadne foto tego nie oddaje Najpiękniejsza niebieska kwiatucha to ona

Eliza 3 - ja nie zapamiętuję nazw, ja nawet nie staram się zapamiętać.. ci co do mnie przyjeżdżają to wiedzą jak co chwila się zastanawiam jak coś się nazywa... i najczęściej jest tak, że mówię, poczekaj zaraz sobie przypomnę... i albo przypomnę albo nie przypomnę.... złocienie akurat pamiętam A potrafię się zawiesić i je też zapomnieć.. mam dużo na głowie i z moim roztargnieniem mam problem z nazwami.. po prostu mi wylatują z głowy. Po cichu przemilczę, że jestem antytalent do języków obcych.. wiec i dziwne nazwy roślin też zapamiętuje z oporami Ale moje kfiotki rosną bez względu na to czy pamiętam nazwę czy nie

Irenka - obawiam się, że za 3 lata też go nie poznam, bo zarośnie jak dżungla.. patrzę na fotki ogrodu Bogdzi.. i widzę jak jest teraz.. te chabazie rosną i zajmują miejsce.... aż sie boję co ja za 3 lata zrobię....... ale to za 3 lata

Wieloszka - moja duża (i inne też ), bo też najczęściej zapominam przyciąć...czytaj nie zdążę.. wiec nieprzycinana rośnie sobie... ta nie była cięta w zeszłym roku.. ... się nie rozdwoję.... dlatego mówię, że mój ogród musi radzić sobie sam

Kasiu i Agusia, Ewa agent 004, Anita razy dwa , Agnieszki x3, Ania MOnte, Renata, Evichonku, Bogusia, Hania, Kondzio, Mira, Magdy chyba też dwie, wszyscy których pominęłam, a nie chciałam
- dzięki za gratki.. dzięki że zaglądacie i dzieki za miłe słowa..... I marzence za cudna inspirację z piwoniami.... piękna jest
Dziś nie padało, wiec trawnik skoszony (cała wieś kosiła, aż huczało ) i trochę przykancikowane/przycięte (jakaś 1/4 tylko ,ale pogląd i wgląd jest w to jak może być a nie jest.. )..... dziś mogłabym gości przyjmować.. a tak byli goście jak było okropnie w ogrodzie

butterfly 21:12, 05 cze 2013

Aniu, jakie okropnie !!!!
Ja jestem zachwycona twoim ogrodem - ale to już wiesz
agata19762 21:36, 05 cze 2013

kobiety ale szalejecie ....pędzicie jak szalone

Aniu gratulki wysyłam !!!!!!!

zakochałam się w tych bialutkich.....

Mala_Mi 21:40, 05 cze 2013

Marzena2007 napisał(a)
Aniu gratulacje z okazji 1000-czka i podziekowania że jesteś z nami
Dla Ciebie najpiekniejsza łaczka na świecie

Luciano Giubbilei’s 2009 Laurent-Perrier Chelsea Flower Show / zdjęcie rsh.org.uk

Zgadam się w zupełności.. łączka prześliczna
Bogdzia 21:44, 05 cze 2013

asc napisał(a)

[b]Bogdzia
- dzięki za gratki i nie denerwuj mnie, że twoja kokorycz już kwitnie, moje dopiero pąki mają i to maluśkie Tak te kokorycze mają cudniasty kolor i żadne foto tego nie oddaje Najpiękniejsza niebieska kwiatucha to ona

Mam je pierwszy rok ale kwitną.Muszą sie jeszcze rozrosnąc żeby były bardziej widoczne.Jeszcze mam różowa.
Bogdzia 21:46, 05 cze 2013

asc napisał(a)

Zgadam się w zupełności.. łączka prześliczna

Cudne to piwonie czy tulipany????
gierczusia 22:07, 05 cze 2013

Buziaki Anusiu na tysiaka ... I kolejnych stronek równie cudownych , wesołych i pałających fantastyczną energią , którą ja wprost uwielbiam .. I myślę ,że inni też .. Dołączam życzonka rychłej śmierci dla wszystkich mszyc , opuchlaków , grzybów i inkszych paści, które trapią ogrody .. Noo i kwiatucha oczywiście

EPODLAS 22:14, 05 cze 2013

Aniu, dawno u ciebie nie byłam. A tu znowu święto. Tyle pięknych stronek - Gratulacje.

Konstancja30 22:15, 05 cze 2013

Ania gratuluje tysiączka ... a co do kokoryczy to nie uwierzysz u sąsiadki namierzyłam taką różową no może to nie jest róż tylko coś obok bo piękne ... rozpoznaje u niej różne takie cudniaste kfiatki i jak ja nagle widzę te skarby obok to nie mam z kim pertraktować bo sama właścicielka znikła jakby ... pewnie porę deszczową u córki spędza ))))

angielską po Twojemu wiejską zamierzam mieć !!! ... absolutnie ... będzie pomiędzy domem moim a rodziców w liniii chodnika ale bliżej kamienicy ... hm ... z drugiej strony patrząc od lubczyku w kierunku ogrodzenia ... dwa pasy a w środku trawnik ... no nie wiem tylko na które anno domini ... ...

napis widziałam ... neuron pracuje ))))