No tak, ale sobie nabiłam stronek Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam Jeszcze raz dziękuję za tak liczne życzenia
No to teraz pełna dobrych życzeń od Was rozpoczynam nowy rozdział w życiu Jak dobrze, że urodziłam się w maju Muszę podziękować mojej Mamie. Dla mnie to najpiękniejszy miesiąc w roku.
Miłego wieczoru dla wszystkich zaglądających A dla Was 2 moje ulubione zakątki w ogrodzie Jeszcze czekam na siedziska na krzesełka
Wielosił
Dyptam nawet nie można go powąchać, bo pachnie tylko jak świeci słońce
Magnolia Ann wypuściła kolejne kwiaty
Serduszki jeszcze ładnie kwitną tu z kuklikiem pełnym Przywrotnik
Ponieważ deszcz uniemożliwił mi dalsze koszenie sfociłam kilka roślinek i mogę posiedzieć na O.,
Zakwitła pierwsza lilia ma ponad metr wysokości dostała podpórkę, kolor w realu prawie jak u Gibraltar
kwiaty Sambora bodziszka żałobnego a tu cały krzak
krzewuszka variegata rozkwita
Len
Dzięki Ula, pomyślę o tym, ale tak mało mam czasu w tym roku na ogród. Jeszcze jednoroczne stoją w doniczkach do wysadzenia. Tyle miałam planów na ten rok, a udało mi się tylko poszerzyć rabatę i wsadzić dwa rh. Ta rabata też świeci pustką i nie bardzo wiem co dalej.
Dzisiaj pogoda po raz kolejny, czyli jedna wielka masakra. Ale gdzieś z godzinkę temu zaczęło się przebijać słoneczko i świeci do teraz Więc szybko zabrałem aparat i poleciałem do ogródka A w nim... KOLORY tęczy Zapomniałem powiedzieć, że jutro zamawiamy drzewo na altanę. Wrzucę na koniec jeszcze raz jej projekt... już widzę w niej pełno kolorowych poduch, donice z lawendami i różami... pnące powojniki i róże Oh....