Weroniko, dziękuję wam za sympatyczne spotkanie, wklejam fotki i czekam na twoje z Wojsławic i ogrodu japońskiego
roślinki posadzone, dziękuję ci za nie twoje będą do odbioru
trenujemy kancikowanie
Aga , wpadam na chwile na forum, przeleciałam pismo obrazkowe , zachwycam się wszystkim u Ciebie
Mam pytanko ...odnośnie powojnika , jak Twój M. zamontował te linki ? czy to są l.stalowe? i tą ławeczkę jakie ma wymiary ...i gdzie kupiłaś ? zdradź proszę
edit: jeszcze raz się gapie na to zdjęcie !!! jak rośnie ten powojnik? w tej donicy szarej, co pokazywałaś wcześniej?
ależ u Ciebie już wszystko wielkie porosło!!!
moje warzywka tyle co skiełkowały skubańce
widziałam w którymś artykule Danusi taki przechowalnik(?) na doniczkowe i już go zgapiłam i mam zapisane, że też sobie zrobię
ale Twój pomalowany wygląda o wiele ciekawiej, więc muszę dopisać, że jak będę robić, to koniecznie w zestawie mam dokupić farbę
Kasiu ja na chorobach się nie znam . Jeśli była pajęczynka w górnej częsci pędu to pewine przedziorek . opryskaj czyms co jest na przędziorka i niestety wytnij i spal chore pędy bo one juz nie odżyją. Roslina wypuści nowe i zregeneruje się .Zrób to jak najszybciej bo choroba może postę postępowac..
Kasiek, diabełek był jako ilustracja 'Devil in the box' - jak 'Diabeł z pudełka' - bardzo lubię to powiedzenie, inna wersja dla drugiej strony 'Deus ex machina'..... Co kto woli )))
A te fotki, to były tylko po to, by przypomnieć ew. zagladającym, że ten śnieg to był całkiem niedawno.
Uwaga, teraz będzie strasznie! No bo żeby pokazać jak bylo i jak jest, to ja raczej pokażę te zdjęcia:
Sierpień 2011
Dzisiaj zrobię zdjęcia z dokładnie tymi samymi ujęciami dla porównania.
Alinko, tobie dobrze w każdym kolorze włosów
cudna wyprawa!
a powiedz proszę, czy to różowo kwitnące drzewo, to judaszowiec?
hosty masz cudne, podobne wybrałyśmy
Witam! Znów uderzam do Was z pytankiem. Dostałam takiego oto świerczka kaukaskiego. Nie wiem tylko jaki to rodzaj. Najbardziej pasuje do odmiany spring frost, patrząc na groszkowe odrosty. Ale chce się upewnić.
Następnie jeżeli ktoś takowe drzewko posiada, mógłby się wypowiedzieć na temat uprawy? Jedni piszą, że sa delikatne, drudzy, że wytrzymałe, a zatem może tu otrzymam odpowiedź