Piękno i mordeczka do kochania i mizianka, łobuziara ma urzekający wzrok, nic dziwnego, że pancia wszystko wybacza
Mojemu futrzastemu Leosiowi usunęłam drzazgę, łapa spuchła jak rakieta do tenisa, pilnuj szefowej
Ogród bajecznie się rozrasta
Pozdrawiam
Martka nie wiem jak u mnie jest teraz, ale u ciebie róże są wyjątkowe. Dobrze im ziemia podpasowala i miejsce.
Widzę, że posialas cynie też ładnie kwitną. Na zbliżeniu nie widzę chryzantemowych zobacz sobie jakie ładne. Każdego roku cynie sieje w tym roku odpuściłam teraz żałuję. Do wazonu się nadają i długo się trzymają w wazonie. Mam natomiast żółtych rudbekii od groma i tnę do wazonu które potrafią stać w wodzie nawet 2 tygodnie pozdrawiam idę na plażę pięknie grzeje.
Monika jak zaczynałem ogród to była mała budka i kawałek ogrodzonego placu teraz jak widać a wszystko to za nasze pasje i żądze nieposkromione
dzień wcześniej była duża dostawa
Living Cotton Cream jedna z tych nowości fakt mała i zgrabna
dużo starszy misiek a za nim moje weteranki nn i limka
miś w ubiegłym roku o dziwo strajkował podobnie jak Big Ben
No faktycznie ten twój trochę inny niż "moje". Moje sierpówki bardziej szare i z koloratką czarną Nie ważne, fajnie że zadomowione i malowniczo do zdjęć pozują.
Kapustki masz wypasione, za kilka dni będzie stado dzieci, a za dwa tygodnie zasłonią całą wodę
Wyjątkowe hortensje Halinko.
Z przyjemnością się na nie gapię i gapię
U mnie jakoś te nie chcą takie rosnąć. Jedynie bukietówki dobrze rosną.
Jeżówkowa kępa taż łądniuchna, duża okazała.
Czym nawozisz je ?