Przygotowania ogródka nr 1 trwają. w tej chwili wygląda to tak:
Powiem tylko że było cieżko, bo małam do rozrzucenia i rozgrabienia ze 2 wywrotki gliny z ziemią, którą uzyskaliśmy z wykopania kanału garażowego...
Teraz ziemię depczemy i czekamy aż osiądzie. Potem trawka, a na koncu pomyslę nad obsadzeniem tego skrawka. Jesli nie zdąże w tym roku to na przyszłą wiosnę....
Kwitną juz 3 tygodnie, naprawdę są piękne
ciekawa jestem jaka to odmiana RH. Pytanie dla eksperta
rabatka z wykorzystaniem pomyślu Ani
widok na drogę, nie na ogrodzenie ):
Irenko Aniele ... Przyznam siem bez bicia ,że ta podoba mi się zdecydowanie najbardziej .. Ty mnie rozbestwiasz , wieszzzz ?.... To jest takie miłe ... Dziękuję
Mam nadzieję ,że ta co mi wpadła w oko jest taka przez cały sezon wegetacyjny.. Bo ja mam taką , co na początku ma ciemniejsze brzegi a w połowie lata liście są już jednolite .. A mnie zależy na tym ,żeby ten bialutki śliczny brzeg był widoczny non - stop
Zieleń góruje....ale jeszcze troszkę i będzie kffiatkowo
Żywopłot z pacioreczników
A teraz werbena patagońska......ONA JEST WSZĘDZIE! Na hostowisku mam wykopane doniczki z siewkami, chciałem zrobić miejsce kannom - a reszta w ziemi
W jasnotach
W bukszpanach, liliach
Jak ktoś chce to niech przyjeżdża to wykopiemy....Wysłać raczej się tego nie da....
Moja najnowsza kompozycja z wymarzonym bukiem pendula którego o dziwo bez trudu kupilam na bazarze. Kochany mężu nie bój się -przejedziesz tam traktorem
Niesamowite kolory
Moje pierwsze wyrwane kolorowe rzodkieweczki
Kalina kwitnie przepięknie,sama wyprowadziłam ją sobie w formie na pniu